Hizami, Nak Header Satu!

salam korang.. :P
aderh! mcm mana na start yerk..?? T_T.. okeyh fara macam biase la kan.. kalo nak masuk aper2 contest ker kuis ke segmen ke mesti blur.. sebab rase macam formal sangat.. ta reti nak serius2 nih..hak3.. so maaf la ye.. btw hari fara nak join contest?? tak jugak! segmen kowt.. by En. Hizami *cikgu an? so kene la panggil encik.. :P
tajuk die macam kat atas tuh.. syarat2 die korang leh klik gambar sebab i da linkkan.. terima kasih.. :D


katenya kalo na masuk kena lengkapkan slogan .. so ...


'Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab tertibe terasa macam nak tengok artis* buatkan header + mengmakeoverkan my blog..bagi fresh look..and na tengok cun ker tak..hahahaha *tercabar tak tercabar tak?? hehehehe.. jahat betul! just kidding..

erh die nak 20 pth je auu.. jangan banyak3.. yang bold merah tu tak kire yerk.. :D

tag:- cik Ezy *ta nak buat pun kene jugak,..hahahha... okeyh kidding :P

btw i bukan follower you tapi stalker.. hak3.. okeyh tipu..da follow lame dah..;p

ok lah itu saja.. ta leh panjng2 nanti die marah..:P.. korang nak join boleh la ke blog die yerk.. thanks.. ;p


p/s:- gigih fara kire patah perkataan sebab tak mau bg lebih 20 hakhakhak..

Popular Posts