Wednesday, June 29, 2011

Kesah dongeng aka kisah hati.. apa yang Pasti Allah lebih tahu.. :-)

dongeng?? :P pernah tak korang berangan ?? pernah tak mengimpikan sesuatu yang sangat indah dalam kehidupan yang pda akhirnya membuatkan hari hari kita ceria sekaligus membuatkan anda merasa sangat sangat hapy sampai senyuman tak pernah hilang dari wajah.. pernah tak pernah tak??

ok fine tak yah jawab lagi.. for da info..skang fara da selamat tiba di putrajaya.. nak tidur tapi mata tak leh lelap.. tertiba teringat kata kata dak kecik.. "kompius kenape entry semakin hari semakin pendek" wah ayat die perli fara la tu.. t_T.. so hari ni fara nak tulis panjang2.. xd..fiezah bace ye jangan tak bace.. ekekekeke... :P

back to story.. before baca sile on lagu ini.. lagu ni sweet la :D


you know what.. dalam hidup ni paling tidak setiap manusia mesti mngimpikan sesuatu yang indah2.. berharap agar ia akan mnjadi kenyataan..*macam kesah dongeng kadang2 kita rasa benda tu da betul.. benda yang kita nak .. kita buat atau hape haper je la semua da betul.. tapi adakalanya ia sememangnya tak betul.. tak betul!! sile percaya..

macam contoh bila kita berkawan dengan somebody. kita merasa sangat2 suke tapi dalam msa yang same kita tak mahu kite dan die berkepit dua puluh hempat jam.. *whether you have you own prinsip or whether you nih memang jenis ta suka nak berkepit dua puluh hempat jam..short da story mula la pasang angan2 yang suatu hari nanti.."haku nanti bila dah ada somebody yang baru.. haku taknak berkepit dua puluh hempat jam.. cukup ngan contact*evendo mesej or call sekali sehari.. " :D.. hakikatnya bila one days nanti die yang lama pergi tingalkan u dengan somebody yang baru yang cume contact you sekali sekala mula la terbit perasaan .. "yang dulu tak macam ni.. " and tertibe terbit la rasa rindu.. rindu saat dimana you berkepit dengan die dua puleh hempat jam,.arh.. drama queEn!!

ade jugak keadaan dimana bile you ngan some body ni jnis yang hapy ending selalu.. setiap masa bila contact mesti ktawa ketawa sampai ada ketikanya you rasa lenguh nak sneyum2 lagi.. konon2 hati mule la cakap.. "haku kalo boleh nak somebody tu serius selalu dengan haku.. baru la rasa die tuh gentleman.. asyik ketawa je bilanyer die nak serius" huhuh.. but one days when you meet soembody yang macam yang you inginkan tu. kemudian akan terkeluar la kata kata ini "ma aiihh seriusnya mamat nih.. die dulu tak macam tuh pun" and sperti biase mula la nak merindu yang lame.. aderh also drama quenn!!

yang tu secara umum jerk.. for me sendiri.. dulu aii ada kenal ngan somebody.. well fara ni klo nak tahu ader prinsip2 yang dibuat konon2nya nak menjaga batas batas dalam diri tapi at the end.. macam contoh.. bile somebody contact me time petang* na solat magrib atau time malam *study time aii will feel like.. 'aderh dia ni la.. ini time study no call no texted.. be serious..' tak ksah la hati meloncat giler bila dapat mesej dari pujaan hati ke haper.. serious tetap serious.. kemuadian mula la pasang angan2 "haku mahukan somebody yang comitted ngan apa yang dia buat.. bila study..study la bebetul" then a long time ago.. kami da tak contact muncul la somebody yang baru yang mana cume tahu contact sekali sekala.. yang pada akhirnya membuatkan aii cakap "die dulu time time macam ni*study or magrib mesti texted haku... tak macam yang ni.. mesej sekali sekali.. huhuh.. sentap" sentap lak bukan sentap ngan somebody yang baru tuh tapi sentap sebab hati mengharapkan die yang lama ada depan mata..

ada jugak situasi dimana..
Situation 1
yang lama akan macam ni
 "salam , ngah buat apa??"
"wassalam.. takder buat apa.. duk saja saja" *sambil dalam hati cakap.. die ni  setiap kali msej mesti tanya ngah buat apa.. tak bosan ke??? :P.. bukanla tak suke cuma tertanya tanya jer..
then y baru lak cam ni..
" salam "
"wassalam..." *dalam hati .. bagi salam jerk.. tak reti ke nak tanya "awak ngah buat apa??" T_T.. 

situation 2
yang lama
" tak nak tidur lagi ker? "
"tak lagi.. nape nak tidur ke?.. pergi je la.." 
"takperlah kite main mesej lagi smpai ngantuk key"
"okey.." hati suke T_T .. evendo mta da ngantuk giler.. kadang2 dalam hati mula la berpikir kan ke bagus kalo setiap malam die cume wish good ninght je tanpa mengangu waktu tidur.. 

dan bile saat nya somebody itu berubah.which mean datang somebody yang baru.

"tak tidur lagi ker?"
"tak nak lagi.. nape? nak tidur ke.. pergi je la.."
"ok lah.. say dah ngantuk ni.. bye"
"ok bye" ..dalam hati.. tidur dah? die dulu takkan pergi macam tu jerk.. uhuhuhu..

ok stop it.. kang kelain lak citernya.. ahahaha.. conclusionnya kite selalu mrase mereka yang berada disisi kita bukanlah yang terbaik sampai ader kalanya kita mengharapkan yang lain..berharap pade kesah putera raja dari alam dongengan..yang mana  yang lebih perfect yang konon2nya akan lebih memahami perangai dan keinginan serta prinsip kita.. walhal hakikatnya bila dah terbiasa prinsip digangu gugat oleh yang lama.. datang la seribu yang baru pun you mind wll always said that.. "dia dulu tak macam itu.. dia macam ni".. huh.. yang dullu lagi bagus.. tak macam yang ini" .. "hurm.. kan bagus kalau dia ni Die..".. T_T..

conclusionnya hargailah mereka yang selalu ada disisi kite.. setiap apa yang terjadi eventhought always bercanggah dengan prinsip yang dijungjung selama ni.. Allah pasti lebih tahu apa adanya dia dihati kita.. Aii always wish you all da best.. :D



p/s:- korang paham tak apa yang aii tulis nih?? psss sile buat2 paham sebab aii kan sebenarnya pun tak paham apa yang aii nak sampaikan .. T_T..
p/s:- erh btw ayat ayat die ader yang sengaja ditokok tambah .. saja nak tunjukkan perbezaan perasaan.. ;p

Tuesday, June 28, 2011

yea yea balik kampung.. :P

malam karang aii nak balik rumah.. cea.. hari tu kan aii p obersee(kelantan) so skang nak balik malaysia(putrajaya) balik sebab sebab sebab.. ader ar tak leh bagitau.. rahsia.. hak3.. tipu jerk..

actually fara p sana sebab nak uruskan sal berhenti kolej.. yaaa.. secara rasminya aii da habis belajar.. ritu kan risau2 takut repeat paper ke.. hape ker.. but thank to Allah.. aii lulus ngan cemerlang.. aderh .. 3.73(last gpa) cemerlang ker?? cemerlang la bagi kami sekeluarga dan dah tentu tentunya fara sendiri bcoz itu jela yang paling tinggi fara dapat sepanjang 4 kali deans.. suke .. hahahaha... tolong suke kan sekali..:D

btw malam ni aii ngan adik naik bus pergi putrajaya dulu becoz family lain pergi kuantan dulu naik kete.. adik aii nak register untuk msuk kptm kuantan.. lepas antar dia baru diaorang pergi putrajaya.. pergi untuk bercuti sambil2 nak amik barang2 aii y kat sana..

so secara rasminya minggu ni aii tak jaga baby iman sofea.. waa mesti rindu kat dia.. aii suke la baby tu.. ehehehe.. ok lah itu saja... doakan saya selamat pergi dan balik.. xd

Friday, June 24, 2011

Hari ni pergi kursus pra perkahwinan.. ngee~~

percaya tak percaya tak.. ehehehe sile percaya.. :P

*tunjuk gambar pelamin sikit,.. erh ni pelamin tunang auu bukan kahwin.. hak3.. :P

bulan 9 ni kan fara nak kahwin so kna la pi kursus.. kursus tu start kul 8 lebih sampai kat kul 4. 30.. huhuh penat giler.. sangat sangat penat..
masa kat kursus tu ramai gila orang.. berhabuk speaker cakap satu pun fara tak faham.. kadang kadangsaje wat tak faham sebab malas nak dengar.. hak2.. percaya tak.. adeh! ok ar.. fine!! aii tipu.. sebenarnya tadi.. tadi.. tadi.. fara pergi kelas MEMANDU!! yeayh!! akhirnya.. siler teruja.. yang kursus kahwin tu off topic jap .. ngee~~ saja wat gempak!! .. erh aii tak puas lagi la menjanda selepas ditinggalkan kekasih gelap. .. hehehehe..

*tengok tengok aii da pandai bawak kete .. ngee~~ oh yangsebelah tu prince charming yang turn dari langit.. bukan pakcik yang ajar aii memandu tu ya.. aper daaa..

so back to story.. fara pergi sana ntuk wat lesen kete.. cea kete aje.. moto tak!! sebab ..
1) tak reti bawak motor
2) tak suka naik motor
3) tak ader motor
4) sungguh tak cute bila perempuan naik motor.. erk??? mampus aii kena pulau ngan perempuan2 bermotor.. ahahaha.. taderlah,, fara je yang sebenarnya tak reti and tak suka naik motor sebab rasa macam.. oh mak aii.. rock nyer.. ekekekekeke..

fara wat lesen kete kat KSME.. pasir mas.. bapak jauh an.. padahal leh wat kat tm.. takpun machang coz rumah dekat ejrk ngan dua ni.. tapi pilih sini sebab cikgu dia my dady and bro kenal.. aii da warning awal2 ngan they all suh cari cikgu yang baik.. dan beradab,, ngee~~ paham2 ar fara dah fobia ngan pakcik2 tua nih..

btw tadi kan kat sana.. sendiri jerk.. time rehat duk sengsorang.. makan abc punsengsorang.. ceys!!! spoil mood betul.. so disebabkan kebosanan.. dan mengantuk yang amat.. apa yang speaker cakap semua aii tak alert pun.. yang paling tak leh blah.. bila diaorang duk ketawa sakan aii ngan toyernya wat muka tanpa perasaan.. hape haper je ar yang diorang ketawa.. tak paham haku.. huhuhu.. apa apa pun test dia lambat lagi.. tader mood nak baca.. malas sebenarnya.. hahahhaa..

ok lah itu saja.. pssssttt aii skang bersiaran langsung dari rumah family tm.. saper kata umah aii dalam utan taleh online .. maih nak bg flying kick.. :P.. esok nak balik umah baby sopia balik..pastu tuli..*after lusa and tulat, tuli kan??? :P aii nak p putarajaya nak isi borang bhenti kolej.. sape nak ikut?? jom jom.. ngee~~

erh sats at yang bulan 9 tu nak sambung study ya bukan kahwin.. nooo nooo nooo.. ;p

p/s:- esok nak wat kek cokelat!! nak ??? erh aii skang da jadi perempuan au.. reti jaga baby, kemas rumah, driving car and memasak..da cukup ciri an.. ahahaha.. lempang.. :P

Wednesday, June 22, 2011

Best gak kan belajar kat kampus... :-)

waaa.. penatnya cuci mata.. chewah!! gimik lebeyh.. btw tadi kan fara pergi dewan kampus uitm.. ikut cousin *mummy baby iman copiya g sana.. dia lect.. malam tadi ada majlis .. register persatuan apa ntah.. kukelupaan.. so p la aii tadi.. semalam da ada .. tapi semalam untuk student perempuan.. hari ni student lelaki..sebab semlam perempuan so aii ta pergi.. yang laki jerk aii pergi.. erkkk....:P

pergi sana kan.. suasana sangat2 bising.. siyes.. riuh rendah.. binggit telinga fara.. korang tahu la kan.. guys.. even umur da meningkat bising and kecoh harus.. dia ada persembahan jugak la tadi.. tapi ta nampak pun sebab kitaorang duk belakang..

but what aii wanna to says is.. evendo suasana sangat bising.. tapi aii feel like YA ALLAH BESTNYA!! best suasana macam ni.. sila la paham bahawasanya fara ni belajar kat kolej.. so tak la sebesar kampus uitm machang ni... pastu tempat stay pun hostel dia luar kampus.. jauh dari kolej.. jadi setahu fara tak ada aktiviti2 kebudayaan macam ni. malam malam apatah lagi.. ada jer persatuan segala tapi semuanya buat ONLINE!!!

so seriously aii teruja la kan.. that why la fara nak sangat2 sambung belajar diuitm pulak.. (degree).. ingat na sambung kat sini tapi hampes!! uitm ni tader course accounting.. yang ada cuma uitm kampus kota.. kota baru yang tecik juge!! kalah kolej aii dulu..

you know what sesekali nak juga rasa malam2 kuar ramai2 p cafe ke kedai makan ke.. makan ngan coleagues. pastu p dewan kampus and buat itu ini.. but reality.. aii ta pernah rasa semua tu.. dulu aii duk hostel tapi sekejap je sebab sebulan pastu aii meraung2 nak duduk rumah akak(putrajaya) .. ta leyh stay away from family katenya.. arh gedik! so bila stay putrajaya.. secara ta langsung aktiviti2 kolej yang buat belah petang ke hari minggu ke memang aii ta pernah pergi..

dalam kampus pun aii tak aktif even do aii duk dalam kelas higher.. dimana rata rata student terlibat dengan tampuk pemerintahan kolej.. president la.. ketua mpp la.. mpi la what soever.. hidup aii hari2 cuma p kelas .. bila time gap pi library.. baca majalah atau tidur atau study.. tadernya na kata pi lepak2 kat cafe.. ataupun lepak kat student square *dia ala ala hall untuk student lepak2.. so memboringkan..

and know rasa sangat2 nak merasai suasana kampus tu.. ye diakui sepanjang umur 20*ta nak mengaku 21 sebab tak celebt lagi.. ehehehe aii tak pernah pisah jauh2 ngan family.. skang pun duk ngan cousin.. kira family gak la kan.. t bila degree.. according to my parent aiii belajar je kat kampus kota.. yang tecik tu.. bangunan jer.. so means dia tader la hall.. padang kan.. so bored

kat kampus machang ni aii stay kat kuarters lect.. so dalam kampus ni semua cukup serba serbi.. hostel pelajar.. rumah lect.. tempat riadah.. tempat belajar .. and macam macam.. *semuanya dlaam satu tempat yang sama.. menarik kan?? petang2 aii nampak la student2 main bola kat padang.. pastu ada yang jogging.. main tennis.. bestnya.. teruja tengok..

orang kata hidup cuma sekali so buat la apa yang kita nak.. dapatkan apa yang kita nak.. orang jugak kata hidup cuma sekali so ikut jer apa yang telah diaturkan dalam kehidupan.. semua yang terjadi pasti itu yang terbaik.. so yakinlah apa yang aii dapat itu yang terbaik.. ngee~~ *cubaan menyedapkan hati dan menerima hakikat yang namanya kehidupan..hehehehe.. :P

apa apa pun saya bangga jugak sebab dapat habiskan diploma.. tak kira la kat mana pun tempatnya.. ngee~~~

p/s:- student cousin aii hensem hensem ar.. puas cuci mata hari ni.. ahahahaha.. lempang.. :P
p/s/s:- google giler! mentang aii curik gambar die.. ta leyh upload lak. dat why tader gambar..susah jugak erh tader kamera.. sape na bagi.. :P

Monday, June 20, 2011

Jaga baby best gak kan,.. ahahahhaa.. xd


kalo nak tahu*x nak pun da tertahu dah sebab korang da baca.. :P..nama baby ni.. Iman Sofea! 3 bulan.. anak cousin aii.. merangkap anak sepupu la orang panggil kan kan.. so budak ni la yang fara duk jaga selama ni.. btw gambr ni dicilok dari fb mumy dia.. ehehehe.. almaklumlah.. stay umah tader kamera.. so sesi cilok mencilok kat fb mahupun google memang sedang giat dijalankan.. :P.. ampun!!

btw based on tajuk.. JAGA BABY BEST GAK KAN!!! aii just wanna to says that.. yaaa.. sangat2 best.. ia membuatkan kita berdisiplin.. ceria and macam macam la.. lagi pun baby sofea ta banyak karenah.. cuma ada satu hari tu je dia mengamuk sakan.. harus la fara call mamy dia suh balik dari tempat kerja.. uhuhuhu...

kalo tak macam biasa la jaga dia..rutin menjaga sama jerk..

kul 6.30 fara bangun solat subuh pastu mandi.. kemas kemas rumah.. pssst aii bukan bibik okey.. ahahaha.. sesekali terasa macam bibik lak.. ala fara tahu la korang nak cakap cam tuh.. huhuh,. merajuk!.. :P takder la sebenarnya tugas fara cuma jaga baby jerk.. tapi kat rumah tm fara biasa bangun solat then kemas rumah so bila ta buat rasa macam bosan la pulak.. that why la bangun pagi sapu2 rumah dulu.. ouh sweet kan apa yang aii buat.. hak3...

lepas tu mandikan baby copiya*tulis cam ni arh manja sikit..erh??? :-) pakai baju.. ouh aii paling suka this moment.. sebab lepas pakai bedak.. ubat semua tu dia akan sangat2 nampak innoncent and wanggii.. bau baby.. suka lah..

pastu bagi susu.. mandi lak tiga kali sehari.. susu toksah duk cakap ar.. kuat betul!! hohoh.. apa apa pun.. detik paling best jugak bila dia tidur.. sebab selalunya bila dia tidur fara pun tidur gak.. ambik kesempatan.. ngee~~ kalo tak harus la tak leh tidur an! ni pun waktu ni dia ngan tidur tapi memandangkan fara da ada bb.. so ta tidur la.. petang2 lak ataupun setiap kali dia jaga main3 ngan dia evendo kadang2 fara rasa nak cakap.. kat diri sendiri yang "sist nanny dia ni dah gila gamaknya sebab suka bercakap sengsorang. macam la dia paham!!" tapi hader haku ksah.. :P

ok lah itu jerk!! tak mau tulis panjang2 .. *padahal mmang da panjang.. aii nak p sambung tidur sementara baby ngah tidur.. daaaaa...

ouh ya.. saper2 nak jaga baby mintakla tips ngan aii.. hak3.. tips la konon. tertiba teringat .. haritu baby copiya menangis kuat gila.. last2 ngan fara sendiri nak menangis..*nak ke dah erh?? wat wat lupe.. rindu nak balik rumah tm.. hak3.. sengal.. ~~~

*macam ni la kitaorang berdua..sweet an sweet an.. ngee~~


p/s:- orang kata jaga baby masa muda ni nak amik berkat.. bahahaha.. lempang ..:P

Sunday, June 19, 2011

Anganan jadi reality... tapi selalunya ta pernah sama.. :( Salah siape??

saper yang suka berangan angkat tangan... :P

pssstt.. fara na citer ni.. dulu fara selalu berangan..berangan itu berangan ini.. tapi at the end of story apa yang diangankan tu selalu jadi terbalik..

so setakat itu aii akan berangan benda yang ta logik dek kpala.. ataupun berlawanan ngan apa yang aii nak demi mengaharpkan reality lebih indah dari fantasi!!!
but at the end like aii said .. apa yang kita dapat seindah atau seburuk mana anganan yang dibuat ia takkan pernah sama.. takkan pernah..

dulu fara pernah berangan bestnya msuk hospital.. tapi hakikatnya bila aii disuspek denggi sampai kena ulang alik ke hukm n hospital putrajaya.. cukup2 melemahkan semangat!! last2 aii tak pergi pun temujanji ngan dokter! sakit jiwe kena amik darah hari hari.. :P

dulu jugak suka berangan bestnya belajar jauh2.. mula la nak melakar fantasi betapa kehidupan didunia luar seindah pelangi.. but at the end setiap haria ii emnghitung ari.. mendoakan agar maruah diri sentiasa terjaga! sangat2 sukar nak menjaga diri bila hidup jauh dari family!! that the fact..

and dulu jugak fara pernah berangan alangkah bestnya bila dikecewakan.. kita akan menangis and then ketawa.. bestnya kena tampar.. bestnya melukakan dan dilukakan hati dan perasaan.. tapi hakikatnya.. sekali !! cukup hanya sekali hati kecewa!! diri da tak sanggup nak alami..and in fact sampai sekarang after the case.. aii da tak pernah mampu nak berangan pasal tu lagi.. usahkan berangan.. ingat diri yang sewel sekejap tu pun aii da rasa nak cakap kat diri sendiri "teruknya rasa bila dikecewakan!! separuh gile!!"

tapi soalnya salah kitakah bila apa yang diimpikan tak sama macam reality.. salah kitakah bila kita buat sesuatu yang pada akhirnya memalukan diri sendiri!! dan salah kita jugakkah bila menyukai orang yang tak sepatutnya.. dan.. kecewa berlebihan... salah kita????

Saturday, June 18, 2011

Hari ni besday Tyah cum hari bapa ^_^

Hapy BESDAY TO ATHIRAH AYUNI!!!! :P

mals da nak nyanyi lagu besday sebab semalam da nyanyi ramai ramai!! ye.. semalam kita orang da sambut besday tyah sekali ngan hari bapa.. sepatutnya hari ni tapi because of aii kan ader dua rumah.. chewah!! tader la.. aii arini da ader kat rumah cousin.. so harus la tak sempat nak sambut arini.. jadi kitaorang celebrate la semalam..

first time buat meriah2 la jugak..ader kek, bihun, belon, wisel, epal, sosej, kentang n air oren! tader la meriah mana.. tapi to be honest ini aderla first time buat hidang kat meja.. pstu makan ramai ramai.. semua family.. opsss... tak masuk abang n kakak aii..

so nak jadi cerita semalam tyah dapat 4 hadiah.. baju, tabung, jam, and beg!! dady aii lak aii bagi baju... ta tau nak bagi apa ar.. dady aii bukan jenis yang suka hadiah2 ni.. kalo dia ader sekali.. konpem dia tak bagi beli.. membazir duit katanya..


apa apapun.. I wanna to wish.. hapy fathers day to abah.. moga panjang umur murah rezeki.. bukn ape.. kalo dia murah rezeki hidup ii jugak yang senang.. ngeh3.. msakan tidak boleh la aii goyang kaki kat rumah.. btw kalo nak tahu kalau ikut cakap abah fara memang dia tak bagi kerja ataupun p mana mana.. kata die "tak payah kerja la kakcik, abah boleh jaga kamu lagi" huhuhu.. terharu aii..*kalo ngan adik lak abah selalu cakap macam ni.. kalau malas malas belajar pi kerja.. sape nak sara duk rumah lama lama.. hak3..padann muke!! :P tapi kan aii lak yang serba salah nak itu nak ini semua kena tadah tangan.. oh my.. da besar2 ni evendo nak mintak RM1 pun malu*time feeling mlu ader ar.. kalo tader tadah jek tangan tanpa rasa malu.. hak3..

ok lah itu saje.. tak leh bebel panjang2 takut ta smpat nak publish.. skang ni baby iman sofea ngah tidur.. hehehe.. ok daaaa... :P

p/s:-hari ni secara rasminya guna broadband sendiri.. erh aii dah pelihara beruk la.. :P

Kepercayaan adalah satu anugerah yang diberi yang sukar untuk didapati.. railah kepercayaan yang diberi dengan bijaksana.. dan tabahlah mengharungi liku2 kehidupan kerana apa yang terjadi pasti itu yang terbaik.. ALLAH ALWAYS KNOW WHAT ARE THE BEST FOR US!!

Thursday, June 16, 2011

Fara sekarang da jadi babysitter.. tau tau.. :P

first of all.. heloo semua.. hee rindunya kat mamat mamat hensem kat dunia blog.. hak3.. gaya nak makan lempang.. well da lama tak makan lempang la katakan...

heee... like aii said before.. aii skang da jadi baby sitter.. ye ar tanam anggur pun tak jadi apa.. and sekarang saya bersiaran langsung dari rumah kat kampus uitm , machang.. fara jadi babysitter bukan kat umah au.. bukan kat tm.. bukan kat mana mana..tapi kat machang..sob2 .. agak sedih disitu.. chewah padahal baru seminggu aii jadi babysitter kat rumah cousin aii.. tapi ma aiihh.. rasa macam da lama terpisah ngan family.. rindu.. huhuhu.. dasar budak manja memang macam tu... :P

so dipendekkan citer.. kat rumah aii tm tu tader internet that why aii lama tak online.. duk kat sini ader tapi ta leh detect.. skang fara guna broadband cousin.. dia bagi guna so rezeki jangan ditolak...

ok lah tak boleh nak bebel lama lama ar.. ni pun baby tu ngah ader tetamu yang main ngan dia.. sebab tu la aii curi tulang.. hak2.. t aii hupdate lagi.. bersama gambar2 ngan baby iman sofea...

psssttt sweet kan aii jadi babysitter.. hak hak hak.. lempang sekali lagi..

oklah.. daaa...

p/s:- rindunya kt semua.. saper rindu kat fara angkat tangan .. :P