Jenjalan kat tasik kenangan.. :D mabuk tak mabuk..

korang tahu tak ritu kan.. aii kan.. aii kan pergi putrajaya!!! okeys fine semua da tahu.. tutup citer .. :D

btw korang nak tahu ke apa yang mabuk n tak mabuk tu?? nak?? sile hanguk kepala laju2.. hak3.. sian.. apa apapun before conti story aii nak citer dulu sal masjid besi!! aka masjid sultan mizan shah!! aderh betul ke nama.. uhuhu.. tak pe la halal ar. to be honest evendo da duk lame kat putrajaya tapi aii tak pernah p pun lagi masjid besi nih*famous name!! sebab almaklumlah aii kan bee zyyy *cantik tak ejer die.. :P.. so tu la first time aii pergi.. and siyes.. i was encapsulated with dienya pemandangan.. ya allah.. sangat2 menengkan.. ouh ok itu maybe pada pandangan i y sangat2 jiwang dan jiwe lembut macam fabrik yang kena taruk softlan.. :DD

tapi kami tak masuk masjid pun.. ahahaa.. just pusing keliling masjid which is sambungan tasik putrajaya tu je.. to make it short layan gambar sudey.. :D
sunset view?? okey tipu.. ni gambar tepi masjid.. kat tasik.. sweet an?? uuu jom dating kat sini.. opss.. :DD

family trip.. ouh my big bro ngan abang tader.. isya pun tak ader.. ngah amik gambar!! kaka aii warok kan.. pakai baju kurung u.. ahahahah.. :D

after that kitaorang p ke kapal .. ala kapal yang aqasha, rita  rudaini , julia zingler berlakon urh.. citer hape ntah kulupa..

ayuh ayuh kite p sane.. dengan gigihnya ii paksa isya amik gambar dan pose evendo semua tengah sibuk berangan.. tak pe asal aii cool sudah an.. hak3.. sengal~~


ni la kapal yang aii maksudkan.. btw kapal kan?? akak fara kata bukan.. uhuhu.. :D

atas kapal!!! kapal lalu dimane?? bace kepalalu dimane?? :P

ok dah .. banyak2 gambar t kalo korang muntah macam mane.. sape susah.. korang jugak.. aii tak! aii suke baru tengok muke sendiri.. hak3.. btw after that kitaorang p tasik putrajaya.. aka tasik kenangan!! ouh yer kenangan chenta aku dan die.. sambil nyanyik lagu sayang menyayang cinta dikenang.. hak3.. lempang!!

tapi kan.. betul la.. dulu ii suka lepak sini.. sengsorang.. nak cari ketenangan katenya. kadang2 pergi tengahari ..semayang zohor till isyak kat sane pastu baru balik.. how i love the moment kat sane sampai sanggup melepak kat sane till malam..

before balik sempat pandang lame2 tasik nih.. almaklumlah.. i think this is the last time i will be here.. yeah! after this maybe pergi tapi pergi hanya untuk melawat2.. dulu pergi sebab sebab.. err.. ok fine ta nak sebut dah.. dimana ianya bermula disitu ianya berakhir.. hak3.. jiwang..

ok lah aii da ngantuk ar.. nak tdur nk tidur.. baby sopea mengamuk hari ni.. huwaaaaaaaa...dulu korang kte aii leh jadi mumy mithali one days kan.. skang aii nak cakap ouh tidak2.. tension dengar baby nangis.. tak tahu nak buat ape.. karang ngan i sekali menangis..hak3...

p/s:- yang story sal mabuk tu lenkali aii citer.. malas dah.. nak edit tajuk pun malas.. hak3.. jangan marah. nanti cepat tue.. :D

Popular Posts