Day 26 : a photo of somewhere you want to go

kalo ikut hati semua tempat dalam dunie ni fara na pergi.. yeaaaa... becoz semua yang Allah ciptakan sangat2 menarik dan perfect... kalau la boleh an??? harapan jerk lah..

apa apapun... disebabkan i know saya takkan mampu untuk pergi ke semua tempat.. so aii list kan.. yang seboleh2nya aii akan ensure that kalo diberi peluang aii wanna to go to... lime pulau yang paling tercantik dimalaysia.. which is..

 PULAU TIOMAN

 PULAU SIPADAN

 PULAU PERHENTIAN

 PULAU REDANG

 PULAU LANGKAWI

wah... bestnya kalo dapat eprgi an... ouh my... sekarang ni na set target dalam kepala.. one days nanti.. insyaalllah kalo panjang umur.. ade rezeki aii harus pergi sini.. ouh for you information..saye sangat2 suke awan biru dan air laut.. sangat2 menenangkan.. bintang pun fara suke.. so kalo pergi sini harusla tengok sunset and menikmati angin malam.. wah romantic.. hahahaha.. na bulan madu kat sini2 la boleh.. :P

btw kalo oversee lak i just wanna to go to parris..  EIFFEL TOWER!! *betul ker eje..MENARA CINTA!! erh.. menara tu kat paris kan?? ahahaha ... i pun tak tahu.. yang i tahu i nak pergi menara tu and also na pergi ke paris.. paris paris... wahhh berangan!!


ok lah itu saje! btw korang sambil2 bace tu sile sile la doa "YA ALLAH PERMUDAHKANLAH REZEKI CIK KEPADE BLOG sUPAYA DIE DAPAT PERGI KESINI.. AMINNNN" cepat2 aminkan.. :D

ouh yer for more info you all boleh klik link ni... OH MALAYSIA Thanks..;p

p/s:- selain dari ini2.. agak2 ader lagi tak place yang bisa menawan kalbu?? ce citer sikit.. :P

Popular Posts