A very hapy Ending Photoshooting :P

*kami model baru kat kptm.. miahahaha... XD

hari ni hapieeeeee giler..sebab hari nisatu kelas wat perangai gila gila amik gambar.. ouh lupa nak bgtau actually hari ni kita orang ader photoshoot.. photoshoot nih diadakan setiap setahun satu kali sahaja... ritu sem 2.. pastu sem 4 and now last sem.. fuh semangat.. eh sat sat.. pssstt.. orang panggil amik gambar ni photoshoot ker?? wakakaka... ala ala model glamour la pulak photoshoot segala.. eheh.. :P

so tadi after kelas maf.. about 11.30 we all berkumpul kat ..errr.. apa ntah anjung?? balkoni?? hentah! yang penting kat pintu utama kampus.. aduh! dah last sem pun lupa.. almaklumlah banyak makan semut.. alkisahnya.. after habis yang formal ngan candid photo with kameraman bertauliah fara lak y jadi kameraman ta bertauliah.. suh mereka pose pose..

eyh korang tahu.. budak2 lain after amik gambar terus chow tapi budak kelas kami kul 1 baru blah.. dok wat havoc kat tempat abang kameraman tu nak amik gambar.. punyala lama melepak situ.. uhuhuhu,.. tapi kusuka.. so sila layan photo dari jurukamera2 yang tak bertauliah ni.. tak mau layan?? arh!! tak kira,.tengok jugak..nak tempek kat sini banyak2.. biar korang pengsan.. ahahaha.. jaat.. :P

*gambar dak dak kelas yang giler giler.. erh aii mana?? :P 




 *tertiba jer sesat laki sorang kat tengah2.. erh dia memang macam tu.. wakakaka..


 *kitaorang rasa kitaorang cun buat muka cam ni.. anda bagaimana.. ehehe :P

*die da mula dah.. eheh..tertiba fara rasa...

 *nak join nak join.. ahahah.. sampai senget kepala2 kena tekan ngan diorang..

 *menyibuk kat orang yang ngah berbincang motto photoshoot (T_T)

 *orang cakap.. buat gaya NO CAMERA.. tapi kitaorang pi buat gaya berterabur ?? 

 *idea nana suh bersandar manja ekekeke.... nana cantikkan??? jelous aii ... :P



 * Nana:- fara tengok sana tengok sana.. kekeke.. semangat.. eheh:P

*saja kecikkan.. lalalala..
kali kedua nyer pict.. 
FARA:- nak amik gambar tengok muka..
NANA:-fara tengok sini.. 
tengok mata?? pengsan.. ahahaha.. siyes fara nak gelak gila coz aii meamng tak leh pandang mata orang .. ahahaha.. dat why still gak tengok kamera.. da juling da biji mata..ekekek..

dah... habis dah..sekian terima kasih.. eh eh.. korang da pengsan ke belum.. kalo tak mau tambah lagi.. wakakaka.. tak sabar la nak tengok pict yang abang kameraman amik.. yang tuh lagi berbgai.. yang nih kami sesuka hati jerk amik.. riuh rendah kwasan depan tuh ngan gelagat we all.. huhuhu...

tertiba rasa sayang lak nak tinggal kampus.. tapi rasa teruja pun der jugak.. btw thanks to all for the best moment.. kelas kita ni time belajar kenkadang sampai ta sempat nak bertegur sapa.. tapi time bergumbira.. riuh satu kampung.. huhuhu... XD.. yang penting moto kami..

D - destiny 
E - enthusiastic
A - awesome
N - naughty
`
S -scandal

semua benda ni memng hader dalam kelas  kami... ekekeke... XD

p/s:- semalam dady aii masukkan duit.. hari ni mara masukkan duit.. tertiba rasa cam kaye.. ehehehe.. XD


Popular Posts