Sunday, August 14, 2011

Akhirnya berjaya jugak jadi perempuan hari ni. Haha :D


hari ni.. erh tak tak actualy semalam due malam tige malam lagi sangat sangat mengidam nak makan kek batik .. before this selalu buat biskut batik je. ouh u now right da different between this two "BATIK" kan.. which is kek dibuat gune choco powder while biskut gune milo milo milo.. erh ke i je yang membeza darjat dua batik ni?? :P:P:P

mule mule takut nak buat sebab macam yang semua sudah sedia maklum aii ni bukanla reti masak.. you know what after insident 'masak puding tapi puding tak masak' tu ai try due tige kali after taht untuk buat..tapi hampe.. siyes aii langsung takder ciri2 keperempuanan dalam jiwe.. hak3.. mana taknya siyes due tiga kali cube tu pun still fail.. n siyes i tak paham kenapa puding dan agar2 tu nak sangat mendajalkan fara sampai tak sudi mengeras dengan heavennya.. heheh.. :P*nasib baik la ader adik2 yang cume tahu tolak kayu dan batu je so even agar2 tu tak mengeras ngan baiknya tetapi mereka tetap makan ngan lahapnya.. fara?? sentuh pun tidak. fed up :(

jadi hari ni even tak yakin buat jugak.. and tadaa.................


!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

 <------ ok fine. gambar tak ade. malas nak snap n malas 
nak cilok kat google.. hehe.. apa apapun.. 
majulah industri masakan untuk perempuan.. wahahaha.. btw resepi kalo nak google la sendiri..:P

p/s:- nanti nak try wat puding laici.. harap2 menjadila.. kalo tak jadi pasni nak mogok tak mau masuk dapur dah.. T___T


ThaNks FoR ReaDiNG ^_^