Saturday, April 16, 2011

An Awesome Days .. meeting with Dr Sheikh Muzaphar Syukor!!!

first word nak cakap.. korang siler jelous.. ahahaha..
okeyh fara da puas gelak dah.. let start the story as we know.. dalam entry lepas aii haved said that aii will meet with Dr Syeikh 15 hb nanti.. dan dalam entry tuh you can see that btapa teruja nyer aii walau terpaksa pi sorang.. arhh ader ku kesah.. yang penting aii love to do it.. ouh derm!! sangat sangat rasa tak puas jumpa dia semalam..


eiiiiiiiiiii korang tahu tak!! dr datang about 9.30.. masa dia datang tuh kan.. semua duk amik2 gambar time dia nak masuk dewan untuk ke depan.. fara tak la.. orang tengah jalan apa kejadahnya aii nak amik.. well kamera kuno.. harus la bergetar gambarnya an?? so fara hanya berdiri and tengok dia masuk.. trtiba teriba.. waktu dia lalu belah aii *ouh aii duk tepi laluan Dr masuk.. dia panndang aii *me with amie and said "APA KHABAR??" *tapi aii dengar AMBIL GAMBAR???.. ahahaha.. nih amie y cakap dia cakap apa khabar.. sambil senyum.. omg spechless!!! dan aii hanya mampu tersenyum meleret sambil angguk .. masa ni actually sangat2 terkejut tapi tak sempat la nak react apa apa.. after dia lepas aii.. baru la aii pandang amie and said "dia tegur kita???" sambil buat react sangat sangat teruja.. and you know what dalam hati aii keep saying "dia tegur aku dia tegur aku!!! OUH MY GOD.. PENGSAN!!!"' ahahahaha.. tapi siyes.. sangat sangat menterujakan.. tak sangka ar kan dia nak tegur..  ok fine mungkin dia ader tegur orang lain gak.. tapi ader ku kesah.. yang penting semua dok amik2 pict dia.. tapi dia tegur aii.. lalalala.. sukewwww sngat.. *till know masih terbayang2 situation itu.. bahahaha.. lempang!! :P

fara tak nak la bebel panjang panjang.. just wanna to sharing this video with all of you..  jitu fara cantumkan video ni kat window movie makers semata mata nak bagi korang jelous.. tehee.. tak baik betul.. taderlah saja nak kongsi critera Dr Syeikh muzaphar yang awesome itu...

video

sikit komen saya pasal motivation ini aderlah.. err .. maap mungkin banyak jugak.. ahahaha.. exsited la katekan.. :P

- dr syeikh sangat sangat humble.. dia suka senyum.. dia sporting.. and omg muka dia siyes lagi hnsem dari kat dalam pict.. dia senyum kan sweet jerk.. ouh boleh terbuai hati dan perasaan.. ehehehe.. sangat sangat suka..

- dia tak bagi kami2 semua panggil dia Dato sebab katanya "jangan panggil saya Dato sebab saya rasa tua" ahahaha.. semua gelak that time.. tapi ader jugak yang degil/tak hengat so pangil jugak macam tu.. but somehow aii think panggil dr lagi lagi sweet kowt.. ekekekeke..

- time part tanya tanya soalan.. dia pulak yang pergi kat orang y nak bertanya.. wah!! sanggup dia jalan sampai ke belakang.. awesome action.. ahahaha.. part yang buat fara encapsulated sangat bila dia kalo orang tanya soalan dia berdiri betul2 depan auu.. fara pun tanya la amie "kenapa dia duduk depan depan?" sambil gelak gelak dan dalam hati said.. kalau aii konpem bukan setakat gagap harus bisu.. malu seyh.. ahahaha..

-  dia ader sense of humour!!! ceritanya diselang selikan dengan kata kataselamber yang boleh buat orang sangatsangat nak gelak..

alah dah la tu.. yang penting saye sangat2 suka Dr syeikh muzaphar punya keperibadian.. bak kata Dato Suhaimi.. pengarah Kptm kl.. dr syeikh is a perfect guys !! and haruslah mnangis lelaki2 diluar sana kerana bahawasanya.. dia memang sangat sangat perfect...

btw fara sangat2 tak puas hati ngan setting yang dibuat oleh pihak penganjur!!! tahu tak slide berkali2 cuba bukak tapi tak boleh!!! just a stupid situation la jugak.. ye ar!!! sepatutnya mereka2 test dulu video2 and slide yang nak diguna.. ini tidak!! sangat2 menyebalkan hati.. ouh sentap aii.. gara2 vid tak leh bukak!! tak dapat nak tengok video yang Dr syeikh provide.. huhuh..

last kan.. budak2 ni sangat2 kelakar .. punyala obsesi.. sampai ada yangsangup himpit2 dr nak amik gambar.. ader yang tak leh bla sekali sampai amik kot dr kat kusi and bawak jumpa dr yang ngah duk amik gambar and says nak amik gambar sekali ngan baju tuh.. ouh for me sangat2 tak rasional.. tak baik la pegang2 baju llaki.. huhuhu.. pada saya la.. sebab macam terlampau obsesi sangat..

aii really admit that saya sangat2 teruja jumpa Dr but entah lah!! tak tergamak rasanya nak himpit2 dr tuh.. semata2 nak amik gambar.. tak sangka kan masih ader sifat2 perempaun mlayu terakhir dalam diri saye.. wakakaka.. lempang.. tapi apa apapun..sangat sangat teruja jumpa Dr!!! ouh my.. till now masih tyerbayang bayang lagi situation itu.. wakakaka..


okeys.. itu saja~~ daa~~~

p/s:- hari ni saya tinggal sorang.. sob sob.. (T_T)