Hoyeah! saye lulus .. T.E.R.U.J.A !! :P

hoyeah hoyeah..*cakap sambil loncat sampai cecah syiling.. :P
pssst.. na citer ni.. tadi kan.. tadi kan i pi amik test undang undang.. kuar kul 8 p ksme.. tapi kul 12 lebih baru p tempat buat test.. ceit kurang asam jawe disitu.. uhuhu.. lame gile menunggu.. i ni puas buat memek muke.. marah! bosan! tangan pun dok kepal2.. hajat dihati nak tempeleng semua yang ader kat situ.. geram seyh.. lame yang amat..

sampai2 sane.. amek number giliran.. tengok2.. giliran tuh kul 2!! sentap lagi disitu.. huwaaaaa... hajat dihati nak tunggu sampai kul 2 kat dalam office yang hader aircond tapi panasnya O. M. G !! tapi tapi bile da kul 1.. kami dihalau keluar..sebab office na tutupp.. huhuhu..*ok tipu taderla halau tapi da die nak tutp even kami kat dalam maksudnya ?? ehehehe.. so i y mule2 agak sombong mule memaniskan muke sebab nak cari kawan.. ajak melepak kedai makan.. ahahaha.. sweet betul perangai..

pendekkan citer kul 2.. amik test... mase 45 min.. tapi i buat about 25 je.. tu pun setiap ques i ulang dua kali.. takut silap.. nak buat macam mane tadi mse duk menunggu i buat test sesaje2 kat lap kmse.. dekat 6 kali i try.. mule dapat markah 45 pastu turun 44 pastu 43 41 and 40!! faill.. huwaaa.. dat why la neves2 itik..

but thanks to GODNESS!!! real test i got 45.. dak2 yang sekali ngan i masuk n kuar.. yang tanya i dapat berape.. semua tak pass..!!! so saye agak tak percaye saya pass.. uhuhuhu.. sikit2 tengok result.. tak percaye.. ahahaha... gile jakun i kan..


apa apa pun saye.. suke.. :D,... esok terus sambung masuk bengkel.. ;p boleh tak kalo nak cakap tak sabar nak belajar drive sebab nak bawak kete keliling kampung.. ahahaha.. :D

Popular Posts