Tuesday, February 22, 2011

SEGMEN mata ke mata =)

tadi balik kampus ngan laju lajunya.. balik rumah salin baju terus online.. miahaha.. ceys.. kata busy.. nak study kunun..erh erh.. bukan aii kata setiap petang ngan after stud boleh online ker... so aii tak melanggar kata kata aii kan.. heheh...

so back to tajuk diatas... cik Yatie tag aii.. dia kata kalo tak sempat buat tak apa.. tapi kalo buat dia belanja mekdi.. so dengan lajunya aii buat.. ahahha.. okeys aii tipu... dear cik yatie.. demi kamu sebusy mana pun tetap ku buat.. echewah,.. terharu tak terharu tak.. wek:p.. hehehe..


ta kenal maka ta cinta.. dah kenal jangan jatuh cinta lak.. hehehe! gurau saja.. btw this segmen made by cik nuruashia... aii tak kenal pun dia saper.. heheh.. tapi bak kata banner diatas ta kenal maka takcinta.. da kenal.. err... tak cinta jugak.. heheh! gila kamu cinta sama jantina.. miahahha..tapi aii follow dia.. syarat segmen ini ta suruh anda follow pun.. tapi siyesly tertarik ngan segmen dan kata kata diatas... aii kan suka tambah kawan .. hehehe...

so soalan soalan yang harus dijawab aderlah...

Details about diri..

Nama kat belog Nur Farah Hani.. nama sebenar rahsia.. heheh! but you can call me.. Fara, ain, nia, Hani.. aper aper jerlah.. semuanya include nama sebenar aii .. tak reka pun.. tehee... umur 20 tahun kalo ikut bulan.. ikut year.. cukup bulan 9 nanti masuk 21 tahun.. *pssstt yati.. fara lagi muda dari you lah.. ahahaha..  belajar kat kptm kl..amik accounting under uitm.. semester akhir..insyaallah bulan 5 ni kalo tak kantoi habislah ia... :P

Cerita tentang kesayangan saya..

malu malu.. heheh! kalo orang.. orang yang disayangi opkos la my family.. fara takder sesiapa dah kecuali mereka.. so mereka sentiasa dihati.. echewah.. kalo benda yang paling disayangi.. harus my novel.. ouh aii akan sentap ya kalo novel aii dirosakkan ... baca novel aii pastu lipat pun ta boleh..ekeke... kezen, sedara mara sepupusepapat .. kengkawan kampus.. kengkawan blogger pun aii sayang.. tehee.. blushing.. :P conclusionnya didalam kehidupan ni..kita harus kena sentiasa menghargai apa adanya didalam hidup kita.. so haruslah kita sayang semua.. kan awak kan.. eheh.. :p

Story about my blog

blog fara takder apa yang hangat pun.. ku jarang hupdate sal benda semasa sebab benda tu common.. artis lagi ler.. click jer kat google.. berjuta juta keluar.. soa ii prefer ntuk tulis tentang sesuatu yang relate ngan diri sendiri jerk.. ok tipu.. artis pun hader jugak la.. tapi aaron aziz.. asyraff muslim ngan dr sms jerk la yang selalu kutulis.. sebab gila fanatik ngan dia.. miahaha..btw umur blog ni fara pun tak tahu.. lupa.. heheh..

pandangan mengenai dunia belog sekarang

blog da jadi cam sesuatu yang harus ada bagisetiap orang.. dengan belog kita boleh meluahkan perasaaan terpendamm.. chewah! dapat tambah kawan.. even ta pernah berjumpa tetapi siyesly rasa gembira bila dapat berhubung dialam maya macam nih.. macam kak Aisya.. cik yatie,. fiezah 91..mereka diantara blogger yang fara suka kaco.. heheh.. yang lain pun ya juga.. kalo korang nyer blog duk kat tempat SUKEWWWW melepak disini.. its mean that belog kamu tu selalu diterjah.. sebab tuan punya belog seporting .. so sebusy mana pun fara.. aii will go jugak ke blog kamu tuh.. bangga tak bangga tak.. *bangga la tuh.. ekkeke..

erh yang lain pun pergi jugak..selalunya bila fara follow orang fara akan directly letak link you all kat mana mana..  tapi kalo berjuta kali fara pergi ke blog korang..sekali pun korang ta singgah.. kekadang malas jugak fara nak singah lagi.. ehhehe.. so conclusionnya jangan berharap untuk up follower jerk.. hubungan antara blogger pun kena jaga.. that why la fara ta kesah follower sikit pun.. sebab bila aii follow somebody tu that mean that aii hope that we can build a good relationship to each other.. tak gitu :p.. panjang le pulak.. maap.. hehe..

message for new blogger..

hai .. selamat berblogging semua..heheh.. blogging nih best  sebab macam macam hader.. tapi like aii said.. dont hope to much to up you follower from time to time.. coz benda tu takder guna pun if you tak berhubung diantara satu sama lain.. tehee.. btw nak tiru cam cik yatie sikit ar.. ekekke.. nama kite.. kiter ker..:p.. fara.. kawan la ngan kite.. cik yatie tak yah.. hehe..kita lagi baik dari dia.. miahahha...

cara untuk jadi famos amos mengikut pandangan saya

err.. jujur fara tak mau jadi famos.. heheh! sebab bila famous t ader orang benci.. huhuh.. fara ni dah la sensitip.. kalo kena kutuk sikit mesti akan deactivate blog ni terus.. hehehe.. tapi if you wanna to be famous just build a good relationship to your follower and also blog yang you follow.. yang penting jngan sombong bila da famous.. :p

btw aii kena tag lima blogger.. so mangsa mangsa yang ditag aderlah..
Aisya Humaira
Fiezah91
namaku Asumira
Noor Fatin
Aeen hidayah

hehehe..kesian mangasa mangsa tukan..:p.. btw tarikh tutup dia malam ni.. 22/02/11 if ta sempat takperlah.. aii just tag you all..

sedikit kata kata dari cik nuruashia 
segmen ni hanya untuk kita kenal mengenali diantara blogger.. bukan for popularity tau.. hehehe..
nak tahu lebih lanjut sila klik nama blog dia ya...

okeyss.. daaa... :P