Wednesday, February 9, 2011

SAYA MAHU LUCKY DRAW DARI YATIE EPISODE !

Yeay yeay.. say mahu saya mahu.. tak bagi saya BAKARRRRRRRRRRRRR blog cik yatie.. mauhahaha.. semangat tak semangat tak.. takut tak takut tak.. :P

tu lah saper suh bagi syarat yang senang yang amat.... hehehe.. okeys syarat pertama.. jadi follower... alaaaaaaaaaaaaa... malas ar... aii dah follow lebih dari 300 blog nih.. cam mana nak pollow yatie nyer.. huk3.. sedih.. :p.. gurau sajerk.. dah follow lama dah.. so dah bereh.. hahaha...

klah.. tak mau panjang citer.. nanti beliau pusing kepala.. hahaha... so dengan ini fara tempek benda alah yang dicilok dari blog beliau... tempek pakai gam uhu lagi you... lalalala...


sesudah tempek benda alah ni.. so tag dua orang lak.. mangsa mangsa yang bertuah adalah

Aisya Humaira
Fiezah91

buat cepat... kalo tak tak mau kawan.. chewah.. kalo dapat hadiah kongsi ngan fara yerk... mekasih daun keladi.. lenkali nak tag  lagi...hehehe..k lah daaaaaaaa..

eh eh lupa.. kalo nak p blog cik yatie ni boleh tekan banner diatas yerk... kat situ der sekali syarat syaratnya...

P/s:- dengan lafaz bismillahirahmanirohim.. mintak mintak dapat number 48.. hahahaha.. boleyh...:P