Sunday, April 17, 2011

Awesome days .. Friendship everlasting.. ^^

AUTO PUBLISH ENTRY!!! CIK BLOG SEDANG BERANGAN....AHAHAHA.. XD


hari sabtu bersamaan 16/4 tu fara ader exam muet woooooooooo.. sebab da lepas as usual la.. que sera sera.. so tak moa komen.. cuma nak cakap.. ku plik..setiap kali time listening *video dpasang untuk student dengar.. harus ader student yang batuk.. time video ta pasang tader pulak.. hohoh.. ganggu tau.. ekekeek.. tapi takperlah.. batuk bukan buat2 kan.. lalalalala..

afterabis paper kitaorang berlima .. which is kawan baik aka kawan satu kelas aka kawan gaduh manja.. and macam2 la..decide too hangout2.. ouh actually nak kuar after final but bcoz of ai after final terus balik kampung so buat la makan2 hri ni..last lepak2...but suprise.. duit aii hilang.. dont know la whether ader orang amik atau saya yang careles jatuh kat mana 2.. tapisetakat ni hati kuat mengatakan ada orang amik..*because b4 masuk hall aii emmang da cek jumlah duit yang ada dalam beg..  ceys!!!!! sakit sungguh hati gua hokey.. gara gara  awak*marah sopan macm ni lakan!! :p amik duit saya.. hampir jerk hang out ta jadi.. ye ar.. dah awk tinggalkan 11 hengget jerk dalam beg saya.. kenapa tak amik semua jerk.. kad kad bank kenapa tak amik.. ouh ya kamera pun ader.. sony lagi.. even tak mahal orang y suka2 amik macm awak pasti ada cara untuk dapatkan duit kan.. (T_T).. sangat sangat marah and sakit hati hokey.. ok fine memang la tak banyak awak amik tapi disaat saya kesengkekan ni duit itu teramat amat berharga tahu..,. huhuh..time kasih banyak2 la sebab berjaya buatkan saya miskin seketika.. tima kasih jugak sebab berjaya buat saya tambah dose mengutuk2 awak.. mkasih sebab berjaya buat saya terpikir.. "studnt kptm ader jugak perangai macam ni erk'.. apa apa pun thank you so much.. sayang sangat sangat kat awak sebab bagi pengajaran y amat bermakna pada saye.. huhuh!!

ok.. sambung citer balik.. ahahaha.. kami kuar pi ts jerk.. sampai2 sana solat and cari tempat makan.. hajat dihati nak makan steak.. tapi sebab tertiba miskin .. ekekeke.. so kami2 pun makan la kat food court jerk.. perkara tak boleh bla yang fara buat.. pergi la one food court tuh.. cari mkanan y harga murah2 sebab tak nak ar makan pinjam2 duit kawan evendo they are willing to topup if ii tak cukup duit.. ehehee.. tertiba nampak chicken chop.. harga 9 lebih.. ok fine batalkan niat.. pastu jumpa sezzling*cam ni ker eje?? abaikan.. tengok harga 6.50.. tapi berat hati laginak beli sebab aii tak suka sangt sebnda tu sebenarnya.. patu tertiba nampak kat tepi tuh ader tulis ala alaa PROMOTION.. so..

"akak... yang Rm4.50 ni apa??"
"ouh.. sekarang kita wat promosi.. sezzling chicken bla bla bla.. dari 6.50 jadi 4.50 "
"erh???.. nak la satu".. 

ekekeke.. boleh lak cam tuh kan!! jimat nyer pasal.. makan la jugak..

pastuh zaida..
"fara tak nak air ker??'
"tak mau ar..  pasni nak beli cool blog.. so air tak yah.. :P"

sangat2 berjimat hokey.. aii just dont believe it.. ahahaha.. conclusionnya aii habis makan minum ritu hanya about 8 .00 jerk.. tak pernah dibuat dalam sejarah.. bfore ths paling kurang kat2 Rm50.00.. apa apapun sangat sangat bersyukur sebab ader makann y affordable.. kalo tader memang konpem saat tu jugak aii balik.. hohoh.. ok lah itu saja..

after makan makan kami pusing pusing sambil amik gambar.. about kul 5 pulang..
as aii said before this reason kami kuar aderlah nak makan sama2 jerk.. da kata da last semester.. kan kan. apa apa pun sangat sangat enjoys hari ini.. thanks for all of you.. hopefully our friendsip never lasting.. as usual kahwin jangan lupa jemput.. fara kahwin korang mesti datang.. ahahaha.. XD

*saper nak bgi aii bunga angkat tangan.. T_T

*me wif tikah and salwa

*anis , tikah and salwa.. yang hujung tuh nak kenalkan gak ker.. ekekeke.. xd

*jadi model cool blog... ous suka benda nih.. ahahaha.. emkasih la pader orang y mengenalkan benda nih.. tertiba teraddicted.. :P

*sajer pusing lelama.. nak bagi korang pengsan tengok gambar y samer... :P

*salwa and zaida.. model tiang anis and tikah... 

*menyibuk jugak.. :P:P


last pict befor bersuraiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..:P


dah pengsan ke semua.. ahahaha,..silewwwwwwwwwwww silewwwwwww  pengsannnnnnn...  xd :P