Tuesday, April 26, 2011

Tak Jadi DEACTIVATE la .. boleh tak.. ekekekeke... xd

pang!!! kena lempang sekali sebab sekejap deactivate sekejap tak.. ahahaha..

btw saper yang rasa nakk lempang aii maih la sini.. :P

ok.. fara nak update laju laju sebenarnya ni.. after diberi idea yang bernas oleh CIK FATEEN AMEERA.. atau nama glamornya Cik teyn teyn.. *hai awak.. :P pastuh.. dak Fiezah pun kali pertama komen panjang2 kat coment box buat aii rasa terharu lak.. ekekeke.. so fara decide tak deactivate.. kata cik teyn teyn disabled klik tu best tapi ader side effect or kelemahan..n probability segala... cam add mate.. ahahaha..ketawa fara baca komen dier.. add mate!! add mate!! musuh paling nyata dulu.. ahahaha..

mula mula fara da buat dah disabled klik tapi bak kata dia ada effect.. pastuh the reason aii nak deactivate dulu bukan sebab tak bagi orang copy entry.. alah nak copy .. teh.. amik lah .. fara suka cocoa jerk.. :p.. tapi sebab nak protect gambar jerk.. kalo entry tak kesah.. yang mana baik kita kongsi yang mana tak baik korang jangan la copy.. berdose aii nanti.. T_T..

so conclusionnya fara tak disabled clik!! tak deactivate!! tak active blog jugak!! aii just akan draftkan entry yang agak2 gedik2 sangat.. hahaha.. itupun kalo ader.. rasanya aii budak baik kan.. aii tak gedik2 kan.. ekekeke.. lempang..

so cik fatin tak yah nangis.. banjir blog aii you.. :P.. cik fiezah konon nak nangis seratus hari seratus malam... buta mata nanti wei.. hak3.. pssst.. fiezah memang pemalas .. hupdate sebulan sekali jerk.. PEMALAS!!! PEMALAS PEMALAS.. hahaha.. saja sebut banyak2 kali supaya nanti die ingat setiap hari.. hakhakhak.. *ketawa jahat.. 

so blog ni akan dibiarkan amcam tu jerk.. kalo ader rezeki leh online maka terupdate la entry.. kalo takder maka menjadilah ia BLOG MISTERI!! BLOG USANG!! BLOG BERANTU!!! ahahaha...

ok lah.. itu saja.. CIK TEYNTEYN.. mekasih for da explanation.. walau last word ader tulis


"ape menda lah haku bebel tgh2 mlm ni ? conpius." 

yang akhirnya buat fara pun konpius sama.. ahahaha. eii korang pi la kawan ngan dia.. fara baru kenal dia minggu ni rasanya.. tapi dia sporting.. sweet la perangai die.. macam aii kan.. ekekeke.. perasan lak.. tapi dia memang sangat sangat baik.. ;p


ok lah itu saja.. daaa semua.. memandangkan ini last hupdate so i terus tulis cam ini la yerk... ;p


CIK BLOG TIDAK BERADA DISINI.. DIA SUDAH KEMBALI KE OBERSEE STARTING 30/4/2011 *konon2 oversee la.. ahahaha DIMANA TAKDER INTERNET SERVER .. SO PADA SESIAPA YANG BERKENAAN HARAP MAAF KERANA TIDAK DAPAT MEMBALAS JEJAK ANDA!! SEKIAN TERIMA KASIH.. XD