Friday, February 11, 2011

Saya menang lucky draw!! teruja...

hoyeah hoyeah!! lompat sejuta kali.. hahahha...

before we go to da story mai nak citer sikit.. hari ni sepatutnya takderk kelas tapi tertiba ada sebabnya haritu tertiba kelas batal then lect pun tertiba nak ganti .. so tertiba dia pilih la hari jumaat!!... haish berapa banyak tetiba daa.... conclusioonya.. balik kul 5.. cam biasa la.. lepas mandi semayang segala terus mengadap lapy! dan dan... dan... ada komen dari cik yatie suh aii pergi ke blog dia SEGERA.. dup dap dup dap.. berdebar sat.. hahaha.. dan dan dan.. saya menang tempat keenam! sebagai peserta pertama yang join lucky draw...

sukewwwwwwwww... sangat.. eh erh ke cik yatie bagi sebab saya y mintak nak menang.. hahaha.. tak kan tak kan..??? :P

btw salah satu mangsa yang fara tag pun menang gak! kak aisya Humaira! number satu lagi.. hehehe.. so jeles... hahaha.. tapi suka...

btw thanks to yatie episode sebab ..sebab siyes ini kali pertama fara menang setelah masuk contest untuk kedua kalinya.. hehehe.. pasnih nak masuk lagi.. arh.. XD

oh ya.. putrajaya ada konsert.. kat karnival wow PUtrajaya.. saper pergi angkat tangan.. t boleh jumpa.. hehehe.. wow putrajaya tu ada hari ni.. esok ngan lusa..


esok fara and the geng nak p serbu alamanda sebab nak wat kertas kerja we all.. lusa mungkin fara pergi serbu karnival tuh! kalo jumpa fara sila tegur.. pastuh belanja sekali.. hahaha.. cam konpirm  pergi lakkan!!!:P

P/s:- tadi kat koleJ ada dafi ngan gambit.. wuyoooo.. tapi tak sempat jumpa.. aii nampak spotlight they all duk casting jerk kowt... heehheheh.. seb baik bukan aaron aziz kalo tak fara dah p jumpa...senyum senyum ngan tak malunya.. hahaha... XD