Yeay everthing come to be over!! selamat tinggal semua.. DEACTIVATE BLOG for da moment!! :P

yeay!!! balik kampung T_T
ouh ok.. before berceciter ceciter aii nak citer tadi aii baru abis paper ketiga .. tinggal lagi dua.. yang tu abaikan.. yang fara nak cakap sebenarnya masa exam tadi kuar sejam awal.. gempak tak?? gempak tak?? ahahaha.. ikut hati kul 10.30 nak kuar dah tapi sabor2.. tak mau gopoh2.. hak3.. so kul 11 aii kuar.. *sepatutnya abis kul 12.. pas kuar hall aii ngan azie p JJ.. makan mekdi.. kawan aii belanja.. urm yamy2.. sedap.. T_T.. *orang belanja opkos la sedap.. bukan setakat burger mekdi auu complete ngan aiskrim lagi.. ko hader?? hak3.. siler jelous .. :P


so based on tajuk.. after everthing(paper final) settle aii will back to my parent house.. ingat ritu nak beli broadband.. aii da siap gode gode my dad lagi..

"abah.. nanti balik sana nak beli brokband .. nanti bulan bulan abah bayar tau tau tau.."
"hah??"
"nak beli broadband.."
"bila"
"nanti balik sana la.. "
"yerlah..." 
"yeay!! bulan bulan abah bayar sampai ore kerja.. nanti kerja baru ore bayar tau tau tau*tau tau tau ni trademark fara bila nak something dan tak mngharapkan TIDAK sebagai jawapan.. ehehehe..
"yerlahhhhhhhh.."

ahahaha.. sangat sangat suka.. so dengan semangatnya fara wat survey berok2 apa yang best untuk dipelihara.. tertiba tertiba my sist cakap..

"amir*abang aii cakap berok biru  memang langsung tader line!! merah tuh lagi teruk dari biru!! kuning ader tapi lembab dia kalah macam siput siput siput!!"

hahahaha.. berok lambat.. T_T

so conclusionnya tak dapat la aii nak beli broadband.. jadi tak dapat la nak mengonlinekan diri.. tak dapat la nak hupdate blog tak dapat la nak stalker wall fb mamat mamat hensem ngan dr sms.. sob sob sob.. sedar diri!! duduk kat utan..  sekeliling rumah penuh ngan pokok.. rambutan. durian. manggis. mangga. duku. langsat. salak and whatsoverlah.. tapi rasanya pokok nisemua aii tak khesahhh pun!!! kampung ko hader pokok buah2 depan rumh tderkan?? T_T..

jadi disebabkan itu jugaklah.. aii decide untuk DEACTIVATE BLOG!! that is because dalam blog nih sangat2 banyak gambar *baru perasan diri suka mengedik ngan kamera so bila tader pengawasan nih terasa bahaya la pulak.. dibuatnya ader orang bomoh2 aii macam mana.. hak3.. cam ader jerk nak bomoh ko kan.. T_T... taderlah bomoh2 tu tipu jerk tapi betul la risau gak tader orang awasi gambar2 kat sini.. kang tertiba ader orang amik gambar buat tajuk bukan2 and amik my pict as rujukan.. tajuk lak nak nak gegar dunia jerk.*dunia blog sekarang kan sedang dilanda fenomena hentam sana hentam sini.. T_T tak ker haru disitu.. ouh saya masih sangat sangat sayangkan maruah dan diri saya lagi.. selagi boleh jaga kita jaga hokey??? T_T

hurm nampak gayanya pasnih kan balik kampung aii harusla melangok kat dapur!! BELAJAR MEMASAK!! hakhakhak.. yerla nak update blog da tak boleh!! so moh la kite belajar memasak.. aii ingat kan nak belajar msak GONDOLA PASTIONORETTA... SOLOMON CIKARO.. hakhakhak.. nama nak nak perancis ajerk.. T_T.. padahal msak nasi pun tak reti .. lalalala.. pssss... cikaro perempuan kan maksudnya.. so masak salamon perempuan.. HAKHAKHAK.. sengal~~~ :P

belajar memasak air.. yeay!! lepas memasak aiir dating kat atas gelas,.. sweet gak.. ahahaha.. xd

actualyy jauh disudut hati tak kesah pun leave my blog.. having a life without appear to dunia maya.. tapi sesekali pikir.. omg sayang nyer nak tinggal blog ni.. hahahaha.. tapi tu la.. fara rasa da tiba masanya aii back too my real life.. hidup dalam keadaan yang sederhana.. kat blog kan saya sangat sangat suka kecoh .. huhahuha kat sana sini .. tapi infact kat real life saya sangat sangat different ngan dunia maya.. alah dah nama dunia maya opkos la berbeza,.. dunia nyata sopan sikit.. erh??? hak3.. siler percaya.. T_T

apa apa pun sangat sangat rindu untuk spent time at kampung dan menjalani hidup y normal.. ahahaha.. taderlah kata saya tak normal tapi you know lah.. saya rasa semua tahusesiapa yang ader blog apsti akan ader feeling addicted giler untuk habiskan masa ngan blog.. tidur lewat .. mengadap lapy berjam2 untuk edit2 gambar dari hitam jadi putih.. hak3.. ok tipu,.. tapi betul jugak kan.. so kat sana opkos la rutin hidup tanpa ader blog berbeza.. tader teradicted2 dah.. yang ader cuma lah main sembunyi sembunyi .. kejar kejar.. main baling2 air.. binggo la.. and whatsover lah sampai gegar satu rumah.. ouh sila percaya umur itu hanya angka dan sememanganya bila balik kampung aii main semua benda nih.. bak kata mak sedara saya bila saya tak ada

"laaaaaaaaa... patulah rumah sunyi jerk.. kakcik takderk rupanya"

ok fine!! paham!! suara aii jerit2 sampai rumah dia.. hak2.. malu sekejap..

ok lah.. acttualy saya akn balik hari sabtu petang with my sist and tunang die naik kete... after exam directly from kampus to my hometown KELANTAN!!*insyaallah kalo tader apa apa aral melintang.. fara ader paper hari jumaat dan sabtu.. so now ngah excited nak packing2 baju nak balik kampung..semangat nih!! ahahahaa.. erh haritu aii da beli tiket flight nak balik sebenarnya.. so burn la tiket tuh memandangkan tariknya lewat sangat.. kempunan aii nak naik flight.. hahahaha..tapi taper.. yang penting aii leh wat balik tomei!!! *anak patung tedy bear.. ye ar kalo naik fligh cam mana nak wat balik??? T_T

ok lah.. panjang bebenor dah ni.. aii will deactive blog mungkin sehari bfore balik atau dua tiga hari  after balik.. reason bagitau tak nak la korang terperanjat lak tengok aii deactivate and hilang begitu sahaja..apa apapun pasti sangat sangat akan merindui kamu kamu semua.. sis aisya, yatie episode,  fiezah, xneedd, cik ezy, cik kite, and semua2 lah... nak sebut ramai.. T_T.. 


erh fara rasa bila dah ader berok t fara active balik blog.. daaa semua.. may all of you have a shining day not only for today but for forever.. :-)






Kata hati :- hati dah tak mampu bersuara.. so tader nak kata apa pun.. 
nak lekatkan lagu jerk.. T_T.. dengarlah dengarla.. ahahahaha.. xd


p/s:- ke ader sapa saper ada setting ntuk avoid pict from copy paste?? ada bgtau fara.. tak yah la deactivate.. ehehehe.. :P

Popular Posts