Day 15 : Something that you don't leave the house without


kalau agak agak tak bawak ic bila keluar boleh tak?? btw putrajaya selalu ada orang imigresen tangkap pati.. one days tu aii naik bas nadi from alamanda nak balik rumah tiba tiba bas yang aii naik tu kena serbu ngan pihak imigresen.. pakcik imigresen tu pergi kat aii annnnndddd dia cakap "malaysia????" ceys????? what the hal!! keciK hati aii hokey!! muka aii yang sikit punya ala ala perempuan melayu terakhir ni dia tanya sama ada orang malaysia ker tak! ouh ok aii cuba bersangka baik dengan mengagap yang aii mungkin terlebih putih sebab tempek bedak tebal lima inci membuatkan aii look like orang putih.. kan kan?? mekasih kerana bersetuju!!=p
pssttt aii baru tahu mr bean orang sabah.. hahaha...


phone yangs selalu dicampak merata rata.. bila nak kuar baru sibuk mencari! kalo kat kampung.. asal bangun pagi jerk phone takderk! reason?? tercampak bawah katil.. weell~~ tdur buas la katakan.. heee..


tiket bulanan erl .. penting yang amat! takderk tiket ni konpem aii tak leh p kelas.. beli baru?? membazir 10 hinggit lakkan.. sedangkan setiap kali guna benda alah ni pun.. setiap hujung bulan mesti lebih about 50-80.. banyak kan!! saper nak.. mintak ngan aii.. hahaha... 


pun sama penting.. guna untuk naik lrt dari bts ke pandan jaya.. my campus.. takderk dia.. leh patah kaki aii.. 


penting ntuk tambang bas nadiputra.. sehari sehinggit!! takderk dia cam mana aii nak naik bas?? tapi sometime aii beli tiket jerk.. lagi sonang.. tunjuk kat drver bas and blaaa.. tak yah amik tiket segala...=p


duit kertas pun kena bawak jugak.. ye ar takkan duit syiling jerk kowt.. (t_T).. errhhh aii terpikir harus ke aii citer semua benda alah yang tak penting ni.. hahaha.. cam sengal jerk!!takper ar kta teruskan.. da alang alang bercerita ni kan..=p


sudah menjadi semakin penting yang amat.. ouh aii dont know why.. condition mata aii makin hari makin parah.. just imagine orang yang jaraknye tak sampai 5oo km dari aii pun aii cam dah blur blur jerk.. kat kampus ramai yang cakap aii sombong sebab nye bla jalan tak pandang and senyum kat orang.. heee.. padahal aii tak nampak..sebab aii just pakai dalam kelas jerk.. hahaha.. sombong pun sombongla... malas aii nak pakai spec bila berjalan sesaje.. tak santek!! =p

tapi kan.. kalau ikut sebenarnya.. aii leh and selalu je kuar tanpa benda ni semua.. tepon pernah tinggal.. duit pernah tak bawak.. you see pict diatas.. takder gambar purse pon kan?? sebab aii memang jarak bawak purse bila kuar! malas ! berat .. hahaha.. btw time kuar kat area putra pun tak yah guna tket erl or touch n go.. so end of story memang benda benda ni semua tak penting sangat.. ic pun kekadang aii tinggal..

satu jerk yang memang tak pernah tnggal bila kuar rumah.. jeng jeng jeng.. apakah dia????
tada..........




ahahaha.. suspen tak suspen tak ??? nah pipi kalo nak lempang guwa.. :P

p/s:- seb bek dia tak tanya baju apa yang selalu pakai bila kuar rumah.. conpem aii pi geledah almari pasni.. hehehe.. peace!!=p

Popular Posts