Pre Pict of Final year Dinner at Park Royal Hotel..


Semalam dinner.. (T_T).. ermmm nak cakap apa yerk.. best la.. macam macam hade.. tak leyh ar nak komen lebih2 sebab dinner ni pihak comittee yang bertanggungjawab urus dinner ni semua kngkawan aii kang ada jugak yang sentap kang.. wakakaka.. so aii just says.. DINNER BEST!!! lagi lagi part nyanyi tu..

okeys let start with.. kita orang pergi dinner naik bas jerk (T_T).. ader jerk keta yang boleh dinaik sebenarnya tapi leceh la pulak nak mnumpang2 orang nih,.. so naik bas sudey.. tolak la dalam kul 6.15 gitu.. nak cakap satu jerk Junior yang assist kitaorang tuh HENSEM seyh.. ahahaha.. nasib baik junior.. plus nasib baik aii tak gedik... lalala.. ok abaikan .. :P

sampai sana about k 6.45.. masuk masuk kat ruang lobi masuk dewan park royal tu kami dihidangkan dengan dengan.. apa erk orang panggil.. aper ntah aii pun lupa.. tapi masa menunggu tu kita orang diberi air.. ada kacang, and makanan ringan jugak la kat ruang menuggu tuh..


lepas minum air kita orang semua g register.. time register dapat shawl ngan voucher from arfa butik.. murah la rezeki anak dia ngan keluarganya nanti sebab sudi menaja kami.. ehehehe.. ayat bodek.. :P

btw dinner start pukul 8 lebih.. sementara nak start dinner and tunggu azan magrib we all melepak lepak la dulu.. well~~



after azan semua gi serbu surau .. err tak semua la.. tipu jerk.. yang mana nak pergi tuh pergi la.. pas semayang make up make up segala.. aii tak mekap pun..:P

tak reti erh.. tader masa.. huahua hua.. dan disebabkan ketidakmahuan aii make up tu lah.. tertiba kena tegur.. ngan orang orang tertentu.. ala ala kena marah pun hader.. T_T.. kata dia "eii.. pergi la makeup.. muka obvios gila tak make up.. pucat.. bla bla bla.. " nak mnangis kejap bila kena ceramah cam tuh.. ekekekeke.. malu sekejap..:P

dalam kul 8  masuk dewan.. meja kitaorang number 17.. ma aihh bapak jauh..sentap.. ye ar tak nampak seyh.. grr... sila bayangkan.. meja dibahagian paling last kowt.. terhendap2 kepala aii nak melihat kedepan.. (T_T).. tak ubah seperti gaya pencuri.. huhuh.. xd


aii kan.. sebenarnya banyak nak citer.. tapi kesuntukan masa.. plus letak banyak2 gambar kang ader jugak yang muntah karang.. ahahaha.. so kita layan gambar makanan suasana dan pict orang len lak..


 romantickan suasananya?? sempena earth hour lampu ditutup sekejap.. pastuh kekononnya mai la pelayan2 nyalakan lilin lilin kat setiap meja.. ouh so romantic and sweet ok.. ahahaha..


 ceteka ceteka air apa.. :P


roti.. ahahaha.. kalo nak tahu fara punya la teruja nak try satu persatu makanan so setiap kali amik makanan budget amik banyak.. kononnya.. tapi makan sesuap dua terus kenyang.. cari makanan lain pulak.. wakakaka.. last last tader dah makanan nak rasa.. so minum la air teh.. ehehehe.. teh pun jadi la.. :P


last pict.. syahid and the geng nyanyi.. siyes ..sedap betul suara diorang.. sungguh smart gaya mereka main gitar..sebenarnya they all kena perform satu lagu jerk.. tapi lepas diorang habis semua jerit jerit.."satu lagi satu lagi".. ahahaha.. so they all pun nyanyi lagi... teruja jerk aii nengok.. rasa macam dan dan nak pergi depan pentas tuh.. ahahaha..

ok lah.. ni pre pict jerk.. lain2 aii simpan dalam stor.. tak leh tengok banyak2.. nanti korang jelous.. :P

kata hati :- "pakcik" saya kata.. bguslah pergi dinner boleh cuci mata..*dia tak cakap macam ni tapi macam ni la maksudnya..  wahahaha.. geram jerk aii nak jerit sekarang.. yeay saya dah cuci mata dah tengok junior yang assit kita orang tuh.. hensem. tergugat iman aiii.. ahahaha...

p/s:- minggu depan satu kelas nak hangout ngan lecture.. katanya nak main MAK NYAMUK ANAK NYAMUK.. (T_T).. saper pernah main.. angkat pinggan.. ahahaha.. XD

Popular Posts