Thursday, June 16, 2011

Fara sekarang da jadi babysitter.. tau tau.. :P

first of all.. heloo semua.. hee rindunya kat mamat mamat hensem kat dunia blog.. hak3.. gaya nak makan lempang.. well da lama tak makan lempang la katakan...

heee... like aii said before.. aii skang da jadi baby sitter.. ye ar tanam anggur pun tak jadi apa.. and sekarang saya bersiaran langsung dari rumah kat kampus uitm , machang.. fara jadi babysitter bukan kat umah au.. bukan kat tm.. bukan kat mana mana..tapi kat machang..sob2 .. agak sedih disitu.. chewah padahal baru seminggu aii jadi babysitter kat rumah cousin aii.. tapi ma aiihh.. rasa macam da lama terpisah ngan family.. rindu.. huhuhu.. dasar budak manja memang macam tu... :P

so dipendekkan citer.. kat rumah aii tm tu tader internet that why aii lama tak online.. duk kat sini ader tapi ta leh detect.. skang fara guna broadband cousin.. dia bagi guna so rezeki jangan ditolak...

ok lah tak boleh nak bebel lama lama ar.. ni pun baby tu ngah ader tetamu yang main ngan dia.. sebab tu la aii curi tulang.. hak2.. t aii hupdate lagi.. bersama gambar2 ngan baby iman sofea...

psssttt sweet kan aii jadi babysitter.. hak hak hak.. lempang sekali lagi..

oklah.. daaa...

p/s:- rindunya kt semua.. saper rindu kat fara angkat tangan .. :P