My 30 minutes surveys

hari ni mood bosan masih ada.. tehee...
tapi pagi tadi bukak blog tengok tengok ada orang tag..
thanks Lia.. time bosan bosan ni kena tag ader la jugak benda nak dibuat.. hehehe...

so lets do it... XD


instruction : once you are tagged, answer the question honestly. No lying or cheating ok ?  
 Insyaallah tak menipu.. miahaha... kalo saya tipu pun saper tahu.. lalala... Xd

starting time : 11.14 pagi
name : Nur Ain Farah... tetttt.. hehehe.. nama penuh aderlah rahsia... just cal me ain, fara, hani,nia, Faraain and aper aper jerlah... tehee.. orang nama panjang memang cam ni.. gedix  ...=p
brother(s) : brothers tu adik ke abang.. hehehe.. ku ada abang sorang (Amir Fazrie) adik laki dua.. (Izzat Shafiq & Iqmal hakim)
eye colour : cokelat cokelat pekat gituh... tapi yang konpirm bukan hitam.. miahahha.. budget mat salleh warna mata cokelat..
shoe size : 5.. tapi selalu jerk guna sandle saiz 4 (rembat akak nyer) ngan 6 (rembat my mum punya)
hair : "hitam itu menawan" rain *bak kata Lia... tehee...tiru lak...:P
piercing : tak ader tak ader... teruja giler nak tindik segala nih.. tapi takut bila kena tembak mati lak.. miahhaha.. one days nanti akan ku tembak jugak telinga nih.. nak pakai earing la kunun... :p
height : 156cm kowt... tak pun 168.. setiap kali ukur setiap kali beza.. apakah???? XD
what are you wearing right now : tshirt ngan seluar sudey... nak pakai per lagi????
where do u live : tanah merah, kelantan *erh erh sama la lia.. ceys padahal satu kampung.. hehehe... tapi skang aii kat putrajaya...
favourite number : 3 kowt ...
favourite drink : coconut shake... cocoa collogen.. aii like.. :P
favourite month : september *sebab harijadi.. miahahha... walau orang tak sambut tapi kusuka juga..
favourite breakfast : Roti with air cocoa..


HAVE YOU EVER

broken a bone : ta pernah.. ke anda madsudkan tulang binatang?? ayam?? ikan?? ahahha...
been in a police car : hurm.. tak pernah.. saya budak baik.. XD
fallen for a friend : always.. miahahha.. okeys tipu.. yang seriously and buat rasa tusentap sampai ke ulu hati sorang jerk.. yang lain main main sudeyyyy... 
fallen for a guy / girl for a short time : selalu... tapi dulu.. now.. sudah tidak punya rasa untuk falling kepada sesiapa pun.. single is better... 
swam in the ocean : apa tuh! ku tak paham... hukhukhuk...
broken someone's heart : selalu... ko buat aku .. aku buat ko balik.. easy right???
cried when someone's died : of course... 
sat by the phone all night waiting for someone call :  saya tak suka and tak reti bergayut.. kalo dulu akan selalu waiting for mesej.. tapi dulu la.. skang dua dua ku tak suka... 
saved e-mail : email penting jerk.. yang lain dustbin!! tapi time rajin wat cleaning la.. time masalah biarkan jerk... 
been cheated : curang atau ditipu??? ku tak paham... huhuhu... bi fail!! 


WHAT

your room look a like : like bilik study lah memandangkan my room hanya diguna untuk study.. tidurbilik lain.. so dalam ni ada meja.. almari buku.. almari baju.. note board.. 
what is right beside you : takder apa apa.. ader handphone ngan calculator yang tak sempat disimpan sebab baru pas wat kerja far.. rajinkan aii.. mekasih.. XD
what is the last thing you ate : keropok lekor... baru jerk lepas...


WHO

the last person you tell : Anis izati kowt... kawan sekelas .. bincang sal case study..
who was the last person you danced with : tak pernah lagi... kita dua lah boleh.. hehehe
who last made you smile : Nur Aina Farisha.. my sister.. kuh rindu sama budak yang selalu touching itu.. *actually msej my mum semalam but dia tidur so my sist yang reply.. 


FINAL QUESTION

what are you listening right now : Dalam Sujud cintaku by halim.. lagunya syahdu dowh.. hehhee...
what did you do today : duk umah je... esok der presentation.. tapi kuh takder mood nak praktise.. omg hope esok semuanya ok ok sahaja... 
are you the oldest : no.. anak ketiga dari 7 beradik... kupunya abang kupunya kakak.. kupunya dua adik laki n dua adik perempuan.. complete right???
indoors or outdoors : meaning?? indoor kowt... :P


TODAY DID YOU

talk to someone you like : talk to my heart sudey...  
kiss someone : mana leh kiss kiss.. dose Tuhan marah...
sing : tak.. hati ku bosan.. tak der mood nak melalak..
talk to an ex : tader tader... dia dah mati!!! *erkk.. ku tader ex lah..
miss someone : miss my supportive!! always...  
eat : yups.. breakfeast.. roti ngan air cocoa and keropok lekar tadi... 

LAST PERSON YOU TALKED WHO

you talked on the phone to : anis izati... study purpose..
you went to the mall with : my friend.. study purpose..
who cheered you up : my suppportive.. n kawan2 bloggers... 

have a crush on someone : no comment... 
what books are you reading right now : case study... study purpose
best feeling in the world : when i feel that your are nearest wif me evendo you are far far  away from me.. feeling itu takkan pernah hilang right.. damn it!!
future kids name : ada nur and mohd kat depan.. terlalu jauh untuk difikirkan.. 
do you sleep with stuffed animal : ku tak mahu.. Xd
what's under your bed : takder apa apa... 
favourite sport : bowling.. biar tak reti main pun.. badminton.. kusuka..
favourite place : Tasik putrajaya.. rindunya nak pergi sana.. aii need fresh air.. tapi ta sempat nak pergi.. ku busy... 
do you have a job : tader kerja.. miahaha.. 
what time is it now : 11.39 am.. tak sampai setengah jam jugak lah.. hehehe... 


with however long it took you to complete this,
post as "my 30 minutes survey" and tag 15 people...
ok itu saja.. tag??? nak tag
and semua la.. dia nak 15 belas orang seyh... saper ader masa buat yerk.. takder masa.. takper.. fara tak marah pun.. miahahhaa...

Popular Posts