Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG


nak join jugak.. ahahah.. walau pun terasa udah agak terketinggalan kete api sebab orang dalama join. huhuh! kalo tahu ader segmen balik kampus tadi terus Fara online.. ahahaha..

so as usual.. tengok header pun da tahu kan.. segmen ni dibawakan oleh En. Ben Ashaari.. more info sila klik -------> SINI

btw for this segmen kite disuruh meletakkan gambar yang paling menawan.. terpikir sat.. ader ker.. ehehhe...
setelah difikirkan secara berhemahnya.. fara pilih gambar ini.. tak menawan pun tapi rasa cam chill jerk.. PEACE :-)


sedikit tentang myself.. Just Call me Fara.. umur 20 tahun. belajar kat Ktpm Kl.. semester akhir.. insyallah habislah ia awal bulan 5 ni.. tinggal kat Putrajaya.. hari hari travel pi kampus.. agak agak saper yang selalu naik erl pagi2 tuh harus pernah nampak fara kowt.. chewah! saper y hader blog yang selalu nek tren angkat tangan??tak pun yang selalu menapak kat sentral!!  kowt2 la fara kenal.. leyh say hye.. :P lagi lagi??? erm.. lagi apa ya?? ouh saya seorang yang gila gila.. seseorang yang punya prinsip didalam setiap apa y dibuat..sukakan kebebasan dan benci pada konkongan!!  and penting untuk diketahui.. saya seorang yang gila novel.. anda gila novel?? jom kita kawan.. :P

lagi lagi yang perlu dijawab:-

Jumlah follower sekarang?
sikit jew.. hanya 149 orang..


Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?


baca blog orang len.. tak pun main fb... atau mungkin juga langsung tidak akan muncul di alam maya ini.. layan novel pagi petang siang malam~~


Ceritakan kepentingan blog kepada anda


dapat tulis apa yang kita mahu, rasa, lalui, dan macam macam lagi.. selain dari tu dapat know something up todate.. tambah kawan..   dan yang penting.. kita manusia sentiasa lupa right.. dengan adanya blog ni insyaallah semua kenangan akan still diingati.. memorise da memory ~~


Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?


kat blog fara ni fara klassifiedkan pada banyak jenis.. yang harus singgah hari2 harus la yang berheader MEREKA PAMOUS sebab ----> harusla fara nak tahu the latest thing ot story mory pasal mereka.. En. ben Ashaari aderlah salah satunya.. ;p
dan kedua yang berheader SUKEWWWW JLN2 DSINI sebab -----> mereka adalah blogger2 yang selalu atau pernah keep in touch with me.. mereka sporting.. mereka gile2.. 


dua kotegori ni even sebusy mana pun memang harus ku terjah sekejap kat they all nya blog.. HARUS! aka WAJIB.. ;p


okeys itu saja.. ma aiihh.. terasa panjang gilew... sorry guys... daa~~


p/s:- sekarang nak sambung baca novel balik.. ahahha... :P