Wednesday, April 13, 2011

Hari ni BreakFeast ditaja Oleh "Somebody"

before berceciter ceciter.. aii nak jerit kuat kuat!!!!! HARI NI LAST KELAS!!!! .. OMG .. TRUTLY FINAL CLAS COZ I AMM BAKAL GRADUATED PERSON!!!! ouh pengsan!! tak sangka 3 tahun da berlalu.. and this time final yang betul betul final!!!! *insyallah kalo tader repeat.. amin!! cepat aminkan sekali.. :D

so actually semlam memang da tader kelas.. hari ni just ader satu jerk.. kelas MAF!! pukul 8 pagi!!! ouh hajat dihati memang tak mau datang.. malas .. nak tidur.. T_T.. tapi mengenangkan after this harus mungkin da ta dapat jumpa Miss Roslina *lecturer maf harus la aii gagahkan kaki menapak ke flat bawah seawal kul 6.20 ntuk ke kolej... turn2 kan tertiba tertiba.. jeng jeng jeng.. bunyi anjing nyaring sekali.. pastuh ngah jalan2 tertiba ader satu kte berhenti.. ouh pucat sekejap!! kang kena culik pepagi buta tuh.. kalo aii jerit pun sapa dengar.. sunyi lagik.. uhuh!! tapi alhamdullillah.. sayer selamat.. :P

ok so let start the story.. hari nih aii dapat paper2 kuiz test maf tuh.. hurm what to says ya.. alhamdullillah jerk la.. ehehehe.. tak mau komen panjang2.. kita orang hari ni banyak bercakap kosong2 ngan lect jerk.. dipendekkan citer tertiba2 miss tanya.. "you all dah sarapan" terus aii n the geng yang duk depan2 nih geleng geleng kepala.. ceaaaa.. padahal baru lpas breakpeast roti.. wakakaka.. dan serentak dengan itu jugala.. miss kata "you all selalu sarapan kat mana.. saya nak belanja you all!!" yes yes!! suker .. :p.. cakap itu ini itu ini at last miss bawak kitaorang.. erh bukan bawak.. miss suggest makan kat depan kolej nih!! alah kedai biasa jerk!! tapi ta kesah la kan biasa ker tak yang penting freee.. lalalalala..

maka pergilah kami semua.. berjlan kaki ngan lajunya.. sebab nak makan free!! ok fine.. tipu!! fara n the geng jerk yang jalan laju laju!! heksited la katakan.. erh tipu jugak budak2 laki lagi awal dari kami la.. double exsited .. ahahahaha.. *gelak jaat!! :P


dak dak kelas.. mereka membentuk satu kumpulan di tengah jalan... erh maap silap.. tepi tepi.. (T_T)...
disebabkan gambar ramai ramai ta berapa jelaskan so moh la kita dekatkan sikit kamera.. ekekeke.. xd

 *fizal, izham, nudra, dayah, nana , azza and timah!! azza ni kan mmang susah nak amik gambar dia..sembunyi2 jerk!! low profile agaknya.. ahahaha.. low profile la sangat.. T_T.. padahal sangat2 nakal orangnya.. dan kalo senyum memang mleret.. muka manis la katakan.. tapi siyes .. sweet!! dia senyum cam budak2.. ;p.. suke..n jelous.. ahahaha.. ;p

 *fizal nak menyibuk .. opsss..  tapi tak sempat nak pose.. lalalala..*gurau jrk.. sentap arh tuh,,..ekekeke.. btw other than that  ader amal, muhaimin , zul , iman and syazwan!! fatimah tadi da kenalkan so takyah.. ;p


that is our lecturer.. yang pakai baju itam.. *free hair... which is Miss Roslina.. dia baik tapi err garang la jugak ader ketikanya.. .. sebelah miss bella, pastuh miss husna *lecturer jugak.. ain, anis and kuza!!


jeng jeng jeng.. mesti korangda lama tunggu gambar tuan blog kan.. wakkakaka... layan la orang giler memang cam tuh.. budget.. hakhakhak... btw lupa nak story kita orang makan nasi lemak.. ada gak yang makan nasi ayam..  fara sebenarnya tak mau makan.. chewah!!! lagik2 nasik nih!! kata nak diet.. well nak jadi pengapit yang vogue la katakan.. sebab tuh sibuk nak diet.. bahahaha.. tapi disebabkan orang na belanja so  makanla.. rezeki tak baik ditolak.. ahahahaa... sebelah saya zaida..


ouh kami juga membentuk satu kumpulan.. ader kami berempat jerk.. tak sempat nak menyelit kat mana mana.. teehee.. padahal tadi lect da ajak duk sebaris ngan dia tapi malu la aii nak makan depan lect.. auuww auuwww.. gedix!!.. :p

after makan kami berempat pun pulang.. actually selain dari kami.. AMIN AMIRA! dia ta datang rugi!! SYAHID ngan FARIS AZIM pun ader!! motif highlight berbesar sebab nak suruh korang semua alert yang dia pun ader walau tader dalam gambar.. reason?? dia datang time photographer duk ngah makan!! hak3.. so ta sempat nak suh mereka pose.. kang ader gak yang tercekik makanan karang.. :P

that is the story sal berakpeast yang ditaja oleh somebody ini!! mekasih MISS ROSLINA!! jasamu dikenang.. pray for us.. insyaallah kami semua akan dapatkan A untuk Maf!!! not only for ourself but also untuk miss yang bersusah payah ajar and support kami..auu sweet la aii.. ahahaha.. korang nak cakap ni jugakkan kat madam... :P

btw masa jalan pulang kan.. lalu la depan trafic light kat depan kampus .. msa tuh kereta memang bertali arus la.. ceaaa.. bahase.. nak cakap yang banyak kete la.. tapi masa tuh kita orng nak melintas jalan.. kat depan kolej tuh dia ada satu button pejalan kaki.. kalo na lalu tekan benda tuh.. tertiba zaida said "fara pergi la tekan".. dan aii pun tengok la sekilas.. ouh my.. ramai lelaki !! o tak leh den nak buat apa.. ouh aaii ni pemlu haper.. ekekeke.. sampai kat ngan jalan yang ader belang belang tuh*jalan untuk pejalan kaki lalu.. tanpa sempat nak beriaksi..tertiba tertiba bunyi TeTTT TETTT TETTT!!! dan kenderaan yang banyak itu berhenti!!*lebih kurang 5 buah keter belah kiri and sebua lori belah kanan..  just imagine.. it so drastic andd aii amm spechless.. terus pusing and lalu belakang lori.. terkejut nyer pasal ta jadi nk lalu kat laluan pejalan kaki tuh!! yang buat aii  rasa nak ketawa guling2 sebab kete berhenti banyak sangat and agak lama la jugak.. tapi tader yang lalu.. mesti hangin gila kan pemandu2 tuh!! apa apapun.. walau ia agak kelakar .. tapi mekasih la kat abang/adik2 *tak nampak saper tak jelas.. yang tolong tekan button tuh!! tertiba terasa bangga menyelubungi diri sebab berjaya mengucarkacirkan traffic tadi.. bahahaha.. lmpang.. :P

Kata hati:- Awak!!!!!!!!!!!!!!!! saya dah habis study ,.. pasnih ta kena bangun pagi2 dah.. tak kena menapak sebaik subuh!! tak kna rushing kejar tren!! tak kena pikir sal assignment!! tak kena pikir lect marah marah sebab terdatang and sengaja datang lewat.. tak kena pikir sal baju apa nak gosok untuk pi kolej.. maching maching tudung ngan baju yang paling menyampah nak dibuat.. wakakaka.. conclusinnya tak kena pikr apa apaa dahh!! ouh i ammm so happyy you know!! hak3.. sile gembira buat saye juga,.. lalalala.. bangge.. :P

p/s:- luse muet.. tapi abaikan dulu.. :P esok dr sms datang ke kolej.. aii still konpius nak pergi ker tak sebab rasa macam malas nak bangun pagi.. hak3.. tapi ramai yang mencari tiket sebab nak pergi.. fara lak mmang da ader tiket!!! rase macam bertuah dan insan terpilih lak skang.. bahahaha.. xd