Friday, March 18, 2011

day 20 : the meaning behind your blog name

ENTRY TAKING FROM A DRAFT
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

erh... fara baru perasan .. header fara tak leh nak dicilok erk.. ehehehee..

ingat nak amik header tu nak tempek kat sini tapi tak leyh.. so sila abaikan...
bercakap sal nama blog.. UNPRIVATED JOURNAL???

takder apa apa maksud pun.. just mean as sesuatu yang ditulis berkenaan dengan kehidupan seharian.. like diary.. kalo na tahu fara ni suka menulis.. kalo terasa nak mluahkan perasaan ker.. nak conteng2 ker.. fara amik jerk paper and then tulis.. pastuh simpan.. aii also ader diary.. yang tu dikira PRIVATE JOURNAL..

about nama  Nur Farah Hani.. dulu fara guna nama nurfaraain.. sebab setengah kawan panggil fara setengah lagi panggil ain..senang2 aii gabung jerk..walau hakikatnya nama aiii.. ain dulu baru fara.. pastu tukaw guna nama farania.. sebab tergoda ngan nama ilyana dalam citer impian ilyana sunsilk.. kan ker dia tukaw nama dia jadi Anayli.. so fara tukar la ain jadi nia..  last2 fara tukar jadi nama Nur Farah hani nih sebabnya saja sukew sukew.. tertiba erasa best lak nama hani tuh.. dulu aii tak suka nama hani.. tapi skang da suka..tapi kan.. ada la dua tiga orang y call hani kekadang .. dan harus aii gelak masa tu jugak.. ekekeke.. kelakar tapi.. tapi..  time na menyamar or tak mau reveal nama sebenar aii guna la nama hani jugak.. :P.. tapi hani tu termasuk dalam nama sebenar aii sebenarnya..

yang lain lain takder apa apa yng istimewa..
oh ya ada pantun kan kat situ???

SEANDAINYA KITA DICIPTA UNTUK MENJADI SATU
PASTI SUATU KETIKA KITA AKAN BERTEMU
SEANDAINYA KITA DICIPTA UNTUK TIDAK BERSATU
WALAU DEKAT SELALU KAU TAKKAN JADI KEPUNYAANKU

dalam this blog sedikit sebanyak ada bercakap sal perasan..so pantun tuh paham paham sendiri la yerk.. ekekeke.. :P