Friday, June 24, 2011

Hari ni pergi kursus pra perkahwinan.. ngee~~

percaya tak percaya tak.. ehehehe sile percaya.. :P

*tunjuk gambar pelamin sikit,.. erh ni pelamin tunang auu bukan kahwin.. hak3.. :P

bulan 9 ni kan fara nak kahwin so kna la pi kursus.. kursus tu start kul 8 lebih sampai kat kul 4. 30.. huhuh penat giler.. sangat sangat penat..
masa kat kursus tu ramai gila orang.. berhabuk speaker cakap satu pun fara tak faham.. kadang kadangsaje wat tak faham sebab malas nak dengar.. hak2.. percaya tak.. adeh! ok ar.. fine!! aii tipu.. sebenarnya tadi.. tadi.. tadi.. fara pergi kelas MEMANDU!! yeayh!! akhirnya.. siler teruja.. yang kursus kahwin tu off topic jap .. ngee~~ saja wat gempak!! .. erh aii tak puas lagi la menjanda selepas ditinggalkan kekasih gelap. .. hehehehe..

*tengok tengok aii da pandai bawak kete .. ngee~~ oh yangsebelah tu prince charming yang turn dari langit.. bukan pakcik yang ajar aii memandu tu ya.. aper daaa..

so back to story.. fara pergi sana ntuk wat lesen kete.. cea kete aje.. moto tak!! sebab ..
1) tak reti bawak motor
2) tak suka naik motor
3) tak ader motor
4) sungguh tak cute bila perempuan naik motor.. erk??? mampus aii kena pulau ngan perempuan2 bermotor.. ahahaha.. taderlah,, fara je yang sebenarnya tak reti and tak suka naik motor sebab rasa macam.. oh mak aii.. rock nyer.. ekekekekeke..

fara wat lesen kete kat KSME.. pasir mas.. bapak jauh an.. padahal leh wat kat tm.. takpun machang coz rumah dekat ejrk ngan dua ni.. tapi pilih sini sebab cikgu dia my dady and bro kenal.. aii da warning awal2 ngan they all suh cari cikgu yang baik.. dan beradab,, ngee~~ paham2 ar fara dah fobia ngan pakcik2 tua nih..

btw tadi kan kat sana.. sendiri jerk.. time rehat duk sengsorang.. makan abc punsengsorang.. ceys!!! spoil mood betul.. so disebabkan kebosanan.. dan mengantuk yang amat.. apa yang speaker cakap semua aii tak alert pun.. yang paling tak leh blah.. bila diaorang duk ketawa sakan aii ngan toyernya wat muka tanpa perasaan.. hape haper je ar yang diorang ketawa.. tak paham haku.. huhuhu.. apa apa pun test dia lambat lagi.. tader mood nak baca.. malas sebenarnya.. hahahhaa..

ok lah itu saja.. pssssttt aii skang bersiaran langsung dari rumah family tm.. saper kata umah aii dalam utan taleh online .. maih nak bg flying kick.. :P.. esok nak balik umah baby sopia balik..pastu tuli..*after lusa and tulat, tuli kan??? :P aii nak p putarajaya nak isi borang bhenti kolej.. sape nak ikut?? jom jom.. ngee~~

erh sats at yang bulan 9 tu nak sambung study ya bukan kahwin.. nooo nooo nooo.. ;p

p/s:- esok nak wat kek cokelat!! nak ??? erh aii skang da jadi perempuan au.. reti jaga baby, kemas rumah, driving car and memasak..da cukup ciri an.. ahahaha.. lempang.. :P