sayang PAMA marah kat MARA..

eheh.. malu malu.. ekekeke... XD 

btw first of all aii nak marah marah manje kat hencik mara.. hamboi aii tahu arr bulan ni der 28 hari jerk.. kowt ya pun sila sila la masukkan duit loan aii yerk... ku dah sengkek dah ni.. huhuh!!sentap..ye ar dah 4 hari berturut turut auu fara p atm machine.. ngan muka berlagaknya..

*muka saya y berlagak.. :P

konon la .. nak kuar duit kena wat muka berlagak sikit.. ekekeke.. tapi hampeh.. balik ballik baki yang ada kat atm tuh.. RM 2hengett dan beberapa puloh sen.. huwaaaaaa... merajuk!!

so dengan muka tebalnya terpaksa ar mintak penaja number dua masukkan duit.. which is PAMA.. ekekeke.. seb baik ada mereka mereka kalo tak konpirm fara tak leh pi kampus esok..sebab siyes fara duit memangsatu sen pun tak ader.. huhuhu..sedih tak dengar kesah aii.. kalo sedih sila amik number bank islam aii and masukkan duit.. wakakaka...btw sayang lebih kat pama..aii mintak 50 jerk sebab nak wat tambang minggu nih.. ehehhe.. aii pi kelas sehari travel balik 15 hinggit hokey.. so harus la kumintak banyak2 ..wakakak.. tadi my dady just call kata dah masukkan rm 100... huwaa terharu...terbaik la..heee.. so kuucapkan mekasih daun keladi lenkali bagi lagi.. ekekke.. XD

hurm tadi kelas habis awal..sepatutnya kul lima.. tapi kul 4 da habis.. sebabnya lect sentap ngan aiii..eheh :P btw pi kelas pun memang tak belajar.. minggu consultation untuk kertas kerja jerk.. so duk dalam kelas memang bosan gilew.. fara ni puas la duk berborak ngan kengkawan.. so kuarkan la buku subjek lain..konon nak buat kerja..tertiba sir datang...

"awak buat apa nih??"
"buat kerja la sir"
"Kerja apa.. etr???"
"Tak.. kerja lain.."
"kalo macam tuh saya nak keluar la.."

dan serentak dengan itu.. sir pun kemas kemas buku dia.. and beransur nak kuar.. sentap aii sekejap.. sir nih 
marah sebab aii buat kerja lain ker.. wakakaka.. tapi aii tak kesah.. ehehehe.. sebab dapat balik awal.. ekekeke...

lagipun aii kan student kesayangn sir.. *bak kata kawan aii..  so takkan dia sentap ngan aii kowt.. huhuhu... so dat y la kelas habis awal.. btw like fara said p kelas pun bukannya ader apa.. baik la tak yah ader kelas kan.. fara dengan semangat jitunya bagi cadangan kat sir tak yah la ader kelas..*diorang yang paksa aii bgtau sebab diorang kata aii student kesayang sir.. ahahaha.. sengal~~  tapi dia nak jugak.. so fara pun kata la kat my friend yang keciwa sebab kelas still ader..

"fara rasa sir ni memang tak leh tak tengok muka kita semua.. ekekeke.. sebab tu la even tak belajar pun tetap jugak nak buat kelas..miahahaha"

kata kwan aiii...

"nak tengok muka fara la!!"

ceys sentap!! huhuh!! ye ar hader ke patut aii digosipkan ngan lect yang dah 30han.. dah kahwin lak tu.. ngan ustaz amirul aiii nak laa...wakakaka... erhh fara rasa kan.. fara rasa kan.. fara nak ubah sesuatu la kat blog nih..

ceteka ceteka apa yang berubah kat blog nih.. saper betul fara kasi 10sen.. hutang... ahahaha.. XD

Popular Posts