Saturday, August 13, 2011

Kekadang feeling "cinta" yang kita rasa tu bukan "cinta" sebenar2nya. IT juST Like LOVE HALLUSINATION +.+


pernah tak korang rase nak cakap macam OOO MMM JAYYY.. aku sangat sangat cintakan die lah! KOMPEM! WAJIB ! SAHIH! for sure sangat sangat feeling meeling loving dovey nih.. setahun due tahun tige tahun.. but at the end of the days cinta yang korang cakap "cinta " tu sebenarnya nothing?? yeah. itulah y i maksudkan ngan situasi CINTA HALUSINASI! 


satu perasaan dimana kamu merasakan bahawa die adalah everthing but at the end of the days die tu sebenarnya adelah NOTHING! NOTHING & NOTHING!!


macam mane kalo nak tahu yang cinta tu cume halusinasi ni maybe agak susah kowt! because kite takperasan pun y somebody itu NOTHING sehingalah u dapat cinta yang u mahukan tu..

story about that! dulu*form 2 i pernah suke one guys ni.. hampir tige tahun lamenya.. menangis, jelous, marah, kecewa, rindu semua perasaan ada..*citer diepanjang n complicated.haha but when he proposed me three years after that.. siyes i tak rase apa apa.. so even before this gedik gile nak kat die.. but hubungan tu tak tahan lame pun. seminggu je. so it show that selama lama ni apa yang i anggap cinta tu sebenarnyatakdeapaapa... itu cume halusinasijiwe je yang kate OMG I LOVE HIM!! haha..

conclusionnya kite kite semua ni kekadang keliru antara perasaan suka, cinta and whatsoever. and selalunya kita takkan pernah dapat tahu apa feeling yang sebenar until we got that person and melalui beberapa hari dlam hidup bersama sama die yang dimaksudkan itu..

but i think if u target somebody which is da person taht you love as your future.. maybe .. maybe itulah cinta yang sebenar benarnya.. apa apapun kite kene berbalik pada takdir. kekadang cinta yang teramat pun tak boleh jugak sebab kalau da memang takdir you bukan la dicipta dari tulang rusuk die .. so nothing going happen in da future. the love that you feel is noting nothing and nothing.. 

boleh jadi jugak untuk tahu whether u betul2 cintakan somebody itu melalui pandangan mate orang ketige. yea!! kekadang kite tak rase pun action kite yang lembut2 gedik2 senyum pada seseorang tu sebagai 'haku suke engkau' tapi pade pandangan mate orang ketige yang melihat.. maybe they can see... yang u memang sangat2 suke pade somebody itu..

my situation sendiri. dulu pernah kenal ngan somebody*after die y diatas. dalam hati i tak pernah aim pun y aku suke dia sangat2.. because yaa we are friend.. tapi pandangan mate pihak ketige dioaorang selalu cakap pada i yang i sebenarnya memang suke orang ituuuuuuuuuu... TETTTT!!! bertahun2 i nafikan apa yang orang kate.. tige tahun after that. bile jumpe somebody tu.. i mengaku  .. yaaa I memang cintakan orang tu.. UNTIL now!! haha.. tapi skang ni ngah terpikir jugak.. apekah apa yang i rase ni sebenarnya macam org y pertama tadi.. CINTA HALUSINASI. arhh boleh jadi jugak kan.. SO THE RESULT OF THE MIND is maybe THE FEELING IS ALSO NOTHING NOTHING & NOTHING!

hurm.. orang cakap..



ok done the story about this. If salahsile betulkan ea. haha :P

p/s:- lately ni asyik berjiwang je keje.. :D

ThanKs FoR ReaDiNG ^-^