Day 23 : 15 facts about you

- seorang yang suka berangan.. berangan itu indah hokey.. mulanya fara ta mengaku.. tapi keluarga suka cakap fara suka berangan.. kengkawan kat dunia nyata pun sama.. dalam blog pun hader yang cakap fara suka berangan.. hohoh.. fiezah pun sama..sentap ;p.. so sekarang saya terima hakikat bahawasanya saya suka berangan..ahahaha ;p

- seorang yang manja dan sensitip.. bukan anak manja tapi still manja .. sikit sikit na nangis .. pun sama macam diatas setelah ditegur berkali kali akan kemanjaan itu baru sedar diri.. eiii.. aii bukan mengader ngader ar... da hati lembut cam macemallow babtu la sensitip.. huhuhu.. XD

-walaupun manja dan sensiti saya seorang yang tegas.. aii tak garang hokey.. tegas itu ya.. aii ta suka orang buli aii.. aii ta suka orang tinggikan suara pada aii.. dan aii ta suka orang tak hormat aii.. apatah lagi diri ditindas.. dat why la aii harus tegas dan err.. garang la kekadang..

- benci akan kritikan.. hohoh.. walaupun cuba menerima kutukan tapi sedia maklum ngan hati sendirik.. harus tarik muka bila dikritik.. hohoh.. ko apehl nak kritik kritik aku.. opsss.. maap.. gurau saja.. ;p

- suka akan kefemininan.. dat why sekarang kekononya lebih selesa memakai skirt.. becoz feel like.. auu auu .. macam perempuan.. hokey fine aii memang perempuan.. ahahahaha..

- borus.. my dady alwy said dat aii borus.. infact dia ta cakap pun aii tahu.. just see.. setiap kali kuar even seorang diri pun aii manage ntuk habiskan. dua tiga ratus dalam masa dua tiga jam.. nanti balik rumah.. tengok purse.. harus geleng kepala sambil cakap "apa jerk aku beli?? ta der apa apa pun???" :P

- amat gilakan novel..dan mewajibkan setiap bulan harus beli novel.. suka habiskan masa dengan novel.. pada saya  hidup dalam dunia novel amat indah.. cita cita saya na jadi penulis novel.. tapi skang busy yang amat.. insyaalah one days nanti if ader rezeki fara na capai cita cita fara AJA AJA FIGHTING..

- suka makan aiskrim.. tiap kali sakit benda yang aii nak aderlah aiskrim.. tiap kali hapy aii will want to celebrate with eating da aiskrim.. tiap kali jiwa kusut dan sedih tetap jugak akan ingat aiskrim.. aiskrim is everthing.. waaa.. belanja fara aiskrim please..

- ta reti memasak lauk pauk even nasi pun sama..tapi teror bab bab buat kuih muih.. kek and segalanya la.. oh i memang terer bab bab try and error first resepi nih.. bangga :P

- suka akan pantai..waaa rindu na pergi pantai.. nak berjiwang kat sana.. ahaha.. dan juga rindu nak ke satu tempat tuh..sebelum fara balik tm harus fara pergi tempat itu..

- suka buat tindakan drastik.. ikut kpala sendirik.. all thing dat ii do always a drastic thing...sometimes it good for me..sometime it turn to bad.. da nama drastik kan.. ;p

- suka layan lagu jiwang.. suka tengok wayang citer melayu.. ta suka citer bi.. aii will rather kuar panggung dari habiskan citer bi tuh.. evendo tiket mahal.. membazir..

- saya suka senyum.. konon bangga sebab ada lesung pipit.. ahahahah.. but siyesly.. smiling will make your world bright for da day.. so sila senyum.. :P


- keras hati.. just make my heart hurt.. aii will remember taht for all time.. bukan berdendam.. just hati saya sukar menerima sebarang kejutn, kelukaan, penghiantan, kecurangan, penipuan and what soever.. apa apa je benda yang membuatkan air mata aii mengalir akan sentiasa diingati..


- suka akan kata kata MAAF! evendo you make a big mistake to me if you says sory.. aii will dengan senang hati memaafkan.. but depends la.. semuanya bergantung pada hati..

cukup ker 15??? :P

p/s:- esok fara nak pi HOT AIR BALLON.. insyaallah.. ada orang cakap nak blanjer naik ballon.. so SILEEEEEEEEEEEEE JALOUSSSSSSSS :P

Popular Posts