Hari hari yang dilalui lately ini teramat menterujakan.. ;p

nak tahu kenapa??? ;p

1) sebab semua assigment fara dah hantar.. hoyeah!! last hantar aderlah tadi.. business proposal and isnin lepas case study Financial accounting.. evendo does not know whether it is good or bad.. but syukur alhamdulillah.. at last it end.. aii like.. *yatie... cepat siapkan report.. ahahaha.. XD

2) selasa dan rabu.. dua hari berturut turut makan pizza.. (T_T).. selasa miss Syatilla lecturer taxs belanja kita orang satu kelas.. rabu.. lectrure syazrin aiza belanja budak budak yang dapat A Tax sem lepas.. aii tak dapat pun (T_T).. tapi anis ngan zaida.. my besfriend dapat..dapat 1 kotak sorang.. so kiranya ada dua kotak la..so mereka pun sharing caring ngan aii n dua kawan lagi.. so dapat makan pizza lagi.. sukewwwwwww.. :P

3) lately nih setiap kali lepas jawab kuiz or test harus muka aii sebal.. sebab aii rasa aii tak dapat jawab langsung.. pikiran melayang entah kemana.. but alhamdulillah jugak..semua result aii da dapat.. and Thanks Ya Allah.. for tax both test aii got 94% and Audit yang kuiz fail tuh.. uhuhuh..for test both aii dapat average 75%-78%.. still A kan.. ahahaha. sukew!!! :p.. entah kenapa saya rasa Allah banyak sangat bagi pluang pada saya.. even saya rasa omg... teruknya performnce bila nak jawab kuiz or test.. but somehow bila kuar result.. alhamdullilah.. saya bersyukur sangat.. Thanks Ya Allah ;p

4) refer entry lepas.. Dua berite gembira yang buat saya teruja.. so tak yah ulang ulang.. ahahaha..

5) dinner yang super agak best la..  buat kali pertamanya dapat rasa suasana dinner pastuh make up make up segala.. even tak makeup sangat pun sebenarnya.. but somehow it just an awesome days for me.. feeling glamor sekejap.. bahahahaha..

6) Final year timetable dah conpirm (T_T) start 23/4 habis 30/4.. rasa takut ada tapi suka jugak bila dapat tau date dia.. sebab senang aii nak atur jadual belajar..wah fara belajar.. (T_T).. yang penting after 30 hb aii bebas.. aii da graduate.. insyaallah.. amin~~ ;p

7) last.. entry ini buat saya tersenyum da terharu bila bukak blog arini.. ahahahaha...


thanks you so much.. terharu.. ahahaha.. saje tempek nak bagi korang jelous sebab dia cakap nanti nak bagi aii hdiah dari mesir.. ekekekeke.. but somehow so sory sebab baru baca entry nih.. padahal dah tulis lama dah.. ini sebab fara tak online lately nih.. kalo online.. bukak entry yang latest yang kuar kat link tepi  blog tu jerk dat why la tak perasan.. ouh my.. hadiah dari mesir beb.. teruje.. ahahaha.. okeys tipu.. memang truja tapi takderlah sampai nak mintak.. malu la aii.. haish.. aii terjah iklas ape.. tengok muka iklas aii nih.. *bayangkan sendiri.... wakakaka..

thanks you so much Xneed.. ;p.. btw korang perasan tak ps dia tuh.. hah per lagi.. pi terjah and follow dia cepat.. ahahaha...

ok lah.. lusa aii ader test lagi sebenarnya.. but last punyer test.. so tak sabar..

Kata Hati:- ader ketika hati gembira gila sampai lupa macam mana cara nak menangis.. ada ketika hati down gila sampai lupa macam mana cara nak tersenyum.. apa apapun.. saya tahu dan mula faham.. hidup manusia ada naik dan turunnya.. so just valued every moment that happen in your life.. :-)

P/s:- Hari nih saye puasa.. oppss puasa ganti jerk.. bukan puasa sunat T_T.. rasa macam nak makan besar bukak nanti.. ahahaha.. gile :P
P/s/s:-  sedang mengalami gangguan follow.. ahahaha.. sebab tangan gatal tekan2 follow even da follow.. and tak sure da follow ke belum.. huhuh.. ;p

Popular Posts