Saturday, June 18, 2011

Hari ni besday Tyah cum hari bapa ^_^

Hapy BESDAY TO ATHIRAH AYUNI!!!! :P

mals da nak nyanyi lagu besday sebab semalam da nyanyi ramai ramai!! ye.. semalam kita orang da sambut besday tyah sekali ngan hari bapa.. sepatutnya hari ni tapi because of aii kan ader dua rumah.. chewah!! tader la.. aii arini da ader kat rumah cousin.. so harus la tak sempat nak sambut arini.. jadi kitaorang celebrate la semalam..

first time buat meriah2 la jugak..ader kek, bihun, belon, wisel, epal, sosej, kentang n air oren! tader la meriah mana.. tapi to be honest ini aderla first time buat hidang kat meja.. pstu makan ramai ramai.. semua family.. opsss... tak masuk abang n kakak aii..

so nak jadi cerita semalam tyah dapat 4 hadiah.. baju, tabung, jam, and beg!! dady aii lak aii bagi baju... ta tau nak bagi apa ar.. dady aii bukan jenis yang suka hadiah2 ni.. kalo dia ader sekali.. konpem dia tak bagi beli.. membazir duit katanya..


apa apapun.. I wanna to wish.. hapy fathers day to abah.. moga panjang umur murah rezeki.. bukn ape.. kalo dia murah rezeki hidup ii jugak yang senang.. ngeh3.. msakan tidak boleh la aii goyang kaki kat rumah.. btw kalo nak tahu kalau ikut cakap abah fara memang dia tak bagi kerja ataupun p mana mana.. kata die "tak payah kerja la kakcik, abah boleh jaga kamu lagi" huhuhu.. terharu aii..*kalo ngan adik lak abah selalu cakap macam ni.. kalau malas malas belajar pi kerja.. sape nak sara duk rumah lama lama.. hak3..padann muke!! :P tapi kan aii lak yang serba salah nak itu nak ini semua kena tadah tangan.. oh my.. da besar2 ni evendo nak mintak RM1 pun malu*time feeling mlu ader ar.. kalo tader tadah jek tangan tanpa rasa malu.. hak3..

ok lah itu saje.. tak leh bebel panjang2 takut ta smpat nak publish.. skang ni baby iman sofea ngah tidur.. hehehe.. ok daaaa... :P

p/s:-hari ni secara rasminya guna broadband sendiri.. erh aii dah pelihara beruk la.. :P

Kepercayaan adalah satu anugerah yang diberi yang sukar untuk didapati.. railah kepercayaan yang diberi dengan bijaksana.. dan tabahlah mengharungi liku2 kehidupan kerana apa yang terjadi pasti itu yang terbaik.. ALLAH ALWAYS KNOW WHAT ARE THE BEST FOR US!!