Friday, July 8, 2011

Apekah perasaan bile didumpingkan??? :D:D

tadi tadi.. i balik kampung .. alah tak jauh pun kampung tu.. 3km from my home jerk! balik umah dalam 10 lebih.. after solat isyak terus pi online.. biase la kan.. budak remaja la katekan.. cea budak ker?? :D so bukak la face book .. bukak bukak tertibe tertibe i feel like some friend on my fb missing..cea i tahu la.. sebab i selalu stalker fb kengkawan2 aii... dan orang yang missing itu adalah... teettttttttttt!!! rahsie..

ilang bukan sebarang hilang okeyh but diblocking.. i guesss... yup! so i .. i yang ngah duk santai2 terkejut beruk sat.. dieee blockkk i???? uhuh!! i dont believe it.. bermacam macam persoalan yang bermain difikiran.. ader wat salah ker?? die benci aku ker..a nd what so ever.. tapi disebalik ala ala diri didumpingkan i just feeel like.. OK ITS OVER!!

to be honest selama lama hidup i.. i kan jenis over giler kan.. so bab2 dumping mendumpingkan orang memang hobi saye  la.. dan saye tak pernah memikirkan perasaan orang yang didumpingkan.. ye ar.. kite dumping die sebab kita marah die ke .. kecewa ngan die ker.. benci die ke or whatsoever so why should we border about somebody yang kite dumpingkan.. tak kire la perempuan ke laki ker.. it is doest matter.. wah buruk perangai jugak i ni yer?? :D

tapi sekarang i tak nak bercakap psal orang yang mendumpingkan i tu.. heee tak penting pun.. bukan sebab he doest have any value to me tapi .. tapi.. let all the things goes like the flow asal die sihat, bahagie , suke dengan life die.. its ok to me.. yeah life must be go on right???

so what i wanna to story is.. tak baik mendumpingkan orang sebenarnya..*refer pade diri sendiri pernah dengar pepatah yang mengatakan what you give you get back! atau pun hukum karma.. dulu i pernah atau pun selalu mendumpingkan orang so now its my turn to didumpingkan..

about the story of die.. ok i know i pun perna dumpingkan u.. erh wait dumping disini bukan la bermaksud buang atau whatsoever it just merujuk kepada "MENINGGALKAN SESEORANG DENGAN TANPA ALASAN YANG DIKETAHUI ATAUPUN DENGAN MEMBUATKAN SESEORANG ITUTERTANYA TANYA APAKAH SALAH DIRI. THAT IS!!!".. so now its my turn.. and i accept it..sekurang kurangnya saye pasti kedudukan masing masing dihati masing masing..

last word from me.. saye tahu salah saya banyak! sangat2 banyak.. menuduh tanpa usul periksa.. membuat keputusan tanpa memikirkan kesannya.. meninggalkan tanpa memberi penjelasan.. sentiasa bertanya akan sesuatu yang tak penting..and whatsoever..to be honest the reason why i add you after blocking you for one and a half year is because i just want to make sure that my heart is no longer belong to you..saya ada kehidupan dan awak juge! kite masing masing da mencube untuk baik pulihkan perasaan marah benci kecewa , persahabatan dan segala galanya tapi nyata akal tak mampu menguasai hati..


berbalik pada reality kehidupan.. saya.. saya ...lepaskan awak! dan disaat kite berjumpa suatu hari nanti! awak dan saye.. kite bukan sesiapa.. hanya kawan semata mata... berjumpa tanpa punya rase banci, marah , kecewa, dan segala galanya..amin~~ dan entry ini.. ENTRY INI JADI SAKSI DAN RAKAN BLOGGER TURUT JADI SAKSI akan setiap patah perkataan saya.

p/s:- i compius.. compius and compius..compius compius compius compius... nak buat apa ya sekarang??? na nangis .. can I????