Ader orang na balas dendam (T_T)

ahahhaa.. tajuk tak leh blah.. ekeke..
btw fara na menjawab tag nih..
tag dari Fiezah 91.. pagi tadi baru baca y bahawasanya aii kena tag..


alkisahnya aii kansuka bab2 mencari mangsa dalam tag mengetag nih.. ritu da berkali kali fara tag fiezah.. so kononnya kononnya dia na balas dendam la nih..wakakaka..
Cik Fiezah 91.. saya terima pembalasan dendam dari anda.. ehehhe.. :P

ouh soalan soalannya aderlah..

1.Adakah anda rasa anda HOT?
hot yang bagaimana agaknya tuh.. baru lepas mandi nih..  kipas syiling pun pasang.. so tak HOT kowt.. ahahahha.. XD


2.Upload Wallpaper laptop or PC korang.
alamak alamak dekstop bersepah gila nih.. nak kemas memang malas.. huhuhu.. sila abaikan kebersepahan dekstop ini... cam ta biasa lak.. korang pun sama kan?? (T_T)


*omg bersepahnya bersepahnya.. pengsan :P

3. Cerita pasal wallpaper berkenaan
pada suatu hari.. gambar ni yang gambar photoshoot hari tu.. saja jerk letak.. tak tau nak letak gambar apa.. lain punya cerita tak ada.. :P

4. Bila kali terakhir anda makan ayam?
hari rabu y lepas.. ayam masak pedas.. my sist masak.. urm.. yumy yumy..sedap.. aduh tertiba perut rasa lapar gile.. huhuh.. XD

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
alamak tak ingat.. lagu bi ker apa.. lagu yang dengar kat blog sist aisya masa singgah blog dia tadi....  kalo yang bukak sendiri lagu saat kau pergi (T_T)

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?
tader buat apa apa.. menjawab tag sambil berbaring di atas katil..tadi bru lepas pi dapur cari makanan.. sesungguhnya guwa lapar banget nih.. tapi makanan tader.. huk3...

7. Selain nama sendiri anda dipanggil apa?
kakcik.. sebab aii anak ketiga... nia terbalik dari nama ain.. lagik??? takder dah .. yang lain2 tuh semua nama sendiri.. 

8. Tag 8 orang
gila ar.. banyaknyer.. mana aii nak cari 8 orang huhuh.. xd
1) nur aisya humaira
2) Yatie Episode
3) Noor  Fatin 
4) Namaku Asumira
5) cik Ezzy
6) xneeddX
7) iena fazlyna 
8) niesz

erh fara letak jer nama nih.. kalo korang ta buat pun tak apa.. saja jerk nak menjawab soalan.. (T_T)

9. Siapakah no.1 yang anda Tag
sist aisya yang baik.. chewah.. ibarat seseorang kakak kepada seorang adik.. ehehee.. fara ngan kak aisya selalu contact.. fb.. fs.. cbr . ym dan macam macam hado.. kan akak kan?? ;p eeii.. kitaorang kenal melalui blog tau.. saper kata blog buang masa .. (T_T).. dapat tambah kawan aper ;p

10. Katakan sesuatu tentang no.5 yang anda tag
 saper number lima?? jap.. ouh cik ezzy rupanya.. nak kata apa ya.. semoga berbahagia selau hendaknya.... eheheh.. 

11. Orang yang ketiga ditag berhubungan dengan siapa?
faiq!!.. wah bangga fara dapat jawab soalan nih.. wakakaka.. erh betulkan fatin nama pakwer awak faiq.. ehehehe.. XD

12. Bagaimana pula dengan no. 4
namaku asumira?? kita orang sama sama budak baru masa darjah lima.. til la darjah enam.. satu kampung..  erh soalannya apa?? berhubungan ngan saper gak ker?? haish tak tahu la pulak.. lia sila bgtau siket.. :P

13. Pesanan buat no.6 
xneedxx .. belajar rajin rajin kat mesir.. nanti bila dah balik jangan lupa bawak balik souvenir kat fara.. ehehehe.. semoga sentiasa berbahagia disana.. ;p

14. Kata-kata cinta untuk no.2
alamak yatie?? kita tak bercinta kan.. wakakaka.. yatie nih sudah berpunya.. pastu perempuan lak.. macam mana fara nak lafazkan kata kata cinta buat dia.. wakakaka.. k lah i wish yatie sentiasa berbahagia dengan pakwernya  merangkap kekasih hatinya dan mekdi kesukannya itu.. (T_T)

15. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
ada ker..??  number 7 tu akak kandung  saya.. number 8 blogger.. yang sama hanyalah mereka berdua aderlah blogger.. yang lain lain tak sama.. ;p

16. Berikan 5 perkara tentang orang yang anda tag di no 1
- kak aisya tinggal kat terennganu
- baru ejrk lepas habis belajar dan sekarang masih mencari peluang dalam dunia pekerjaan
- dia ader ank sedara y comel.. fara suke baby tu.. ahahah.. XD
- dia seorang yang seporting.. suka gelak.. 
- kak aisya suka dengar nasyid ngan tengok aq.. kan sist kan??? ;p lagi satu dia suka masak.. erm.. sedap..;p

17. Perasamaan antara lembu dan kambing
dua dua daging.. dua dua fara makan.. dua dua binatang..

18. Perasaan ketika menjawab tag ni
sakit pinggang menjawab soalan nih.. huhuh!! ;p

19. Adakah anda tahu Rizman itu sengal
rizman tu saper?? hensem tak?? nak number tepon..wakakaka... Xd

20. Gay or Less
masyaallah masyallah.. sila bertobat .. (T_T).. opkos la saya perempuan melayu terakhir y sedng menunggu prince charming yang mana seorang LELAKI datang melamar.. wakakaka... gay2 ta nak erk.. :P


ok dah.. pengsan fara menjawab tag nih.. huhuh!!


p/s:- lapar lapar.. huwaaaaaaaa... lapar... 

Popular Posts