Berphotoshooting kat Seminar Audit.. saye vip hari ni.. ahahaha.. :D

*gambar pengenalan.. xd

first of all ..  nak maklumkan hari ni entry bergambar lagi.. heee... mesti dalam kepala korang cakap.. minah nih asyik bergambar jerkerja an?? tader kerja lain ker.. :p.. ala fara tahu la korang tuh.. tak yah cover cover nak mengata.. wakakaka.. ok lah.. aii think this is the last entry with picture because after this i have too strugle for da final.. not only me.. my friend also and ofcoz student student uitm diseluruh negara.... tak gitu.. :P

bossy jerk semua muka.. weelll bakal auditor la katekan.. ehehehe.. insyaallah .. amin.. xd

actually hari ini.. kami semua final year student ac110 yang amik course Aud 390 ker 370 hee.. luper!! kita orang der seminar audit..seminar nih wat kat kolej jerk.. bukan hotel lima bintang.. bukan akademi audit negara.. bukan juga kat mall mall.. ouh bukan.. :P *ayat perli.... bukan.. bukan semuanya.. hanya wat kat dewan kat floor five KPTM KL jerk.. 

so alkisahnya this seminar start konon2 la kul 10.. but somehow.. 10.45 baru start!! janji melayu!! huhuh!! tapi baguslah.. kalo lama lama mau mati kutu fara duk dalam tuh.. bak kata syahid.. seminar ni bosan !! ahahaha.. maap.. terbocor rahsia.. :D.. so back to story.. masuk masuk dewan kena register dulu,.. tertiba tertiba fatimah one of my friend says.. "fara.. u jadi ajk kebersihan tau.. " sambil tunjuk paper with name NUR AIN XXXXX as ajk kat paper tuh.. terbeliak biji mata aii you.. tader hangin tader ribut kena jadi ajk!! ajak kebersihan lak tuh.. terus rasa nak gelak guling guling .. ehehehe..

masakan tidak.. kekonon2nya terimbas masa form five dulu.. selalu masam muka ngan dak2 kelas bila bab bab turn bersih membersih klas tiba.. pastu teringat kat rumah selalu kena bebel2 sebab rumah tak sapu .. atau dalam nada kasarnya bersepah.. tak ker haru disitu bila dilantik jadi AJK KEBERSIHAN!! hakhakhak..korang kalo nak ketawa ketawa jerk.. tak sah kontrol2 cun.. :P

tapi they all cakap jugak.. " nanti karang makan kat bahagian vip " ahli jawatankuase la katakan.. terus terbeliak biji mata sekali lagi.. walawei.. nasib baik tak lemah jantung sebab terkejut.. vip beb.. ceys!! sama jerk padahal..sajer jerk nak feeling2 teruja sebab before this tak pernah jadi ajk2 nih.. boss terus.. ahahaha.. gurau jerk..

klah dipendekkan citer.. tader buat kerja apa apapun sebenarnya.. fara duduk dengar orang bg seminar cam biasa jerk.. tader nak kata ader special gitu2 ..semua takderk!! seminar habis about kul 1 +++++.. tertanya tanya la jugak mereka if ader apa apa y perlu dibuat .. tapi tader.. fuh selamat aii.. :P
so sementara tunggu time makan.. kami bertaken la pict *kalo bab2 perosak bahase bg jerk pada fara.. konpem A.. :-)


 *lelaki untuk dilelong.. :P

 *me and nana... 

 *me nana and dayah.. ;p

 *fizal , dayah and amal.. weewiit.. ahahaha... xd

after puas berpusing kiri dan kanan ats bawah kitaorang  pun pi kat kusi vip.. VIP !! VIP .. sajer highlight bebesar.. ahahaha.. .. padahal masa amik gambar nih semua dah tader tinggal kami kami jerk.. wah feeling sat.. duk kat kusi vip.. hakhakhak...







nana cakap "mai baby baby mai kat mama.." ahahaha.. sweet jerk dia.. sentap wife en. khairul nizam bila dapat tahu anak dia ader mama baru.. ekekeke.. kidding.. :P

 erh izham la!!! punyala payah nak amik gambar die.. so dapat la tangkap sipi2.. sipi2 pun jadi la izham kan.. kate nak masuk blog.. ekekeke.. xd



btw student2 makan kat bawah.. kat cafe.. kami kami yang konon2 vip makan kat atas.. kat meja yang ader lapik merah lagi you.. class gitu.. lalalala.. siler jelous.. :P

 fizal jadi suri rumah tangga.. menolong cik cik puan menyediakan makanan.. bahahaha.. okeyh tipu.. dia melulu ke meja sebab nak makan .. bukan tolong.. :P

 nana says.. ini lauk ayam.. ehehehe.. 

ouh luper nak bgtau kitaorang makan nasi beriani kowt.. teheee.. luper nama ape.. ala yang warne warni tuh.. lauk ayam masak merah pastuh ader kuah gulai .. aper erk.. fara pun tak tahu apa dia.. makan fara tahu la.. T_T

 amal ngan azza.. khusyuk betul dua nih.. ;p

ok lah.. there is the last pict before bersurai.. semua berada dimeja makan sedang melantak makanan.. siler jelous.. :P

*starting with fizal .. abaikan mukanya yang teruja :P.. amal cool jerk.... azza sembuyik muker..dia malu.. fazly..if aii not mistaken.. erh dia jurugambar jugak..cam fara tapi die guna dslr dclr maaplah aii ni kuno sikit.. tak hengat nama camera tuh.. ahahaha.. pstuh nudra.. saye sendiri.. dayah and nana.. ouh izham pun ader ngah amik gambar.. :P

oleh kerana saya selaku ajk kebersihan yang sebenarnya tak berapa nak care pun sal kebersihan.. bahahaha.. terus makan2 .. kemas sesikit and chow.. fizal tak boleh blah.. " fara ko ajk kebersihan kan" sambil hulur tangan yang baru lepas makan.. ceys!!! sentap ke hulu hati.. ahahaha..

hurm.. fara sebenarnya banyak nak citer .. ceciter ceciter.. cam tu la gayanya.. ahahaha.. but somehow.. tak reti nak describe banyak banyak dimasa yang agak rushing nih.. ehehehe..

btw korang thanks sebab sudi campakkan nama fara kat bahagian ajk walau sebenarnya hanya sekadar nama.. ahahaha.. GOOD LUCK FOR DA FINAL KEYH... :P

p/s:- rasanya ni last event yang kita semua gather2 sekali right.. waaaaaa.. aii dont believe it..
p/s/s:- blogger2 sekalian.. :-) fara nak study.. T_T.. if fara tak berbw harap u all paham ya.. for da newbie just leave me your link.. insyaallah after final fara akan goder2 my dady suh beli broadband so balik kampung nanti leh la online.. ehehehe.. daaa semua~~ :P

Popular Posts