Cokelat, Perempuan dan Chenta.. memang simbolik!! :P

semlam kan.. masa masuk masuk kelas tertiba tertiba.. jengjengjeng.. sajerk bagi effect gempak skit biar semua hati melantun lantun nak tahu.. ahahaha.. buruk betul perangai..

keyh.. dpndekkan citer let see what aii got...

*ini paper beg nyer jerk.. relax ar.. tengok kena slow slow.. ahahahaha..

*dalam paper beg ada dua kotak.. satu kotak cokolet tiramisu.. and satu lagi?? jeng jeng jeng...

ouh my mekdi.. *tertibe.. ader kotak lagi rupanya.. ingat dah settlee.. :P.. korang sila berdebar2.. jeng jeng jeng... 


Cokelat and novel!!!.. kau curi hatiku.. omg aii like this so much... thank you lah pada peminat misteri aii tuh..*sajer mengader ngader siyesly teruja.. cokelat tuh.. dah tinggal sikit dah... :P.. novel ta baca lagi.. but tajuk dia .. KAU CURI HATIKU?? saper curi hati aii.. bak sini balik.. ekekekeke...

so conclusionnya aii got this three thing from those person.. namer rahsia.. ahahaha.. takut korang serang dia lak.. mintak cokelat... sian dia.. ehehehe.. apa apapun thanks you so much dear.. suke sangat sangat..

*cici menyibuk jugak kat sini.. ceteka ceteka saper bagi.. :P

now back to da topic.. which is cokelat, perempuan dan cinta memang ta dapat dipisahkan.. to be honest.. for me.. ader 3 benda dalam hidup nih yang boleh buat saya tersenyum.. which is anak patung y comel, aiskrim.. and novel..  manakala benda yang always melekakan saya pun ader 3 jugak!!  which is novel!! aiskrim and mp3.. but now aii realise that cokelat punsama jugak.. omg.. bila makan cokelat ni kan.. memang konpem2 dah tak hirau dunia sekelilling.. sungguh2 nikmat hokey.. campak la lelaki hensem katsebelah pun konpem2 aii buat dek jerk*semalam ader jumpa sorang even before this pantang nampak mamat hensem.. opsss opsss.. ahahaha..

btw cokelat mmang sinonim ngan perempuan.. fara rasa kalo perempuan merajuk.. sometimes kan ader yang ta suka bunga...so bagi jerk coklat konpem hati akan cair..sama macam cairnya coklat tuh dalam mulut.. ekekeke...

kalo cinta lak.. memang setengah perempuan suka emas,, berlian  or what so everlah.. but for me.. and mungkin orang yang sama spesies macam saye.. akan terasa teruja gila bila dapat coklat dari orang yang tersayang.. tak orang tersayang pun.. elok2 suka suka cam kengkawan jerk.. trtiba leh terjatuh cinta!!!*erh kalo y bagi tu laki la.. kalo perempuan.. bahaye.. lesbian ker hape?? ahahaha.. wah hebatkan penangan cokelat.. ehehehe.. itu from my opinion la.. kalo perempuan mata duitan tuh.. tak sah cakap lah!!!!

oh stop the story.. hari nih pun dapat cokelat lagik.. kalo yang atas tuh fara tahu saper yang bagi.. bawah nih.. fara siyes tak tahu...


siap beriben bagai.. ouh for da information not only me yang dapat cokelat nih.. satu kelas dapat.. diberi oleh miss syatila masa kelas tax,... tapi miss syatila bukan pemberi sebenar.. dia cuma menyampaikan daripada pihak sebenar... aii ammm so curious to know siapa pemberi misteri itu... bukak bukak plastik ini dia y ader....


dark cokelat!! aii like.. :P... sebenarnya yang choclair tu ader dua jerk.. tapi zaida ta makan.. so kcik tapak tangan dengan segeranya fara tadahkan.. so dapat makan 4 choclair.. ahahaha..sengal..

btw whoever you are.. it is just awesome things right.. sweet sesangat.. lagi2 bab2 cokelat and misterious nih.. psssttt orang yang bg cokelat nih dipahamkan dak2 kelas aii jugak.. tapi tak dapat dikenal pasti siapa.. ouh ya THANKS YOU SO MUCH ya.... nanti sila bagi lagi.. ehehehe.. xd

Kata hati :- Love is just like a box of chocolate.. you will suprise with da contain in da box.. masa makan cokelat nih ader rasa pahit dan manis jugak.. maybe inilah yang dimasukkan rasa cinta itu sama ngan coklat.. apapa pun walau sepahit mana cokelat itu.. orang tetap teruja untuk merasainya.. right???sama la ngan cinta~~~

p/s:- awak awak.. siler bagi saya cokelat.. tak nak yang kecik2 nak yang besarrrrrrrrr *sambil depakan tangan.. pastuh nak ader cincin sekali tau.. ahahaha.. i ammm waiting dear.. :P * cakap sambil dengar lagu nih.. :-)



Popular Posts