Wednesday, March 2, 2011

HOYEAHHH!!! Dapat Topup lagi hari Nie.. Suke :p

yeah.. loncat sejuta kali.. ahahaha.. jom semua kita sama sama loncat.. ekekeke..
btw hari ni hapie sebab sugar mamy bagi topup lagi.. sebab aii aderlah antara top kemntar kepda cik yatie yang gojes ini.. chewah bunyi cam nak bodek dia jerk kan?? ouh tidak tidak.. aii bercakap ngan gaya innoncent lagi innoncent lagi ni tau.. iklas dari sudut hati yang terdalam .. chewah.. yati nak mekdie :P
btw ini buktinya yang aii menang.. sukewwwwwww....



btw korangs emua kenal ker tak cik yatie nih?? tak kenal?? tipu.. ekekeke.. fara pun actually takderla kenal sangat ngan yatie.. kami kenal melalui alam maya ni jerk.. tapi apa y fara pasti yatie ni memng sempoi orangnya..gila gila.. sama la cam aii.. huhuh.. tapi dia lagi gila.. ekekeke..


hah tu blog die.. saper nak kenal sila la kelik pict atas nih... kenal kenal kenyit mata jerk tau.. jangan ngorat dia.. sebab dia sudah ditake away.. waakakaka.. pssstt.. fara sebenarnya nak culik dia nyer header jerk.. tapi tak leyh.. huwaaaa.. dat why la fara print screen jerk terus.. wah semangat kan aii.. ouh harus .. :P

ouh ya kalo sesaper nak ngorat.. berikut merupakan kegemarannya.. aii ni kira da lepas ngorat dia lani ... babtu aii tahu.. ahaks:P

- suka number 48 PENTING UNTUK DIINGAT.. 
- kalo ketawa bunyinya mesti bahahaha.. eheh:p.. mula mula fara rasa kelakar .. tapi lama lama fara pun suka ketawa macam tu.. erh dalam blog la.. kalo keluar maunya orang pengsan dengan aii ketawa semerdu itu.. miahahaha.. *gurau jerk.. :P
- dia suka mekdi.. hari hari makan mekdii.. setiap hari sebut mekdi.. dan tanpa disedari dia sudah mempengaruhi fara untuk sentiasa mengingati mekdi..
-kami adik beradik kembar tiri (T_T).. semester akhir.. uitm tudent.... tapi aii uitm bersekutu jerk.. anak tiri uitm yang tercampak jauh ker kptm.. tapi dia anak betul babtu belajar kat uitm JENGKA *pss jengka kat mana?? .. huhuh..btw kami berdua just beli uitm no pin..dan sedang sama sama rungsing dok memikirkan kos apa untuk diambik for degree nanti.. errh betulkan yatie;p
ok tipu.. fara konpem da amik account.. yatie??? sedang memikirkan..

lagi lagi... errkkk itu saja.. nak number tepon dia?? sila email saya..w akakkaa.. fara gurau jerk lah semua tuh.. info atas ni da betul.. tapi ada juga yang ditambah tolak..saja nak suh yatie bengang.. ehehehe..

btw thanks you so much ya mumy.. wakakaka.. sebab da topup dua kali for me.. eheh lupa nk bgtau ritu fara pernah menang gak contest yatie.. ni menang lagi.. akan datang?? akan pastikan diri menang.. tak menang pun hadiah harus ku tebus..w akakaka.. k lah itu saja... DAAA~~~

*psssttt yatie fara ngah nak makan mekdi ni.. jangan jelous.. Wee~~~ :P

p/s:- esok nak p alamanda nak beli novel.. kelas sampai kul 10 jerk.. suke.. eheh :P