Perempuan Sekarang memang Over!!!

heheh!! tajuk tak boleh bla.. tapi tak tau nak letak tajuk apa lagi memandangkan isi entry ni memang akan merujuk bahawasanya betapa perempuan zaman skang memang over.. eheh!!

btw.. korang baca paper semalam.. ala paper sal suami kena libas ngan pisau oleh isteri tuh.. huhuh!! fara tak tau ar cam mana nak cari yang online nyer paper tuh... sebab fara baca melalui paper.. so korang google sendiri.. ehehe...

so alkisahnya berita semalam,, serius aii just tersentap plus cannot imagine cam mana perempuan aka wife dia tu tergamak buat cam tuh! siyes.. kalo ibu dera anak fara leh imagine sebab perempuan even sayng sekuat mana pun pada ank dia tapi if ketidak kawalan kewarasan tu menjelma.. dera dera nih memang biasa terjadi la.. fara sendiri.. aii admit fara suka gilerrrrrrrrrrrrrr kat baby.. aii will rasa omg so teruja sesangat pada baby.. but somehow aii admit that if baby tuh.. aka tak baby pun bebudak kecik meanngis melalak memang konpem akan didera oleh ku.. huhuh!! adik fara selalu kena ngan fara.. heheh!! so terbukti suda.. even kita sayang y amat pun pada baby.. aka adik2 ku ituh.. tapi bila rasa marah tuh menjelma.. memang haru.. da tak kira siapa.. right??

situation kedua.. which is husband marah marah and sometime sampai tergamak pukul isteri pun fara dapat imagine.. lelaki kalo cemburu biasa latuh! memang sepatutnya they all tak leh ar sesuka hati nak pukul wife dia tuh.. tapi benda tuh common.. ellaki kan memanmg ganas.. huhuh!! so ku ta heran.. tapi ku tak suka lelaki begini.. ekekeke.. ye ar sesuke hati bapak tiri dia jerk nak pukul anak orang.. what the hall??

so back to story... cam mana leh terjadinya peritiwa isteri dera suami.. fara ada kadang2 rasa macam.. kesiannya kat suami dia.. sungguh tak patut.. isteri dia jahat.. tapi disebabkan paper semalam tulis.. si suami tak pernah terlintas nak ceraikan si isteri tuh so aii just think that.. baguslah setia.. tapi cam tak relevant lak.. how come dia nak bentuk family if dia sebagai ketua keluarga berada di abwah isteri.. huhuh!! isteri quen control...

btw dia kata sebab cemburu right.. adoi la.. tak sah nak cemburu segala la.. rasa cemburu tuh sebab syaitan jer tuh.. huhuh! skang ni if you tengok.. bukan setakat isteri jer yang over.. makwe2 pun smaa.. eheh!..fara kat sek.. even sekarang pun always got a warning.. ataupun sometime dipandang dengan sungguh tidaks enang bila aii berkawan ngan kengkawan lelaki aii tuh.. hello girl.. pakwe orang kuh tak der feeling meeling la.. bila aii kenal orang sebagai kawan then he will still remain as kengkawan sampai bila bila.. uhuh!

entry ni terbit sebab semalam aii jumpa seorang kawan guys yang da lama aii tak bersua muka.. eheh.. dulu aii suka la jugak menyakat segala.. tapi ritu waktu berbalas comment kat fb tertiba makwe dia mencelah "aii tak suka la you bergelak ketawa ngan perempuan lain" (T_T) .. terus fara tak jadi balas komen ah.. eheh.. padahal baru satu komen.. huhuh!! you are so jelousy girl.. common la.. lelaki skang ni mana hader y single.. semuanya gatal.. semuanya ada makwe.. ekekeke.. so kitaorang nak kawan ngan saper.. kesian diorang tak leh bebas.. miahahah.. okeys.. itu saja.. daaa

P/s:- cemburu tandanya sayang... penampar tandernya melayang.. wakakakaka...

Popular Posts