Day 25 :- who are you

waa da lame fara tinggalkn 30 days challenge ni so hari ni na sambung balik.. cea ngah bosan nih.. tv tader citer menarik an?? pakwe i aaron aziz n ustaz amirul pun tak berlakon ari ni.. sebab tu bosan!!hak3
...so let move on..

who are you also means as siapakah anda?? aderh korang ta kenal i lgi ker.. uhuhu.. sentap..btw fara rase baik jawab dalam point lagi best...sooo let start.. erh sat2.. macam mane nak start ni.. ahahaha.. ok ok.. my name macam biase ar.. korang tak perlu tahu.. uhuhu.. just know me as nur farah hani!! call me farah, or hani, or ain!! semuanya boleh..

i`m just an ordinary girl yang bak kate kak aisya happy good lucky.. nak kate jenis yang tader masalah tak jugak but i jenis orang yang tak suka campur adukkan satu2 hal ke dalam hal yang lain.. sebab tu la boleh dikatekan setiap hari i akan tersenyum je sepanjang mase.. buat ape nak pikir masalah yang tak akan pernha hilang.. so just let your life cheers all the time..:D

seseorang yang sangat2 sukar memaafkan seseorang yang sesuke hati mak bapak diri die jer menghancurkan lumatkan hati whether family, friends and opkos diri sendiri jugak! cube la cari gaduh ngan i.. i akan balas till the end.. wah kejam betul! ok fine tipu je.. i memang ar ta dinafikan seorang yang pendendam.. sukar melupakan tapi ce cube korang kate SORRY.. dengan segeranya i senyum.. life should be easy right so why should  you border about the problem.. let all the thing goes..

bukan anak manje tapi tak dinafikan i seorang yang sangat2 sensitip aka manje la jugak.. that why till know even umur da nak 21.. i tak pernah berpisah or duk jauh ngan family..menangis itu sellalu..

seorang y sangat2 cemburu.. ouh siyes i tak sangke keji betul perangai i.. ahaha.. cecube u buat hubungan ngan i and dalam mase y same u contact ngan other girls.. konpem dan2 tu jugak i baling pinggan tak pun air oren ke muke perempuan tuh.. hee.. :P.. tak lah... i jenis y sedar diri.. bile u contact ngan perempuan lain pade mase same u contact i.. opkos la i will undur diri.. yang ni sikap terpuji i kan.. ahaa.. buat apa kite bertahan disisi orang yang tak mampu bertahan hanya dengan kamu..

ermmmmmmm apa lagi erk??? ouh ya saye tak reti memasak.. huahuahua.. kalo biskut ke kek ke kuih atau masak yang ringkas2 i reti la tapi kalo nak suruh masak lemak cili api ker.. kari kepala ikan bilis ker.. hak3.. ader ker?? konpem ta reti.. tapi actually best jugak masak memasak ni sebenarnya tapi bukan sekarang arh.. tak hader maknanya!! uhuhuhu.. nanti da tue tue sikit *sikit je erh bukan tue banyak.. sile paham.. :P aii belajar ar masak.. tu pun kalo rajin arh! aderh tak penting pun..

urm urm.. apa lagi yerk! ok tader dah.. agak2 dalam banyak2 sifat keji aii tu.. opsss.. ader tak yangs ame ngan perangai u all.. kalo ader means die kite kembar.. dan korang kenela menerima hakikatnya yang telus lagi nyata.. lalalala.. lempang.. :D

Popular Posts