Sunday, March 6, 2011

Terkejut dan mengejut... ahahaha.. XD

heee.. hai semua.. buat apa jerk.. chewah!! tertiba terasa sopan santun.. ayu gitu.. ceys!! konon!! korang buat apa jerk hujung minggu nih!! huhuh!! buat kali pertama kurasa hari ini sungguh panjang.. konon tadi lepas tengok melodi nak buat kerja Audit tapi hampas.. tertidow lak.. bangun2.. bukak buku Audit .. berpinar mata 3 saat.. tulis tak sampai setengah ayat terus mengadap lappy balik.. heish.. bila entah aii nak bertaubat kan.. ehehehe..

weiii... terkejut dan mengejut!! cam apa2 ntah tajuknya.. fara pun tak pasti kenapa tajuk itu yang dipilih.. ahahaha.. KEJUTAN PERTAMA saper tengok melodi tadi angkat tangan!!!! Kakkkkkkkkkkk... Aisyaaaaaaaaaaa... Fazreen pujaan hati kita berdua da bertunang la.. huhuh!! kenapa Fara tak tahu.. sentap lima saat... :P


hensem kan dia.. ekekke.. haish.. hari makin hari aii tertiba terasa cam fanatik lak ngan artis artis nih.. dulu aii suka aaron aziz ngan dr syeikh jerk.. tapi skang.. ouh tak boleh jadi nih.. tidak tidak.. apa apa pun CONGRATULATION to fazreen and Iena!!!  da tunang dua tahun.. kahwinya bila lagi.. ekekkee.. menyibuk lak!!

kak Aisya sila jangan kecewa.. ahahaha... Xd

KEJUTAN KEDUA.. tadi tadi masa bukak blog fara tengok my follower meningkat.. dan dan...


Encik ben Ashaari ?? dia follow aii?? sentap lima saat.. ehehehe.. puas jugak la fara duk kelik2 kat situ... kot2 la tipu .. eish mana la fara tahu.. kowt2 orang lain ker.. ekekeke..tapi setelah diklik tak enable la pulak link nyer... so redha lah.. kiranya betul la kan.. ahah!! fara terkejut bukan apa.. en. BA tu kan follower dia juta juta melon... fara nyer blog baru jerk.. so cam teruja la sikit,.. ahahah.. sama cam rasa teruja bila Hizami rahim mengomen kat my blog.. wkakaka.. tak bleyh blah betul laa kan.. padahal hizami tu singgah sekejap jerk.. ehehehe.. ah biarkan .. yang penting singgah jugak.. lalallaal... XD

btw thanks juga to cempaka kuning coz follow me.. and semuanya la.. ehehehe.. ;p

KEJUTAN KETIGA semalam aii got a mesej... seperti yang diketahui.. kat belah kiri ke kanan blog.. maap fara memang selalu lupa y mana satu kiri mana satu kanan.. ambik pict la senang.. jap erk...*ceys gaya cam bercakap ngan orang jerk!! huhuh :P


ini adalah important2 date untuk bulan nih!! tapi tadi aii got a mesej yang mengatakan ada kuiz Audit selasa nih...... huwaaaaaaa.. kena baca lagi.. huhuh!! tertiba terasa penat.. kalo asyik study untuk kuiz jerk bila aii nak start study final.. final da nak dekat.. ouh cepatnya masa berlalu.. tapi aii langsung ta sempat nak prepare apa apa.. balik2 buat case study ngan prepare for kuiz.. huhuh!! gamaknya pasnih aktiviti berblogging harus dikurangkan.. chewah!!! :P

KEJUTAN KEEMPAT yang ni bukan kejutan sebenarnya tapi lebih pada kesengalan .. ahahha.. mana taknya.. alkisahnya rumah my sist ni dulu tak ada perabot.. yer la bukannya dah duk lama pun kat sini kan.. tapi dua minggu yang lepas kalo ta silap beli perabot.. so kira now my home ni da ada perabot .. selama seminggu sofa kat ruang tamu ngan meja solek dalam bilik aii steady ejrk.. tak pernah pun lupa ker haper ker,.. tapi tertiba dalam satu hari tu loklak sangat.. kaki tersepak la Sofa.. sakit seyh!! tapi sakit sekejap jerk.. *sempat la jugak fara marah kusi tu.. sebab langgar fara,.. ahhahaa.. 
pastu malam tuh time nak p toilet terlanggar bucu meja solek!! WHAT THE HALL!!! sakit gila.. kena bucu dia kat paha.. dan semalam baru fara perasan tempat kena langgar tuh dah biru gila.. bukan biru sikit2 la.. biru merah..dan hari ni bertukar biru kehitaman!! huhuh!! gila bengkak!! seb baik paha.. kalo pinggang.. konpem aii bako meja solek tuh.. huhuhu... buruk paha aii.. wakakaka...

ok LAST KEJUTAN... panjang la pulak.. ahahaha.. nih hah!! sal video bawah ni hah,, aii tak sangka budak kecik boleh nyanyi sesedap ini.. huhuhu... suara mereka sungguh sedap.. eerrr budak kecik disini merujuk kepada budak kecil not baby or what soever... best...



p/s:- tak kira ta kira this sem pun harus dapatkan pointer 3.5 dan keatas.. tak kira ta kira.. apanak jadik jadik la.. ehehehe.. ;p