Tuesday, March 15, 2011

day 18 : 5 things that irritate ME about opposite/ same sex

ENTRY TAKING FROM A DRAFT
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

wah wah wah.. soalan yang da lama ku nantikan.. peluang datang bergolek seyh.. bab bab kutuk mengutuk kaum bukan sejenis ni mmang aii suka.. ekekeke.. gurau jerk lah.. ikut hati tak mau jawab.. tapi ni kan soalan tak baik tak jawaB.. :P so 5 perkara yang fara ta suka about opposite sex aka lelaki lelaki nih.. :P

1) hisap rokok.. oh my.. fara ni sedari kecik tak leh bau benda alah tuh.. kalo bau jer nanti ta leh bernyawa.. nak nak kalo demam .. geram jerk guwa nak lempang saper yang hisap rokok tuh.. ekekeke.. tapi.. tapi my dady hisap rokok sebenarnya.. *erh yang lempang tuh my dady ta termasuk la.. ahahaha.. XD so setiap kali dia na hisap rokok fara mesti pandang2.. tak pun tutup hidung .. ta pun menjerit "ABAHHHHHHHHHH... g la kat luarr!!!" dan segeranya dia akn pergi luar rumah.. ekekek.. kalo macam ni aii suka.. aii bukan ta suka orang hisap rokok tapi aii tak suka mereka hisap depan aii..bukan setakat hidung lemas.. nanti ngan baju baju fara pun ada bau rokok..ta suka ta suke..   tapi pssstt kalo na cari husband kan tak mau arh y hisap rokok.. mau hari2 fara halau diia kuar rumah.. ekekeke.. :P

2) mata keranjang.. ohoho.. guwa cukup menyampah bila orang yang da ada makwe nak senyum senyum ker pandang2 ker perempuan lain.. grrr..sentap!! even bukan pakwer gua yang buat macam tuh.. tapi pakwe mereka mereka yang buat macam tuh tetap geram jerk rasa.. da ada makwe dok diam diam suda..takyah senyum senyum..senyumanmu itu sudah tak bermakna.. bahahaha..
tapi kola muka sweet aii layan gak makwe kat sebelah pun apa ader hal.. ahahaha.. gurau jerk.. peace :P

3) suka sambil lewa tentang perhubungan.. huh berasap.. yang ni tak mau komen lbih2.. tak derk pengalaman.. based on apa y terjadi disekitar seharian hidup jerk.. so NO KOMEN>> TETTTT!!

4) sensitip.. alorh.. sikit sikit nak sensitip.. tak gentleman langsung.. gurau sikit pun ta boleh.. kalo gurau kasar kasar sikit mula la nak merajuk.. grrr.. kalo perempuan main aksar tak leyh.. kalo dia kasar takperlak.. erhh..sat sat.. ku nih sedang brcakap tetang saper.. ehehehe.. sila abaikan.. tapi tetap juga ta suka.. :P

5) pakai seluar pendek.. seksi dowh.. bahahaha... dulu masa sek men fara ada minat kat sorang mamat nih.. sekali rituh nampak dia pakai seluar pendek.. per lagi ..sentap la kan.. marah marah dalam hati.. masa tu tengok dari jauh.. dengan semangatnya pergi dekat na tengok betul ke dia pakai suar pendek..sekali.. salah orang TETTTTTTTTT... emosi betul.. tapi skang fara ta kesah.. lantak kamu lah guys.. asalkan bahagia sudeh.. :P
tertiba skang tengok they all pakai camtu rasa sweet lak.. ahahaha.. lempang disini.. =p

tambahan:-
to care.. ouh what teh hall.. awak da makan? tengah buat apa? hari ni buat apa? nak keluar kemana ? ngan saper?  :P tak suke ta suke.. sibuk jerk.. ekekekeke.. pada fara cukuplah dengan setiap pagi dapat wishing "morning dear.." chewah.. ingat rusa nak berdear2.. eheheh.. and malam.. "nite.. sweet dream" hanya itu..sesekali tanya la khabar.. time deman baru fara ta kesah kalo care sangat sebab perempuan time demam dia pelik sikit.. mengada ngada.. so aii pun kategori mengada ngada jugak.. ahahahah.. XD

fara paling ta suke tengok makwe2 na keluar pastu kena report segala gerak geri dier ngan pakwe3 nyer.. kalo husband lain la.. nak berkepit dua puloh hempat jam..:P erh erh ker fara jerk yang menyampah bila orang too care macam ni.. ahahhaa.. aii memang manusia pelik.. so sila abaikan.. :P

5 perkara yang fara ta suka pasal same sex or girl nih aderlah.. jeng jeng jeng

1) cerewet...
cantik tak pakai ni cantik tak baju ni.. cantik tak itu.. cantik tak ini.. yeah memang la semua orang na cantik.. fara pun sama..  saper y na tak cantik.. tapi kalo berulang kali tanya bosan gak guwaaa.. maunya kuh lempang disitu..:P

2) apa yerk???
fara rasa..
fara rasa.. tak baik kondem kaum sejenis.. ekekeke.. so cukuplah sampai disini.. sesungguhnya manusia itu ada kekurangan dan kelebihan nnya sendiri.. so why should we mempersoalkan segalanya.. ahahaha..

mestih sentap kaum kaum lelaki yang baca.. sesungguhnya tader niat nak kondem mereka mereka ituh.. tapi  fara kan kepala angin sikit.. bak sini nak suh tulis list apa yang guwa tak paus hati ngan laki n gurl.. konpem laki lagi banyak.. walawey.. erh takder diskriminasi kaum kat sini hokey... suka suka jerk.. jujur dan telus.. :P

p/s: ada pepatah mengatakan perhiasan yang paling indah dalam dunia aderlah perempuan.. :P
p/s/s:- Esok ader presentation, lusa ade quiz.. tulat fara kembali berblogging... :P