Jikalau aku Doraemon..

dengan segeranya kuh pi makan donut dari duk mengadap lappy nih.. wakakaka..

ops ops.. tak bagi salam tak bagi haper terus redah kan.. actually nih hah aii nak buat tag yang diberi oleh dak jaat :P.. sudahla fiezah setiap kali teringat fizah je mesti ingat kat budak jaat.. ahahaha.. so back to story cik fiezah tag aii ntuk join kontest ini.. ya ini... *psttt kenapa fara rasa pelik erh bila panggil fizah "cik fiezah" .. apakah kerana anda terlalu rock.. hehehehe.. ;p


saper na join sila klik gambar.. contest ni dibuat oleh cik eka..  syarat2 dia fara malas tulis.. ta sempat dah ni.. aii da nak berangan dah nih.. :P

so jikalau aku Doraemon..


- dengan segeranya aii akan menukarkan diri aii untuk jadi Nur Farah hani yang tak betul tuh.. pastuh pergi kl.. pakai baju comei2..warna merah sebab nak suh dari jauh lagi menyerlah.. pastuh.. bedak 14 inci then guna kuasa magic ntuk jadikan katak kepada bunga pastuh pergi jumpa...
jumpa...
jumpa...
USTAZ AMIRULLLL...waaa aii rindu la kat youuu ustaz.. lama ta sebut nama you kat blog nih kan.. you rindu kat aii tak.. :P
then kita orang pun g jalan jalan.. oh may.. tertiba teras berada diawang awangan.. korang mesti pelik kan kenapa ustaz amirul keluar ngan aii?? sebabnya aii kan doraemon so aii dan sihir dia awal awal.. tak caya tengok la malam nih mesti dia call aii :P *pessttt doraemon boleh menukarkan dirinya jadi orang ker??? ntah... fara pun ta tau.. ;p


*doraemon malu malusebab dapat jumpa ustaz amirull.. blushing...
 aish gedix jugak doremon versi aii ni erk.. :P


- disebabkan fara nih suka baca novel.. so doraemon tuh mestilah mewarisi genetik aii yang ulat buku nih.. disebabkan doraemon takder duit.. kalo ada pun bila dia pi kedai mesti semua orang lari sebab muka dia bulat.. kaler biru.. perut bulat .. tak lawa.. ekekeke.. so mengunakan kuasa magic nyer.. dia boleh la ZAM ZAM ALA KAZAM.. tada tiba tiba depan mata ada buku KAU LAKSANA BULAN .. kau tu merujuk pada aii tau.. wakakakak. berangan giler!!

*wah cutenya heroin kau laksana bulan nih... :P

- doraemon tuh kerjanya makan dorayaki aka donat pau jerk.. huhuh tak modern langsung..  akan kuserapkan citarasa diri yang tinggi nih pada dier.. biau beliau reti memasak.. paling kurang ayam pedas.. ok fine.. lupa tangan doraemon pendek.. cam mana na masak.. silap haribulan ngan dia dia terlingkup dalam kuali.. so pergi mekdi sudeh.. kan kan dora kan..

- hah kalo aii doraemon aii takkan bagi sesaper panggil aii doraemon.. sebab nama tu ta cantik.. dah tuh ramai yang nanyik nanyik.. ang ang ang.. dora emo mon.. *ahahah.. macam ni ker bunyiknya?? so demi nak popularkan diri aii selaku doraemon yang gojes nih akan ku buat satu name tag.. DORA.. please calll me DORA.. kan sweet tuh.. nih momon belakang.. buruk :P


- like cik fiezah91 cakap.. kalo jadi daremon takkan sesekali ku tolong nobita yang lembab tuh..semua na harap kat orang.. sibuk jerk.. kalo sizuka yang cun tu boleh la na tolong.. tapi tapi kalo ustaz amirul tak payah suruh dia tolong ngan segeranya aii pi tolong.. well chenta hati haruslah diutamakan.. :P

*bergurausenda bersama kekasih hati.. jiwa raga sanggup
 kuserahkan.. wekk muntah.. doremon gedix.. :P

- kalo jadi doremon dengen segeranya aii leh p kampus .. 5 minit nak masuk kelas baru pergi.. guna pintu magic.. doraemon kan ta pakai baju.. gigi pun ta gosok.. erh apa kejadahnya doraemon p kolej.. kan ke dia dah warisi kecerdikan dari aii ker.. hahahaha.. sengal~~ :P

*yeay yeay.. poteng sekolah.. nak pi jumpa ustaz amirul.. ;p

lagi lagi???

dah tader tader.. bercakap sal doraemon nih baru fara teringat.. masa sek menengah dulu.. ada adik nih.. nama dia hakimi.. hensem doyh.. :P.. mula mula masa fara kenal dia.. dia malu2 ngan fara..well ngan senior mesti la malu malu.. ;p..tapi  tertiba tertiba ada one days tuh dia panggil fara DORAEMON.. grrrr...sentap haku.. reason??? aii pun ta tahu.. huhuhu...

pastuh masa sem dua kat kampus nih.., ada mamat tuh.. dia mintak benda ngan aii.. gunting ke pensil.. so aii pun dengan segeranya bagi.. pastuh tertiba tertiba.. dia panggil fara DORAEMON.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sentapppppppppp lagikkkkkkkkkkk!!! reason?? dia cakap mintak apa jerk barang kat fara terus dapat.. ala ala macam aii have a magic bag ar.. tapi alasan nyer ta diterima.. sebab aii mengamuk.. terus cakap "AKU TAKKAN MAAFKAN KO DUNIA AKHiRAT" ehehehe.. masa tuh aii marah sangat rasanya.. ye arr.. nak ejek ejek lak.. banyak kali lak tuh.. pastuh.. doraemon lak tuh.. huh!!

tertiba rasa anti ngan doraemon :p

conclusionnya aii nak jadi diri aii balik.. ustaz terima aii seadanya kan.. :P

p/s:- doraemon ni laki ker perempuan.. Apakah doraemon ni gays.. bahahaha.. ;p

Popular Posts