Thursday, April 7, 2011

Saya sedang bosan.. sile layan saye.. :P

bosan bosan!!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....nangis :P

bosan la kan.. hukhuk.. disebabkan kebosanan sedang mlanda.. mood nak membacer pun tak ader.. so moh la kita bako die.. ehehehe.. gurau jerk.. tapi siyes fara bosan... sist aisya ym jom.. (T_T)
actually aii ader jerk kerja sebenarnya.. tapi like aii said di entry lepas.. fara kan ta datang klas.. so sepatah haram pun fara tak paham akan kerja2 sekolah yang diberi itu.. haruslah ku memaksa mereka2 ajar aii hari isnin nanti.. uhuh!! padan muke..saper suh tak datang...

btw lately nih siyes badan semakin lemau!! apa yang saya tahu saya nak tidow dua puloh hempat jam!! mals nak buat haper haper.. baca novel nak la!! tappi tadi belek2 novel kat almari semuanya da baca berjuta juta kali dah.. bosan duk ulang y sama.. menyesal lak tak datang kolej tadi.. reedem hadiah ngan salwa.. ahahaha..

saper ader cadangan macam mana nak mengurangkan rasa lemau nih.. siyes menyampah bila badan lemah semacam.. nak nak bila dekat ngan final nih.. tak suke tak suke.. mana taknya raa nak tidow tuh kalah perempuan mengandung!! huhuh! erkk .. orang mengandung cam tuh ker.. lalalala.. betul latuh.. aii baca citer2 selalu tunjuk macam tu.. wakakaka..

disaat kebosanan sedang melanda.. moh la kite layan lagu nih... lagu nih best la..sweeeettttttttt.. ;p


sambil layan layan lagu nak citer sikit..

dua hari lepas itu kali pertama saya menumpang tidow kat rumah kawan!! siyes satu hari suntuk masa di kolej fara pikir gila gila.. mampu ker nak duk rumah orang.. nak nangis nak nangis.. miahahaha.. siyes badan lemah longlai.. asyik cakap dalam hati.. kenapa diri diuji macam ni.. ouh sungguh saya tak mampu hokeys..  siyesly to be honest aii dont know why hati harus lemah bilamana harus melakukan ini.. tapi demi muet yang pagi giler.. yang konpem konpemnya saya takkan mampu sampai ke kolej seawal itu haruslah menyebabkan sayer terpaksa stay rumah kawan.. bila sampai rumah kawan.. terus wat kerja maf!! buat and buat.. konon rajin!! tapi hakikatnya fara buat sebab tak mau diri terlampau leka melayan peraaan sayu.. uhuhu.. bila petang.. zaida bawak fara pergi pasar malam.. beli makanan.. dan dia layan sayer bercakap itu dan ini.. ahahaha.. thanks Zaida kerana melayan saya dengan baik sekali.. malam tuh... fara layan novel.. reason?? sebab tak mau layan perasaan jugak.. ahahaha.. malam tuh.. kawan kawan rumah zaida.. termasuk tikah.. layan saya dengan baik sekali.. bercakap itu ini.. siyes riuh rumah ngan suara suara mereka bercerita.. fara cuma tumpang sekaki dengar.. conclusionnya itu kali pertama saya dapat lihat.. best jugak sebenarnya duk ngan kengkawan nih.. happening.. like one family.. tapi jauh disudut hati itu juga kali pertama juga saya merasakan.. Ya ALLAH kosong hati..sepi sepi ditempat yang bising tuh.. dan tahulah saya kalo saya takkan mampu hidup tanpa family.. oh my.. tak sangka saya ni manja giler kan walaupun bukan anak manja.. ahahaha... 


dan awak tahu itu jugaklah kali pertama saya tak mampu berfikir apa apa kerana hati merasakan terlalu kosong.. kosong yang amat.. tak dapat nak membayangkan betapa harus hidup tanpa perlu berangan.. memikirkan keluarga dan orang orang disekeliling yang mana selama ini saya bergantung hidup.... hurm.. conclusionnya.. saya dah tekad.. selagi hayat yang pendek ni ader.. harus aii gunakan sebaik baiknya.. tak sabar nak balik kampung.. nak spent time ngan family.. 


dulu selalu berangan nak belajar jauh2..sebab nak cari pengalaman.. tapi sekarang.. dah tak pikir dan tak mau.. ouh my.. harap harap dapat sambung degree kat UITM machang.. tak mau duk jauh jauh dah..:P


btw saya bukan lah anak yang manja.. walau saya manja.. tapi hanya ngan diri sendiri dan orang orang tertentu.. but some how.. ALLAH TAKKAN MENGUJI HAMBANYA MELEBIHI TAHAP KEMAMPUANNYA KAN?? ;p


so disebabkan fara dah last sem... minggu depan dah last week study.. pastuh final.. haruslah ku cuba sedaya upaya.. baru la berbaloi dengan 3 tahun aii bertahan perasaan duduk di negeri orang.. sebenarkan best duk negeri luar nih but somehow duk ngan family lagi best.. awak kan??? XD

p/s:- Akan jarang hupdate ngan blogwalking and komen mengomen dah.. sob sob.. korang sila doakan fara dapat result okeyh keyh.. :P