Wednesday, February 23, 2011

Pencarian blog paling hensem dan cantik 2011

semalm kena tag ngan kak Aisya.. suke.. eheh! tapi ta sempat nak buat.. so hari ni ngan lajunya fara nak buat...btw thanks to sis Aisya Humaira coz tag me.. heheh.. :P

btw ini syarat syarat nya ya and bannernya ya.. kengkawan...


ouh sebelum terlupa.. segmen ni dibuat oleh HIKAYAT SI LUNCAI.. heheh.. itu nama blog nya.. tuannya ku tak pasti dipanggil apa.. hehehe.. takper if korang berminat .. t korang jelajah blog dia ya fara dah link kan tuh....kim salam sekali.. ekekeke... mekasih..XD

1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 ------> DONE!!

2.Letak Header Hikayat Si Luncai ------> DONE!!


3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan) -----> jap jap nak fikir dulu mau follow ker tak.. eheheh.. ok follow.. so done.. orang berbudi kita berbahasa.. :P


4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ram
ai pun boleh.)
-----> huwaaa.. fara takder follower lelaki ar cammana nih... aii kan pemalu .ekekeke.. tapi disebabkan ini syaratnya .. so dengan banga bangga nya fara tag Arif.. sebab dia dah lama tak muncul.. tapi tadi/semalam muncul.. eheh! pastu blog dia agak hensem la kowt sebab ader gajah.. gajah ngan dia memng ta dapat dipisahkan.. :P ..tapi if kamu busy.. almaklumlah setudentkan.. so if ta sempat buat tak apa.. yer.. tiada paksaan.. perempuan lak.. alamak.. err.. hah fara tag fiezah91.. sebab y hari tu dia tak buat.. so ni nak balas balik.. wekkk.. :P *gurau jerk.. if ta sempat pun tak apa.. 

5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni -----> Done!!



katanya lagi...

6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM



okeys itu saja.. fuh! tak sampai setengah jam aii buat ni.. bangga sat.. eheheh... :P