Sunday, April 3, 2011

Jiran sebelah yang sungguh tak baik sebab mengode saya!! (T_T)

huwaaaaaaaaaaaaaaaaa... nangis!!! jiran sebelah jaat. sebab dia masak bubur kacang di petang yang sore ini.. dia dah gode fara ngan bau yang ouh my... aii nak jugak.... huhuhu..

 tahu tak fara dah berapa lama mengidam.. opsss.. macam mengandung anak sulung pulak. :P... okeyh fine memang mengidam nak makan bubur kacang... bubur kacang hijau aderlah salah satu makanan kegemaran saye.. satu family dah tahu sebab setiap kali balik kampung aii akan request ..

"ma nanti buat bubur kacang.. dah lama tak makan " (T_T).. dan dengan segeranya paling lewat pun dua tiga hari la.. kengkadang pagi cakap petang bubur kacang dah ada.. malam cakap.. esok harinya dah ader..

*kalo kitaorang buat tak der rupa macam ni pun.. ni kaler dia putih .. 
mumy aii buat lagi sedap.. ahahaha.. xd.. btw pict from google

so setiap kali balik harus makan bubur kacang .. ni dah lama tak balik so dah lama la tak makan.. erh erh..sat request nak makan tuh masa muda remaja dulu.. skang setiap kali balik aii just request to my parent suh beli kacang hijau jerk sebab aii da reti masak la..hebatkan aii lalalala...

tapi alkisahnya memang la aii reti masak.. tapi tapi.. kacang hijau tuh kan.. even kita tengok macamsikit bila dia dah dimasak ouh my.. siyes banyak.. kat rumah nih hanya aii ngan akak jerk.. dan setahu aii hanya aii jerk yang suka makan benda alah ni.. so kalo masak kang tak habis lak.. buang.. ouh tidak tidak.. tak sanggup nak melihat dia masuk kedalam tong sampak.. hakhakhak..

apa apapun.. siyes touching ngan jiran sebelah kalo betul dia wat bubur kacang sebab dia buat aii rasa tahap mengidam aii tuh tinggi sampai ke langit.. sob sob .. nakkkk buburrrrrrrrrrrrrrrrr.. huwaaaaaaaaaaaaaa... :(

pssssssstttttttttttttttt.. sila jangan suruh saya beli bubur kacang yang dah dimasak sebab saya tak makan yang beli punyer aka orang y tak dikenali buat.. :(

p/s:- kalo duk kat rumah kan senang tiap2 hari ader jerk makanan yang boleh dimkan diwaktu petang petang sepoi bahasa nih.. huhuh!!