Friday, April 1, 2011

Konklusionnya hati lelaki ada dua !! kan ? kan ? :P

first of allllll... huwaaaaaaaaaaaaaaaa... citer ustaz amirul dah habis..

*ustaz Amirul yang hensem lagi gojes.. songkok u mana :P

 pasnih cam mana aii nak tengok ustaz amirul pujaan hati kuh itu.. ouh tidak!!  tidak!! *sambil hentak hentak kaki!! tak sanggup mnerima kenyataan harus melalui hari hari tanpa menunggu malam jumaat (T_T)

ok dah.. nak layan feeling masa tidur nanti jerk lah.. hukhuk.. btw citer tu ending dia adawiyah matikan?? baguslah.. hohoh.. bukan sebab tak suka ngan watak adawiyah. erh guwa suka beb.. but the real thing in da world is how come mereka hidup bermadu till the end of the life.. ouh sungguh tidak dapat membayangkan.. ;p

sekali fikir kesian kat watak adawiya.. dua kali fikir kesian kat watak munirah .. dah la mngandung .. husband busy ngan bini muda dia.. tiga kali pikir kesian kat ustaz amirul.. empat kali fikir nak jer jerit "ustaz amirul kahwin ngan aii jerk lah!! ceraikan mereka berdua" ahahahaha.. sengal ~~ :P

tapi kan conclusionnya citer itu banyak bagi pengajaran.. jujur aii cakap.. ouh my.. tidak sanggup kuh bermadu.. walau atas sebab apapun.. cehwah !! tamak haloba.. tak mau ar kongsi2!! ..
dan conclusionnya juga .. lelaki memang hatinya ada dua.. :P dulu orang cakap.. mata kita dua.. telinga dua.. semua dua.. tapi kenapa hati satu.. sebab campur hati pasangan kita uh.. jadila dua.. wah pandai aii.. :P

but the real fact is.. hati lelaki sebenarnya mmang ada dua..*ayat perli nih..


kalo tak masakan dia mampu mencintai dua orang dalam waktu yang sama.. ouh tidak tidak.. sungguh tak patut.. huhuh!! lempang dier.,. :P

adik Fara cakap

"kakcik kakcik.. ustaz ore cakap kalo laki tuh dia dah kahwin.. pastuh dia kahwin lagi satu.. nanti kat akhirat dia tak jumpa/tak leh hidup dah ngan isteri dia yang pertama tuh..."

eceyyyyyyyyy.. pandai adik aii.. aii ni bengap sikit so tak tahu pun.. jadi tergangga la aii sekejap.. elok elok dulu cakap ngan orang "alah biar ar dia nak kahwin dua pun..ader haku kesah..." *dalam hati sambung "kita pun leyh  kahwin dua jugak :P" terus tak jadi.. terus nak jerk bagi warning "nak kahwin dua boleh.. ceraikan aii dulu.." hohoh.. oeky tipu.. ko aperhal.. nak kahwin dua.. gedik sangat kah!! .. toksah duk gedik gedik.. aii kill you nanti.. ahahaha..

hurm semua tu dusta jerk la.... aii sebenarnya masa tu cakap dalam hati.. *tak leyh ar cakap depan dia.. dia tu budak kecik lagi..  " kesian ar kat bini first dia.. kalo cerai mati.. bini dia kat sana tunggu dia.. tapi husband dia even cinta gila kat dia tapi at last kahwin ngan orang lain atas sebab sebab tertentu.. so tak ker sedih dan sayu disitu.. :(.. sebab di akhirat sana tak dapat hidup sekali.. (T_T).." conclusionnya wahai guys2 diluar sana.. hati kalo dah tahu ada satu.. sila sila pastikan ia tetap satu.. tak sah bagi dua..

at the end of your life you will regret all the thing that you do..membahagikan cinta tak semudah yang difikirkan.. menyayangi seseorang tak semudah mengatakan I love you.. sile percaya.. ;p

pssssssssttt.. bukan kami perempaun tak paham akan hukum agama yang menghalalkan poligami.. but that is.. bila ia berkatian hati.. ia adelah sesuatu yang sukar dirungkaikan right???

kata hati:- untuk menyakinkan betapa diri ini dicintai ia tidak semudah melafazkan kata kata I LOVE YOU.. so what it is mean by the words of I LOVE YOU??? .. apa apapun.. saya percaya apabila hati saya mengatakan I LOVE YOU its mean that aii really LOVE YOU ;p

p/s:-  ustaz amirul ustaz amirul.. i love you.. ahahahaha.. lempang ... :P

UPDATE UPDATE UPDATE:- huwaaaaaaa...  nangis.. :P.. wahai adik2 dan kakak sekalian.. kata hati tu mmang la betul.. means dia bila saya kata  I LOVE YOU.. itu maknanya memang saya cintakan orang itu.. tapi tapi.. yang fara cakap I LOVE YOU ustaz amirul tu gurau jerk lah.. haishh tader kejadahnya nak suka dia betul2.. artis tuh.... sentap sekejap kowt2 korang percaya yang fara cintakan ustaz Amirul.. wah haru.. ahahaha.. apa apapun.. korang nih kelakar la.. ahahahahaha... XD