Thursday, August 25, 2011

EXhEm!! Tunjuk menunjuk sikit.. haha.. :)

Assalamualaikum T____T

lamenya tak hupdate! lamenya tak terjah korang! heheh! tak tahu kenape.. before online semangat kalah gunung everest ntuk menghupdate n jalan2 mintak kuih raye kat blog korang..ngeheheh.. tapi bile bukak jerk! terus! Pengsan! miahahah... syaitan atas kpala.. kerja i bangun, buat kuih raye, tidur, makan!... itu sahaja.. :P:P:P

before that nak cakap thanks pade sesape y wish me good luck for da test! even tak semua tahu test ape y i nak amik.. hehe.. act i amik test jpj.. n alhamdulillah I lulus.. yeah! saye sekarang suda ader lesen kete.. heksited babe! rezeki bulan ramadhan sungguh sebab siyesly kete mampus lebih 3 kali.. pastu time parking pun kene marah .. abang tu garang nak mampos.. T___T.. bayangkan mngigil tangan i mase nak sign in! nasib baik lulus.. *last2 baru abang tu senyum.. uhuhu.. yang jalanraye lak.. kete mampus banyak kali.. i memng da give up gile.. tapi2 bile abang tu suh sign n tengok TICK kat lulus.. terus mate terbeliak.. n says.. "hah .. LULUS KE??.. terima kasih" dan senyum.. abang tu pun senyum jerk sambik angguk! ouh heavennya rase..erh heaven tu sebab lulus bukan sebab tengok die senyum.. haha.. :P 

ok.. back to story.. entry lepas i ader tunjuk beberapa jenis kuih raye y i nak buat right! yeah! ade setengah yang terPERCAYE y i memang dah buat semua tu mase entry lepas.. walhal i tak buat pun lagi.. nak buat baru.. so hasil kebertapaan dan kehilangan i selama beberapa hari ini tu la y berjaya menghasilkan mereka mereka semua...




Coco rispies ngan biskut milo.. itu semua resepi asfira! awesome babe.. sodap.. haha.. if nak pi blog die ea.. btw babe u kate nak resepi kan?? resepi aper ea?? haha.. i tak sure yang mane so i tak post kat sini.. y lain2 pun if nak respi google la ea.. ehehehe.. i sangat recomend Oat Chop chip sebab ia sangat sedap jugak.. resepi nyer pun i google jugak.. tapi if ta jumpe bagtau la i.. t i share kat sini okeyh..

hurm! lagi nak cakap.. ada la 3, 4 jenis lagi nakbuat! esok baru nak pi cari bahan! omg i ni sebenarnya bukan makan sangat pun biskut2 ni.. saje heksited nak merias n bermain tepung.. uhuhuhu...

ok lah itu saja.. nak pi terjah2 korang lak.. lame tak singgah an.. haha...daaaaaaa.. :))

p/s:- raye tahun ni agak meriah sikit.. sebab banyak benda exciting happen to me n family.. ALHAMDULILLAH.. :D

ThanKS FoR reaDiNg ^_^