Setiap hari bangun, makan, tidur jerk! siyes Bosan!!!

ok first of all.. thanks to Allah sebab hati fara da tenang.. T__T.. ye la da luahkan semuanya.. so hilang suda segala seribu rase.. yang saye tahu sekarang. kondisi saya ok selepas mengamuk dalam protected entry plus fb mesej.. ahahaha.. pedulik arr.. die nak pikir ape pun.. rase sakit hti kite kene luahkan kan.. hehehe.. that my hobby messing with da others people.. :P..

back to story... siyes due minggu ni kebosanan mule melanda diri... huwaaaaa... boring la duk rumah tak buat ape2.. pakcik kete tu pun satu ritu gdik2 setiap hari suh p kelas amik L.. ni dah due minggu... Lesen L ntah kemane.. testing drive entah kemane.. sentap.. ikut hati ta nak belajar pun kete dekat kmse.. uhuh! tak suke tak suke!

so disebabkan skang kelas driving ta leh p lagi.. duk rumah siyes i just  feel like omg apa aku nak buat nih.. bosan y amat.. second days kalo tak silap i menangis *sungguh tak leh bla kan.. sebab rase sangat2 bosan.. you know la kan.. orang macam saye y suke gelak2.. suke kebebasan.. suke cakap2 tertibe duk terperap dalam rumah.. tak buat ape.. sngt2 menyesakkan jiwe dan rage.. ceys.. ngadengade..

kalo sesekali tak per jugak.. kalo da setiap hari macam ni.. siyes bosan... huwaaaaaaa... rindu kat baby..ouh ya i da tak jage baby.. sebab baby tak nak kat i sekarang.. ahahhaa.. tipu je.. tapi betul la i da tak jage baby.. kalo baby ader rasenya hidup takkan la sesepi ini.. uhuhuhu..

esok nak p culik baby orang lah kat kampung... !!!

ouh my baby .. cute nyer die.. tertibe alert.. 
lately nih asyik cakap sal baby je kan.. ahahaha.. :P

p/s:- you know what time is da best nurse for secure your heart... :-) dulu sy pernah berdendam ngan somebody sebab die da sakitkan hati aii.. ahahaha..*i ni pendendam orang nyer yerk.. tapi tadi kami terberjumpe.. dalam alam maya.. i just feel like.. nothing.. tak marah tak benci.. tak rase apa apa..tapi yaaa ..we will see .. if he messing with my life again.. memang fara tak agak2 ar kucar kacirkan hidup die juge.. lalalala.. :P

Popular Posts