Thursday, March 10, 2011

Tidur Sampai Lebam !! 3 hari dapat cuti~~


fuh fuh! selamat pagi semua.. ahahaha..korang tau tak...tau tak tau tak???
oppsss. lupa nak bgtau.. tehee~~entry lepas kan fara der tulis yang aii stay up ntuk sipkan assigment rightt??
and sesungguhnya fara ta tidur pun after tulis entry tu.. takut ta terbangun nanti..dan sesungguhnya dalam kelas memang tersenguk2 la jawabnya.. and aii think bukan fara sorang jerk yang macam tu..boleh dikatakan majoriti student kelas semua tersenguk2 dalam kelas semuanya gara gara tidur lewatsebab siapkan assigment y na dihantar sampai lect asyik tegur tegur mereka mereka y terlibat.. (T_T)
erh..aii tak erk.. ekekeke..

tapi siyes memang ta dapat tahan mengantuk.. teramat~~time dia bgi break 10 minit cadangnya na tidur ..
sekali miss nak cek homework Maf y dia bagi...terus MATA SEGAR.. wakakaka.. sebabnya dari 3 soalan y dia bg fara buat 1 setengah jerk.. ehehehe..
tapi fara ta buat tu sebab fara ta reti so i just bagi alasan cam tu jerk la.. tehee!! dan aii SELAMAT!!! fuh2..seb baik..

btw TIDUR SAMPAI LEBAM!! 
ni hah y na distory..
semalam kelas habis kul 10 lebih tapi kami stay kat student square sampai kul 5 ntuk sambung buat assigment..fara tak sambung pun (T_T)..sebab fara da siapkan da bahagian fara..just kira2 n edit2 sikit2 jerk..
balik rumah about kul 6 sampai..dalam kul 7 lebih fara tidur dan dan...
PAGI TADI BARU BANGUN!!
huhuh!! tidur atas sofa lak tu..kat ruang tamu!!
takder orng y kejutkan aii atau aii y tidur mati..
pagi tadi blur2 sekejap... yerlah bangun2 da kul 7???
pagi???
terus solat subuh.. dan dan??
conclusionnya solat lain burn and aii TIDUR MELEBIHI 10 JAM TANPA TERSEDAR LANGSUNG!!! 
fuh~~ gila!! aii dont believe it..

ouh ya.. pssst tujuan saya siapakn assigment awal2 sebab tak nak datang kampus hari ni lah (T_T).. kelas kan tak ader.. malas fara nak p kolej.. CONCLUSIONNYA MINGGU NI DAPAT CUTI TIGA HARI LAGI.. SUKE~~~ bolehla sambung tidr sampai lebam.. wakakaka.. XD

p/s:- selpas tulis entry ni tertiba terasa mengantuk balik.. ahahaha..giler ar!!  btw to budak jaat. :P .. tak takut ta takut.. ehehehe.. tag tu t fara buat ya.. :P