Saya benci NO!!!

berita jam 1.19 lagi!!!

tadi sedang sakan menaip kertas kerja audit melalui microsof word dekat lappy.. setelah dua jam berlalu.. kekonnonnya nak tutup la ni.. da siap la katakan.. (T_T) bangga sekejap..

dan dan

DO YOU WANT TO SAVE THE CHANGES TO DOCUMENT 1?

YES        NO       CANCEL

da tanpa teragak agak fara terus klik NO!!! err NOOO????
omg sentap!! dalam sekelip mata semua kertas kerja yang ditaip hilang.. huwaaaaa *nangis!!
konpem la nangis kan.. just imagine dah la aii tak buat apa apa catatan kat kertas biasa.. kekonnonnya nak terus type jawapan kat mw tapi ntah macammana bleh lak tertekan NO!! time tutup tuh..konpem la hilang benda yang ditaip tuh right.. kalo terdelete leh cari kat dustbin kalo benda y ta save lagi mana mau carik????
terus lari masuk toilet and menangis.. wakakaka.. 
erh aii masuk toilet tu sebab sentap sebenarnya.. tak tau nak marah ke nak buat apa?? nak marah pada siapa?? nak mengamuk pun pada siapa?? bawak bertenang la bebanyak kononya.. masuk toilet amik wuduk nak solat isyak sambil menenangkan diri.. tapi.. tapi siyes tak dapat bertenang..terus meraung..:P
yer la kan... kertas kerja yang aii buat tu aderlah case study yang na dihantar .  esok na check ngan lecture..khamis discuss!! jumaat kena hantar.. tak ker haru disitu!! huhuh!!

Tuhan takkan menguji hambanya diluar kemampuan (T_T)
skang da siap.. tapi yang lain ta buat.. ahah! penat plus ta reti sudey...
ok lah.. dah kul 1 lebih.. mata da ngantuk gila! chewah!! mau tidowww... nite~~ :p

conclusionnya mulai hari ni aii boikot NO!!!! :P

erh sat sat aii lupa.. hari ni hri wanita yerk.. aii baru tahu ader hari wanita.. errr.. ok ok fine da terlewat sebenarnya.. ini dah 9hb.. dia 8hb right... wah.. tertiba terasa bangga gila menjadi wanita.. tapi tapikan kelakar la pulak bila orang panggil wanita.. ahahaha.. apa apapun.. SAYA BANGGA kerana dilahirkan sebagai wanita.. ermm.. BANGGA BANGGA!!!


pssttt hari lelaki takderkan??  see betapa istimewanya kami?? :P so sila hargai kami semua... ;-)
to all people.. HAPPY WOMENS DAY!!!

Popular Posts