Day 14 : A tv show that you're currently addicted to

cam biasa la.. taking from draft.. tapi edit edit sikit.. tertiba terajin.. tapi malas gak.. eheh:P

Ustaz Amirul yang hensem.. muahaha.. berapa juta kali daaa aii duk ulang nama asyraaff muslim ni dalam setiap entry..see betapa fanatiknya aii kan.. hehehe..

Tajuk:- Ustaz Amirul
Tarikh tayangan :- Jumaat, kul9 malam
Channel:- Tv3..
komen:- guwa suka ustaz amirul .. hahahha.. boleyh?? =p


Nabiela Syakieb yang santek.. dia ni kan lembut jerk orangnya.. siyes.. tergoda aii melihat kelembutannya.. kat luar agak agak lembut gak ker tak erk?? ahhh.. pedulikan ar.. yang penting aii suka..

Tajuk:- Cinta Dan Anugerah
Waktu tayangan :- isnin hingga Jumaat, kul5.30 petang
Channel:- Tv9
komen:- suka ngan tema citer dia which is cinta dan pergorbanan.. nabila shooooo sweettt... tapi tapi bila citer ni nak habis.. huk3.. lama sudeyyyyyyyyy...


citer ni best! sebab dia adapted dari novel .. well you know lah kan.. citer dalam novel sume sweeeeeeettt jerk.. tapi kan fara guarantee banyak adengan yang tak leh dibuat sebab dalam novel ni Razif romantc banyak.. rosyam nor kan dah kahwin.. kan tak pasal pasal wife dia touching.. hahaha.. tapi kan memang sesua gila ar watak razif ngan rosyam nor ni.. terserlah kehenseman razif.. muahaha.. watak norjinah pun sesuai ngan pelakon dia..

Tajuk:- Trilogi Cinta
Waktu tayangan :- Ahad, isnin, selasa kul 10-11 malam
Channel:- Tv1
komen:- suke suke ngan citer dia.. pelakon dia.. semuanya sweet.. exsited nak tengok citer ni.. tiap tiap hari mendoakan agar citer ni cepat muncul... suka Razif..:P


Marshanda yang santek.. reason tengok.. cinta!! and marshanda ader.. wut wut perasan tak.. asyraff sinclair ngan glamor skang kat sana.. banyak siot dia berlakon citer.. wah.. sekali dengar dia cakap da sebijik cam orang sana.. huhuhu.. btw citer ni memang banyak gila pelakon fofular.. banyak gak pelakon cinta dan anugerah ngan aqso and madina yang ada.. erh dude harlino pun ader au.. wah sooooooooooo sweeeeeeettttttttttgakkkkkkk!!!

Tajuk:- Sejuta Cinta Marshanda
Waktu tayangan :- isnin ke khamis, kul 2
Channel:- Tv3
komen:- suker ngan semua.. pelakon.. citer.. lagu..semuanya sweet!tapi jarang dapat tengoks ince der kelas.. 


haneyyyyyyyyyyyy.. layan sebab nama dia hani.. nama aii pun der hani gak.. muahahaha.. komen??? urm suka sebab tema cnta gak kowt.. plus sian kat hani sebab sakit.. haish.. hani hani...

Tajuk:- Hani
Waktu tayangan :-  selasa kul 9
Channel:- Tv3
komen:- hani hani hani!! hani santek!! nama kita sama kan???=p

lagi lagi.. oh ya.. citer baru kat tv 9 tu..


citer dia best kan.. i lke.. sebab like.. citer cinta juga.. haish asyik tengok citer cinta jerk aii ni.. hahaha.. kata remaja .. lalala.. citer dia kan hampir smaa ngan kesah kami.. cinta bersegi..wakakaka... tapi yang penting kami ta kahwin lagi.. ahah!! tapi terkeliru sat.. aii nak amik watak belah mana yerk.. ekekeke.. cansel cansel cansel!! ta jadi kata kisah cinta bersegi ini sama... ekekeke..

Tajuk:- Dia bukan Maryam
Waktu tayangan :-  isnin dan selasa , 8.30 malam
Channel:- Tv9 kowt!!
komen:- tak mau komen.. penat nak komen.. yang penting aii sukewwwwwwww.. eiii fahrin pun ader arrrrrrrrrrr...suker!!  =p



begitukah cinta.. begitukah cinta?? lalalala... dulu fara akan rasa wowwwwwwww.. sweetnya tengok kisah cinta anak orang kaya suka kat orang biasa nih.. tapi realiti hidup.. orang kaya ngan manusia biasa cam kita nih mana leh bersatu.. tertiba rasa nak anti ngan anak orang kaya nih.. wakakaka.. tapi takper...citerni sweet.. tapi kenapa mesti nazim ni jadi buta... erh aii rasa nazim othman ni cam hensem la pulak.. ouh tidakk tidak.. ustaz amirul aii still setia ngan you keyh.. wakakaka.. XD

Tajuk :- Begitukah cinta
waktu tayangan :- kul 7 hingga 8 malam
channel :- tv 3 lol..
komen:- walau teruja na tengok tapi ekkadang ta tengok sebab waktu siarannya time magrib.. huhuh!! 

p/s:- mana cter aaron aziz pujaan aii????  ZZzZZzzz.. eii esok aaron aziz datang the mall.. kalo ta pikir asyraff muslim mesti aii eprgi.. wakakaka.. okeys tipu... hasih tertiba tersa cam da menganaktirikan aaron aziz ngan dr syeikh sebab da lama tak sebut pasal mereka berdua.. wakakaka..tula saper suh korang da kahwin.. ekekeke... :P

Popular Posts