Sengal Zone : Saya Sengal Zone VIP !

update untuk kali ke 3 .. miahaha... rajin la pulak fara ni kan.. hadoi tak sedar diri esok ader presentation besar.. grrr.. ok ni last.. salahkan Kak Aisya sebab berjaya buat fara update entry buat kali ke tiga.. hehehe... :P *gurau sajerk.. Xd

first og all letak banner.. yang bulat dan hitam menawan nih.. ekekeke.. padahal tak menawan pun.. hehehe


nak join tekan gambar yerk.. fara dah linkkan kat situh... tau tau.. XD

soalan soalan yang perlu dijawab


BERAPA LAMA KORANG BERBLOGGING


entah kulupa.. huhuhu.. rasanya dah dua tahun kowt.. tapi dulu tak aktif.. lepas tulis satu entry.. esok lusa buang.. kalo touching mula la deactivate blog.. huhuh!! sebab tu la entry tak pernah banyak pon.. malahan ku pun tak tahu bila besday blog nih.. miahahah..


BEST TAK BERBLOGGING NIH?


cakap tak best leh tak.. hehehe.. opkos la best .. kalo tak takder la sampai giant nak menulis gitu.. melalui blog boleh tambah kawan.. pastuh boleh bercerita.. ceciter ceciter.. like that la.. pastu kalo marah ke suka ke leh luahkan.. cukup reasons???? :P


antara syarat syarat lain...



  • Postkan entri korang ke ruangan komen entri ni !
  • Pastikan sebelum pukul 8.00 Malam ni !
  • Semua layak jadi VIP !
  • Jangan lupa bawak roti gardenia coklat sekali ! <-- Lebih lebih pulak. Haha               



semuanya settle.. mekasih.. XD

Popular Posts