Hari ni marathon dr G ke tingkat 11.. PENGSAN!!! :P

first of all.. wanna to says.......waaaaaaaa.. rindunya kat encik blog.. peluk cium sikit.. ehehehe.. satu pencapaian yang jitu coz fara tak log in da dua hari.. ta sempat punya pasal.. echewah!! mana na sempat kalo asyik tidur jerk.. :P

btw tadi ada test.. test sepatutnya habis kul about 6.50 tapi jam fara kat 6.30 terus fara chow.. wakakaka..sebabnya takut sampai rumah lewat.. aishh aii ta tau la kenapa ..skang ni asal malam menjelma jerk.. if aii kat luar rumah harus kalut2 nak balik rumah.. PENAKUT gilewww!! tapi tapi test tadi aii da siapkan semua la.. just betul tdak tak tahu.. hopefuly betul.. kalo tak mampus aiii.. huhuh :P

so tadi sempat la fara naik erl y kul 7.10 sampai sentral kul 7.30 gitu.. tunggu beberapa minit then naik bas balik rumah.. hoyeah.. tapi tapi.. tapi... sampai sampai ke apartment.. LIF ROSAK!!.. hohoh.. dua dua lak tuh.. terkedu jap.. tapi aii cool jerk.. konon la.. tanpa mahu memikirkan.. terus patah pergi surau.. solat magrib.. ye ar dari tunggu lif tuh baik aii chow jap.. after solat  dengan hati berkobar2 ingat lif da leh guna.. sekali ROSAK LAGI!! ceyssss!!!

setelah tambah tolak darab bahagi.. terus panjat tangga.. tingkat 11 broooo.. tinggi seyh.. siyes sesampainya tingkat 11 rasa nak mintak INHALER...sebab penat gilew!! ahahaha.. ngeri pun hader sebab sunyi kan.. tapi alhamdullilah aii selamat.. TERTIBA TERASA BANGGA MENYELUBUNGI DIRI SEBAB BERJAYA MARATHON DARI G KE TINGKAT 11.. selama ni kalo kat kampus kena naik tingkat 5 ngan tangga pun muka harus ketat.. penat seyh!! dan rasa bangga tuh menyebakan aii rasa macam nak bagi award kat diri sendiri



TAHNIAH KEPADA NUR FARAH HANI DIATAS USAHA ANDA YANG JITU MEMANJAT TANGGA.. ahahahaha.. bangga bangga.. :P

terus cakap mekasih mekasih sambil tangan kat dada mata pandang atas.. ehehehe.. sila lempang aii.. :P

oklah.. taleh tulis panjang2 sebab nak blogwalking jap.. pastuh nak p baca buku.. coz lusa fara der test audit lak.. so kita berjumpa lagi dilain waktu.. daa~~

P/s:- kak Aisyaaaaaaaaaaaaa... mana mana???  welcome back.. :P

Popular Posts