Sunday, March 27, 2011

rasa macam dah lama tak menulis.. walau tader benda nak tulis.. tapi tetap nak menulis.. :P

semalm dinner wo.. fara sebenarnya tengah tulis entry sal dinner tu tadi.. tapi punya la lembab upload gambar... so sementara tunggu gambar diupload meh la kite berstory dulu.. dua tiga empat lima hari nanti bila rajin fara hupdate.. kalo tak rajin fara malas hupdate..sebabnya gambar semua banyak tak jadi.. hohoh.. muka pucat macam hantu.. mencik.. bahahaha.. ok lah stop it..

fara sebenarnya tak tahu pun nak membebel apa..asa macam dah lama tak menulis.. walau tader benda nak tulis.. tapi tetap nak menulis.. :P*saja ulang tajuk atas sebenarnya..  ada sesuatu yang mahu disuarakan tapi tak leh diluahkan disini.. bahaye.. hohoh..  so moh la kita membuat entry rahsia.. walawey.. sist aisyaaaaaaaaaaa.. dan korang2 semua yang kuar link tulis ENTRY RAHSIA.. EKEKEKE tu haritu..  sebenarnya tu just try jerk.. tader apa pun.. sebab fara baru tahu cecara nak buat entry protected tu.. bahahaha..  mesti semua rasa teruja nak tahu kan.. ahahaha..

k lah.. bosan jerk membebel sengsorang.. fara sebenarnya tadi kan.. buatsesuatu yang bodoh.. hohoh.. weell~~

tapi entry ni protected .. aahahha.. like aii said nak meluahkan tapi tak mampu nak merungkaikan dihadapan semua.. takkan mungkin.. hurm.. bulan march dah nak habis.. sekejap nya masa berlalu..  lagi sebulan jerrk duduk sini... pasnih nak balik tm dah.. tak tahu la apa perasaan.. rindu kat family tapi takut pun ada.. takut jumpa ngan orang2 tertentu.. bahahaha.. ok lah..
kalo sesaper nak tahu macam mana nak buat entry rahsia ni.. ini link dia.. sila belajar sendiri.. :P

Tutorial how to make protected entry.

so conclusionnya walau Fara tader benda nak tulis tapi tetap jugak korang leh tahu sal protected Entry ni kan..selamat beramal ..:P

*lagu ntuk tambah feeling.. ehehehe.. xd

kata Hati:- Hati kelu bila tahu hakikat sebenar.. apa yang akan jadi pada masa depan sebenarnya?? Ya Allah aii dont believe you could do this..

P/s:- saper nak baca tulis komen nak baca sebanyak sejuta kali..wakakakaka.. :P *okeyh tipu.. hint dia ada dalam entry ni jugak sebenarnya :P