Saye ada due berite gembira .. SILEW TERUJE ^-^

pertama.. 

say congrat to me first ahahah.. poyo pulak.. yang pertamanya.. aii salah seorang dari 40 orang student yang layak ker AKADEMI AUDIT NEGARA kat nilai dari total student 200 or 300 ++++..siyes teruja.. masa tengok nama kat list mereka yang layak pergi tuh mata terus terbeliak.. adrenalin terus naik.. ahahaha.. adrenalin tu apa?? aii pun tak tahu tapi aii baca ramai yang suka guna ayat nih bila rasa teruja gila.. so nak guna la jugak.. lalalalla... :P


actually student2 yang dipilih nih based on result test one Audit.. 40 person tertinggi from all student.. tapi tapi.. result aii tak tinggi pun sebenarnya.. huhuh.. 76 ++ jerk tapi mungkin sebab higher for test audit cuma 88 kalo tak silap that why la nama kuh tercampak sama kat list tuh.. siyes teruja.. bukan senang beb nak pi jabatan Audit nih.. dah la free of charge.. bab bab free cepat jerk.. dah tu ramai lak student college.. so siyes teruja.. TERUJA TERUJA... thanks Allah..;p.. insyaallah kalo takder aral maka pergi la aii ngan selamatnya.. (T_T)

yang kedua..

 aii nak jumpa dato ` Dr Syed Muzaphar minggu depan satu lagi.... ouh my.. pengsan!!!


actually dia nak wat motivation kat my kolej 15 hb depan.. mula mula fara teruja nak pi tapi kawan2 cakap tak mungkin la dr tuh nak wat ceramah kat kolej kan..so dengan rasa hampa.. terus batalkan niat.. tertiba2 dengar yang mmang betul motivation tuh wat kat my college.. per lagi trus pi serang tingkat 3 .. beli tikt masuk.. hohoh.. tiket dia RM 2 jerk..  dan terhad untuk 300 orang.. terus pujuk ekngkawan pi jugak.. tapi sorang punt ak nak..

hohoh.. aii tak kira dah.. tetap nak eprgi jugak even sorang. ;p bila lagi beb nak jumpa ANGKASAWAN NEGARA nih.. bukan senang dowh.. kalo nak tahu aii nih peminat fanatik Dr sms.. aii sesuka benar menstalker dia nyer wall fb.. pastuh like mengelike status dia nih memang hobi la.. ahahaha.. fanatik tak fanatik tak..lalalala..

btw fara suka bukan apa.. dulu sebab dia hensem.. tapi bila dia dah kwin.. rasa teruja tu lebih kepada.. KAGUM NGAN KEJAYAAN Dia yang super da boom tuh.. teruja teruja.. ;p

so insyallah takder aral.. dapat jumpa dia jugak.. live weyh.. ahahaha..

oklah.. itu saja!! teruja nyer pasal sal dua benda nih sampai lupa nak wat assigment.. ekekeke.. daa semua ~~ :P

p/s:- erh esok besday scandel  aii la.. bahahaha.. opss bukan aii ingat yerk.. tertiba teringat.. tak hader maknanya nak ingat.. apa apapun HAPPY BESDAY TO YOU.. MAY GOD BLESS YOU ALWAYS..;p
btw bila baca balik entry nih kan rasa nak gelak guling2... kalakau.. but siyes langsung tak rasa suka ker apa sekarang.. kumbang bukan sekor.. ahahaha.. xd

Popular Posts